Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω ενα προιον που η τιμη που μου δειχνει στο καλαθι ειναι με VAT UK δλδ 21% αν θυμαμαι καλα. Μου βγαζει κανονικα και το κοστος παραδοσης μεταφορικων με βαση την διευθυνση μου.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εγω πληρωνω την διαφορα του ΦΠΑ στην τελικη τιμη αν γινει η παραγγελια; Δηλαδη η quoted price ειναι με VAT 21% απο οτι βλεπω εγω να υπολογισω το 3% παραπανω στην τελικη τιμη του ΦΠΑ και αν υπαρξουν επιπλεον μεταφορικα ή εχω και αλλα εξοδα που αγνοω;

Επικοινωνησα και μαζι τους και περιμενω απαντηση βεβαια απλα για να διπλοτσεκαρω. Τελωνεια απο οτι ξερω δεν εχω επιπλεον δασμους.

Δημοσ.

Εάν ο πωλητής έχει ελληνικό ΑΦΜ, όπως το αγγλικό Amazon, θα σε χρέωνε με 24%, αλλά φαίνεται ότι χρεώνει τον αγγλικό ΦΠΑ.

Δεν νομίζω ότι θα πληρώσεις τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πληρώνεις έξοδα εκτελωνισμού, αφού η Αγγλία εξακολουθεί να είναι στην ΕΕ

Δημοσ.

Οποτε αλλες κρυφες χρεωσεις περαν ενος ενδεχομενου 3% για το ΦΠΑ και ισως διαφορα σε μεταφορικά δεν υοαρχει περίπτωση να εχω σωστα;

Δημοσ.

Λεω μην τυχον υπάρξει καποια μικρη ενδεχόμενη διαφοροποίηση λογω αποστολης και εορτων. Την οποια σαφέστατα και θα πρεπει να επικοινωνηθει απο πριν απο τον πωλητή φυσικα. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...