Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα έχω ένα παλιό Η/Υ που τον χρησιμοποιώ κυρίως για ίντερνετ ταινίες και league of legends, hearthstone.

Τα τρέχει όλα αυτά με fps στο λολ σταθερά αλλά όταν ζεσταίνεται πέφτει η ταχύτητα. Μην συζητησω για alt tab πάνω στο lol ξεχνάει να κάνει αλλά είναι και παλιό.

Λοιπόν ο υπολογιστής έχει

Intel core 2 quad

2gb ddr2

1tb hdd

7790.

Δεν έχω μεγάλο budget καμιά 100-150 max αλλά θέλω να μπορώ να κάνω και ένα alt tab.

Σκέφτηκα να αλλάξω μητρική / επεξεργαστή / ραμ (ddr3 4gb)

Είχα μια πρόταση για Amd A10-5800k/Asrock FM2A85X Extreme 6 και 4 ram για 100€ αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

Πείτε μου καμιά μικρή αναβάθμιση που μπορώ να κάνω αν έχετε κάποια γνώσει στο θέμα ευχαριστώ

Επεξ/σία από kasdmage
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα έχω ένα παλιό Η/Υ που τον χρησιμοποιώ κυρίως για ίντερνετ ταινίες και league of legends, hearthstone.

Τα τρέχει όλα αυτά με fps στο λολ σταθερά αλλά όταν ζεσταίνεται πέφτει η ταχύτητα. Μην συζητησω για alt tab πάνω στο lol ξεχνάει να κάνει αλλά είναι και παλιό.

Λοιπόν ο υπολογιστής έχει

Intel core 2 duo

2gb ddr2

1tb hdd

7790.

Δεν έχω μεγάλο budget καμιά 100-150 max αλλά θέλω να μπορώ να κάνω και ένα alt tab.

Σκέφτηκα να αλλάξω μητρική / επεξεργαστή / ραμ (ddr3 4gb)

Είχα μια πρόταση για Amd A10-5800k/Asrock FM2A85X Extreme 6 και 4 ram για 100€ αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

Πείτε μου καμιά μικρή αναβάθμιση που μπορώ να κάνω αν έχετε κάποια γνώσει στο θέμα ευχαριστώ

εαν θες να κανεις μια μικρη αναβαθμηση μπορεις να πας σε μεταχειρισμενα πχ i3 4170 sta 50 μαζι με μητρικη h81 στα 25 και 8gb ram ena 40ri και  βαζεις και ενα 40ρι ακομη και παιρνεις και εναν ssd 120gb kai εισαι κομπλε 

Δημοσ.

Ψάχνω σε αγγελίες αλλά δε μπορώ να βρω κάτι τόσο φθηνό όσο λες

Και θα έχει μεγάλη διαφορά ο i3 από τον 2 quad που έχω;

Δημοσ.

τα παιχνιδια που παιζεις εχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις, Βασικά μονο μνήμη θες. Πήγαινε τουλάχιστον 4gb αλλά γενικα αν εχεις τουλαχιστον 6-8gb θα σαι πιο ανετος. Αν γνωρίζεις κάνε και ενα μικρο overclock τον επεξεργαστή σου αφού τον καθαρίσεις. Γραψε ποια μητρική εχεις

Δημοσ.

Είμαι διακοπές αυτές τις μέρες αλλά θυμάμαι ότι είναι ddr2 και έχει 2x1gb και άλλα 2 slot ελεύθερα . Αν ήταν ddr3 απλά θα έπαιρνα 8 gb να ξεμπερδευα

Δημοσ.

Η απόλυτη φθηνότερη αναβάθμιση είναι να πας την μνήμη τουλάχιστον στα 4Gb, βρίσκεις πολλές ddr2 στα refurbish πλέον και έχουν και 1 χρόνο εγγύηση. 

Αν η μητρική σου υποστηρίζει περισσότερη RAM ακόμα καλύτερα θα είσαι αν τη νανεβάσεις στα 6Giga.

Επόμενη κίνηση είναι ένας 120ρης SSD.

Αν δεν βιάζεσαι πάντως κάνε λίγο υπομονή και κοίτα στα μεταχειρισμένα για νεώτερα cpu/board/ram αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και έναν ssd κάποια στιγμή καθώς και τροφοδοτιό αν αυτό που έχεις είναι πολύ παλιό.

• Like 1
Δημοσ.

Μεθαύριο που θα είμαι σπίτι θα κοιτάξω μέχρι πόσα δέχεται αλλά από αγγελίες που είδα 4 gb ddr2 έχει και με 30 € και αν παρω καινούργιο ssd 55€. Μπορώ να την κάνω αυτήν την αναβάθμιση και αύριο γτ είναι χαμηλά τ λεφτά αλλά θα υπάρξει έστω και μικρή διαφορά πιστεύεις στο σύστημα??

Δημοσ.

Οπως στα λεει ο dpolal. Βρισκεις εδω μεσα ενα σετ 2χ2gb με κανα 30ρι ευρω ωστε να γεμισεις τα σλοτ της ,μητρικης και να ειναι και dual channel.. Με 6 gb ram πλεον θα θες μονο εναν ssd για να εισαι ανετοτατος σε αυτα που κανεις... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...