Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζω.

Σωματικός έλεγχος από μη αστυνομικό? Δεν νομίζω ότι προβλέπεται στην Ελλάδα...

Κι αν θέλει πχ να ελέγξει μια τσάντα, πρέπει να την ανοίξεις εσύ για να κοιτάξει αυτός, δεν επιτρέπεται να την πάρει μόνος του να την ανοίξει και να την ψάξει...

• Like 3
Δημοσ.

Γελοίοι, έχω απορία πώς ζουν αυτοί. Που βρίσκουν λεφτά δηλαδή.

Τους ταΐζει η μεταπολιτευτικη νομενκλατουρα για να θυμαται τα νιατα της, στελνοντας οπως παντα στους αλλους το λογαριασμο

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω λεξη/προταση/παραγραφο..

Μεταφραση πλιζ αλλιως θα παραθετω και εγω links στα ισπανικα σε οσους ξερουν αγγλικα.

:P

"αντί να καταρριφθεί το αντεπιχείρημα ή να απορριφθεί ο αρχικός γενικώς αποδεκτός ισχυρισμός, αυτό το σφάλμα τροποποιεί το θέμα του ισχυρισμού ώστε να απορρίπτει τις περιπτώσεις, ή όμοιές τους, με χρήση ρητορικής χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένο, αντικειμενικό κανόνα".

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%82_%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%A3%CE%BA%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82

Δημοσ.

Είναι σοκαριστικο μονο οτι μπορει καποιος να σαμποταρει τις πωλησεις μιας μαρκας και οχι οτι η μαρκα αυτη μπορει να πινει το αιμα των εργαζομένων της, καταπατωντας καθε νομοθεσια? Ή επειδη πλεον στην Ελλαδα εχουν καταργηθεί όλα τα όρια η καθε πλευρά μπορει να κάνει οτι της καπνισει?

Βλέπεις την ειρωνεία του να κάνει το ίδιο πρόσωπο τις δυο ερωτήσεις που έκανες, πόσο μάλλον τη μία πίσω απ' την άλλη;

• Like 1
Δημοσ.

Οι σεκιουρικι εμαθα θα αντικατασταθουν απο αστυνομικους στα μετρο. Στα σουπερμαρκετς υπαρχουν σε καποια σεκιουριτι αλλα δεν μπορουν ουτε να κυνηγησουν τον κλεφτη. Αν παθει κατι ο κλεφτης πχ σκονταψει στο δρομο ο σεκιουριτι μπαινει σε μπελαδες. Επισης ουτε σωματικη ερευνα επιτρεπεται σε ατομα αντιθετου φυλου.

Ούτε στου ίδιου...

Σωματικός έλεγχος από μη αστυνομικό? Δεν νομίζω ότι προβλέπεται στην Ελλάδα...

Κι αν θέλει πχ να ελέγξει μια τσάντα, πρέπει να την ανοίξεις εσύ για να κοιτάξει αυτός, δεν επιτρέπεται να την πάρει μόνος του να την ανοίξει και να την ψάξει...

Συγγνωμη δεν ειχα παρακολουθησει τη συζητηση οσο επρεπε.

Ισχυει αυτο που λεει ο Tresh και εχει και συνεχεια.

Μπορει να ειναι σιγουροι οτι εχεις βαλει κατι στην τσαντα,αλλα δεν επιτρεπεται ουτε να σε αγγιξουν  ουτε να σε εμποδισουν να φυγεις.

Μπορουν βεβαια να σου σπασουν τα χερια εξω απο το καταστημα "off the record" αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Οποτε "ψωνιστε" ελευθερα.

Δημοσ.

Αν είναι όντως από αυτούς τους κομπλεξικούς, αν και είμαι κατά της βίας και της προώθησης αυτής, πρέπει να φαν βρομόξυλο. Έχω ρίξει ξύλο σε χορτοφάγο, που ήρθε ενώ έτρωγα με την παρέα μου, και πέταξε στάχτη στα σουβλάκια. Έπειτα έφτυσε φίλο, και πήγε να γίνει λαγός. Για κακή του τύχη, ήμουν πιο γρήγορος.

Δε θα τον έδερνα αλλά κατανοώ.

Όσο για τους σεκιουριτάδες μακάρι. Ας είναι και ένοπλοι. Ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει λίγα σε μάρκετ. Από μεθυσμένους, μέχρι τοξικομανείς και ληστές.

