varg88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γεια χαρά. Σκοπεύω να αγοράσω ένα σετ powerline αλλά θα ήθελα πρώτα να μάθω κάποιες λεπτομέρειες. 1. Υπάρχει κάποιο powerline που να μπορεί να δουλέψει πάνω σε πολύπριζο; ή θα πρέπει να μπει σε πρίζα απευθείας και μετά επάνω του να μπει το πολύπριζο; 2. Έστω ότι αγοράζω το powerline της Χ μάρκας. Εάν στο μέλλον αγοράσω κάποιο άλλο διαφορετικής μάρκας υπάρχει πιθανότητα να είναι συμβατά και να μπορώ να βάλω και επιπλέον powerlines στο σπίτι; 3.Υπάρχει μήπως κάποιο σετ στο οποίο εάν θέλεις μελλοντικά να μπορείς να προσθέσεις και 3ο ή 4ο powerline; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γεια χαρά. Σκοπεύω να αγοράσω ένα σετ powerline αλλά θα ήθελα πρώτα να μάθω κάποιες λεπτομέρειες. 1. Υπάρχει κάποιο powerline που να μπορεί να δουλέψει πάνω σε πολύπριζο; ή θα πρέπει να μπει σε πρίζα απευθείας και μετά επάνω του να μπει το πολύπριζο; 2. Έστω ότι αγοράζω το powerline της Χ μάρκας. Εάν στο μέλλον αγοράσω κάποιο άλλο διαφορετικής μάρκας υπάρχει πιθανότητα να είναι συμβατά και να μπορώ να βάλω και επιπλέον powerlines στο σπίτι; 3.Υπάρχει μήπως κάποιο σετ στο οποίο εάν θέλεις μελλοντικά να μπορείς να προσθέσεις και 3ο ή 4ο powerline; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Για ολες τις ερωτήσεις εχουν γινει αρκετές αντιστοιχες συζητήσεις. Επιγραμματικά 1. Ολα αρκεί να μην ειναι πολύπριζα ασφαλείας. Καλυέτρα ειναι τα passthrough με πολύπριζο μετα, αλλα αν δε συμφερει ή δε βολευει, μια χαρά θα κανεις δουλεια και με το αναποδο. 2.Ναι αλλά θα το διαπιστώσεις μονο με δοκιμή. 3.Δεν υπάρχει περιορισμος. Μετά μπορεις να προσθέσεις οσα θες, αρκεί να τα κανεις ολα pair απο την αρχή (για να βλέπονται)
ssotoss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι κατασκευαστές που έχω δει δεν συστήνουν τη λειτουργία σε πολύπριζο. Ακόμα και για τα passthrough μοντέλα τους (τα οποία έτσι κι αλλιώς σου δίνουν πίσω την πρίζα που παίρνουν). Έχω δουλέψει μαζί ταυτόχρονα MSI, Devolo, Dlink. 200άρι και 500άρι και 600άρι (αν δεν κάνω λάθος) ταυτόχρονα! Xωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς καμιά ρύθμιση. Ακόμα και όταν πρόσθετα κάποιο επιπλέον, λειτουργούσε αυτόματα. Τώρα περιμένω να μούρθει ένα Fritz- θα κάνω...σαλάτα powerline Τα συμπεράσματα δικά σου.
benign Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι κατασκευαστές που έχω δει δεν συστήνουν τη λειτουργία σε πολύπριζο. Ακόμα και για τα passthrough μοντέλα τους (τα οποία έτσι κι αλλιώς σου δίνουν πίσω την πρίζα που παίρνουν). Έχω δουλέψει μαζί ταυτόχρονα MSI, Devolo, Dlink. 200άρι και 500άρι και 600άρι (αν δεν κάνω λάθος) ταυτόχρονα! Xωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς καμιά ρύθμιση. Ακόμα και όταν πρόσθετα κάποιο επιπλέον, λειτουργούσε αυτόματα. Τώρα περιμένω να μούρθει ένα Fritz- θα κάνω...σαλάτα powerline Τα συμπεράσματα δικά σου. Μιας και ανοιχτηκε το θεμα και επειδη δεν εχω ασχοληθει με αυτο,ποσο κατω ειναι η αποδοση σε σχεση με ethernet cable? Εχετε προβλημα σε on line games? Ευχαριστω.
ssotoss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μιας και ανοιχτηκε το θεμα και επειδη δεν εχω ασχοληθει με αυτο,ποσο κατω ειναι η αποδοση σε σχεση με ethernet cable? Εχετε προβλημα σε on line games? Ευχαριστω. Εννοείς προφανώς τη σύνδεση απευθείας στο μόντεμ-ρούτερ. Γιατί και τα powerlines καλώδιο ethernet δίνουν (μόνο το fritz που περιμένω έχει wifi). Εγώ δυστυχώς δεν έχω απάντηση, γιατί σπάνια τα χρησιμοποιώ στα όρια των δυνατοτήτων τους (παιχνίδια ποτέ- μόνο downloads). Περισσότερο εκμεταλλεύομαι το πρακτικό μέρος, την μη εξάρτηση απ το wifi. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2017 από ssotoss
benign Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείς προφανώς τη σύνδεση απευθείας στο μόνεμ-ρούτερ. Γιατί και τα powerlines καλώδιο ethernet δίνουν (μόνο το fritz που περιμένω έχει wifi). Εγώ δυστυχώς δεν έχω απάντηση, γιατί σπάνια τα χρησιμοποιώ στα όρια των δυνατοτήτων τους (παιχνίδια ποτέ- μόνο downloads). Περισσότερο εκμεταλλεύομαι το πρακτικό μέρος, την μη εξάρτηση απ το wifi. Εγινε,ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα