Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, μετά από το redminote 4 που έκανα δωρο. Θέλω να κάνω ακόμα ένα δώρο σε μια άλλη φίλη.

Θέλω να είναι xiaomi μιας και της αρέσουν πολύ.

Αν πιστεύετε ότι πραγματικά υπάρχει κάτι καλύτερο με κάποια παραπάνω χρήματα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις κινητών και πάνω των 200€

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, σερφαρισμα, φώτο, messenger, μερικά παιχνίδια.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5' - 5,5'

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint, γρήγορη φόρτιση,

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιαφορο

8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι

9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικό

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο

Αυτή τη φορά δεν το βιάζομαι οπότε προτιμώ την αγορά από εξωτερικό για να πάρω κάτι καλύτερο με λιγότερα χρήματα.

Νομίζω πως θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 4gb ram και όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα και αυτονομία.

Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. :)

Δημοσ.

Στο kimovil δεν μου βγάζει redmi note 5 μόνο redmi note 5a.

Και επίσης το redmi note 4 με 4gb ram βγαίνει δεκαπυρηνο με mediatek και 8πυρηνo με snap dragon. Υποθέτω το snapdragon είναι καλύτερο έτσι; Όμως έχει αισθητήρα sony στην κάμερα και δεν ξερω κατά πόσο θα είναι καλό αυτό. :/

Δημοσ.

Στο kimovil δεν μου βγάζει redmi note 5 μόνο redmi note 5a.

Και επίσης το redmi note 4 με 4gb ram βγαίνει δεκαπυρηνο με mediatek και 8πυρηνo με snap dragon. Υποθέτω το snapdragon είναι καλύτερο έτσι; Όμως έχει αισθητήρα sony στην κάμερα και δεν ξερω κατά πόσο θα είναι καλό αυτό. :/

Με το snap θα πάρεις αλλά δεν έχει Sony αλλά Samsung.
  • Like 1
Δημοσ.

Α οκ στο kimovil το είδα ότι έχει sony γι'αυτό το είπα.

Υπάρχει κάποιο καλύτερο στα ίδια ή λίγα περισσότερα χρήματα; Η να πάρω το note 4?

Δημοσ.

Α οκ στο kimovil το είδα ότι έχει sony γι'αυτό το είπα.

Υπάρχει κάποιο καλύτερο στα ίδια ή λίγα περισσότερα χρήματα; Η να πάρω το note 4?

Έχουν τελειώσει εδώ και καιρό η Sony και βάζουν Samy.

Αν μπορείς να πάρεις το Mi note 3 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-note-3 το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει 800αρα.

Και από κάμερα με σκορ 90 και snap 660,ram 6gb/64rom τι άλλο θες .

Δημοσ.

Mi A1 σε ασπρο-rose gold. Πανέμορφο και ταχύτατο.

Και με όχι τόσο καλή κάμερα και μικρότερη μπαταρία.
Δημοσ.

Το Mi note 3 γιατί έχει δύο κάμερες; Τραβάει 3d φωτογραφίες;

Επίσης κάτι που ξέχασα θέλω να παίρνει micro sd οπότε μάλλον θα καταλήξω στο note 4.

Μπορείτε να μου πείτε καλά καταστήματα από εξωτερικό; Γιατί το δικό μου που το είχα πάρει από aliexpress δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος, επίσης θα ήθελα να το στείλουν από Ευρώπη για να γλιτώσω τελωνείο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Banggood και lightinthebox. Στο πρώτο διαλεγεις priority line (+2€) και δε περναει τελωνειο και στο δευτερο διαλέγεις ασφαλεια τελωνειου (+ 6-7€) περναει τελωνείο και σου επιστρέφουν απο το μαγαζί τα χρήματα του τελωνειου. Προτιμησε το πρωτο εκτος εαν η διαφορά τιμής με το δευτερο ειναι πολυ μεγάλη. Κανε μια θυσια στην 800αρα μπαντα και παρε το mi note 3 που ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ.

Δημοσ.

Το Mi note 3 γιατί έχει δύο κάμερες; Τραβάει 3d φωτογραφίες;

Επίσης κάτι που ξέχασα θέλω να παίρνει micro sd οπότε μάλλον θα καταλήξω στο note 4.

Μπορείτε να μου πείτε καλά καταστήματα από εξωτερικό; Γιατί το δικό μου που το είχα πάρει από aliexpress δεν είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος, επίσης θα ήθελα να το στείλουν από Ευρώπη για να γλιτώσω τελωνείο.

Ευχαριστώ

Δεν το λέω εγώ αλλά ο DxOMark https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-note-3-exceptional-images-bells-whistles/
Δημοσ.

Καλά πρέπει να έχει φοβερή κάμερα.

Έχω ακόμα μια απορία. Τραβάει 4k video σε 30fps ενώ 720p σε 120fps.

Τα 30 δεν είναι λίγα; Δηλαδή η ανάλυση είναι καλή αλλά θα είναι καλά τα βίντεο με τόσα λίγα fps?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...