Όποιος λέει μαλακίες επειδή του φάνηκαν ΟΚ μετά από 10msec σκέψης κάποια στιγμή θα ψηφίσει και την ανάλογη κυβέρνηση. Μετά να μη παραπονιέται όμως.

Ο κάθε τυχάρπαστος που ψάχνει απλά μια οποιαδήποτε δουλειά για να πάρει ένα μισθό και καταλήγει στο security να είναι ένοπλος. Γιατί αυτό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει κανείς τη μάστιγα των μεθυσμένων, των τοξικομανών, και των ληστών που καθημερινά λυμαίνονται τις επιχειρήσεις λιανικής είναι βέβαια πραγματικές σφαίρες.

Besides, what could go wrong?

Και αφού δεν έχουν δικαίωμα, ούτε να σταματήσουν, ούτε να ελέγξουν, τί υπάρχουν; Για βιτρίνα;

Να εξηγήσουμε πρώτα εκείνα τα μέρη της ανθρώπινης ψυχολογίας που οδηγούν στο να βάλουμε ταμπέλα "ο σκύλος δαγκώνει" όταν στην πραγματικότητα ο σκύλος δε δαγκώνει, ή ακόμα και δεν υπάρχει;

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα καποιος αναρχικος [...] καποτε να μου πει τις σκεψεις του.

Η προσπαθεια κατανοησης επι 5 δεκαετιες των "δικων της παιδιων" οδηγησε την μεταπολιτευση εκει που παντα καταληγει ο κατευνασμος των ακρων, στο απολυτο λογικο κενο

Δημοσ.

Προσωπικά θα αγόραζα τα προϊόντα και δεν θα έδινα σημασία στις βλακείες ορισμένων που κάθονται και διαδίδουν από το ιντερνετ νομίζοντας οτι έκαναν της επανάστασή τους ενάντια στο σύστημα τον καπιταλισμό και δεν ξέρω τι άλλο.

Γελάω ειδικά με εκείνο που ακούω "κόλλησαν την συσκευασία με τέτοιον τρόπο που να μην φαίνεται". Αφού με σύριγγα πέρασαν οτι ουσία πέρασαν, η τρύπα έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα φαινόταν με τα μάτια και δεν έχει νόημα να συζητάμε για "κόλλημα".

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αν πιάνει τόσο εύκολα, είναι μια καλή εναλλακτική ενάντια στο μπουκοτάζ που δεν το ακολουθεί κανείς. Αν διαβάζουν το θέμα οι θύτες ας κάνουν ένα κόπο να δηλητηριάσουν και τους καφέδες μπας και βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση με τις σκόνες που μας πουλούν αντι για καφέ...

Δημοσ.

Πως καταφερνεις και το διαχειριζεσαι αυτο δεν ξερω, ειλικρινα

http://www.naftemporiki.gr/story/1306163/thessaloniki-eisboli-omadas-atomon-stin-prutaneia-tou-pamak

Δεν με αγγίζει τίποτα σπίτι μετά όμως, συνηθίζω :-)

Προσωπικά θα αγόραζα τα προϊόντα και δεν θα έδινα σημασία στις βλακείες ορισμένων που κάθονται και διαδίδουν από το ιντερνετ νομίζοντας οτι έκαναν της επανάστασή τους ενάντια στο σύστημα τον καπιταλισμό και δεν ξέρω τι άλλο.

Γελάω ειδικά με εκείνο που ακούω "κόλλησαν την συσκευασία με τέτοιον τρόπο που να μην φαίνεται". Αφού με σύριγγα πέρασαν οτι ουσία πέρασαν, η τρύπα έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα φαινόταν με τα μάτια και δεν έχει νόημα να συζητάμε για "κόλλημα".

Μιλάνε για να μιλάνε. Αυτό που κάνανε είναι απο πανηλίθιο μέχρι ανέφικτο.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπεις την ειρωνεία του να κάνει το ίδιο πρόσωπο τις δυο ερωτήσεις που έκανες, πόσο μάλλον τη μία πίσω απ' την άλλη;

Δεν περιέχουν καμία προσωπική άποψη οι ερωτήσεις που κάνω. Θέλω να δω πλεον με τι σοκάρεται ο κόσμος και σε ποιο βαθμό έχει απευαισθητοποιηθεί απέναντι στο καθετί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...