Pa0ki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Υγεία και να μου φύγει το άγχος.. Ήλπιζα να έλεγες πρωτάθλημα στον πύργο τον λευκό Παοκαρα. Τζάμπα θα πήγαινε η ευχή, δικό μας είναι φέτος ΑΦΟΥ
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τζάμπα θα πήγαινε η ευχή, δικό μας είναι φέτος ΑΦΟΥ Μακάρι ρε φίλε μακάρι!!
sargio01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (...)Να σου παρω ενα λεξικο για αρχη? Γιατί;; :ο Πού είναι το λάθος; Εγώ δώρω Εσύ δώρεις Αυτός δώρει Εμείς δώρουμε Εσείς δώρετε Αυτοί δώρουν 1
masteripper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 1 Xbox one ηθελα...αλλά μάλλον θα πάει σε κάποια επόμενα Χριστούγεννα......ας είναι καλά ΕΦΟΡΙΑ,ΕΝΦΙΑ,ΤΕΛΗ,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ και πάει λέγοντας.... 1
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αδιάβαστα πηγαίνουν στο μπλα-μπλα που παίζει πολύ κους-κους, στο τεχνικό μέρος του forum που είναι η βάση διαβάζονται με απόλυτο ενδιαφέρον απο τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους. Κατά τ' άλλα για δώρω θέλω μια φερράρι των 1100cc! Βολεψου με μια αλφα.... Εγώ τουλάχιστον θα ήμουν ευγνώμων 3
sargio01 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία είναι κι αυτή αλλά να κάνω έκπτωση και στη φαντασία; Οχι, επιμένω σε φερράρι και μάλιστα όπως ακριβώς το έγραψα: 1100cc για να βγαίνω και οικονομικά! (πάντως την συγκεκριμένη Άλφα την εχω λιώσει στο GT sport! ) 2
precursor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Να φάμε μαζί έναν από τους ταράνδους του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα