Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :160 euro

Χρήση υπολογιστή :gaming μέχρι στιγμής σε χαλαρά παιχνίδια αλλά τώρα απέκτησα απετυσεις

Εχω Asus οθόνη 22 ιντσών (1600x1050 αν αυτό βοηθάει

Εχω ποντίκι (usb) πληκτρολόγιο με την παλιά υποδοχή (μωβ)

Και το παλιό μου σύστημα είναι motherboard p5ld2-x /1333

Cpu e6550, ram 2x2gb ddr2, κάρτα γραφικών gt 730 2gb, σκληρό sumsung evo 850 250gb και hdd για αποθήκευση... Προτάσεις σχετικά με ένα σύστημα μητρική, επεξεργαστή και ράμ (προτιμω καινούργιας γενιάς η να υποστηρίζει αναβάθμιση σε λίγα χρόνια όπως m2, 4DIMM slots

Γιατί θα πάρω μόνο μια ram για αρχή μικρή οπότε υπογιστε μια φθηνή μικρή ράμ και επεξεργαστή motherboard.. Προτάσεις?

Δημοσ.

Το budget αυτό δυστυχώς δεν επιτρέπει τίποτα σε καινούργια τουλάχιστον, κομμάτια. 

Το ελάχιστο ικανοποιητικό που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν

mobo : http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1167585

cpu : https://www.priveshop.gr/product/11003649/EKSARTHMATA/EPEKSERGASTES/INTEL-PENTIUM-G4560-3-5GHZ-3MB-BOX

ram : http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1156999

Στα 205€ (αν πας σε 4άρα ram είσαι στα 175€. Δεν θα το πρότεινα όμως, καλύτερα εξ αρχής 8άρα).

Η μητρική είναι με ψύξη στα vrm μεν, αλλά με 2 ram slots όπως θα δεις και όχι με 4, και ούτε με m.2.

Για μητρική όπως την ζητάς θα πήγαινες σε αυτή http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1167494 αλλά το budget με αυτή φθάνει στα 230€.

Συνεπώς, ή μαζεύεις και άλλα χρήματα και σε λίγο καιρό το βλέπουμε, ή αυξάνεις τώρα το budget αν μπορείς στα 250€ περίπου.

Δημοσ.

^ Ίδια πρόταση, αλλά ουσιαστικά και πάλι θα χρειαστείς κάποια έξτρα χρήματα για κάποια κάρτα γραφικών.

Επίσης δεν ξέρουμε τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ που ασχοληθηκατε και όντως όλες οι προτάσεις σας ει αι σωστές.. Έπεσε στα χέρια μου ένας λίγο καλύτερος επεξεργαστής. E8400 και το δοκιμάζω αυτό... Σκοπεύω να ακολουθήσω τις προτάσεις.. Όλες όμως... Οπότε κάνω λίγο υπομονή (τουλάχιστον να πέσουν οι τιμές; που τις ράμ λίγο γιατί είναι ανεβασμένες πολύ) και θα κάνω τις προκαθορσμενες αλλαγές... Για την ώρα παιδεύομαι να κάνω bios update σε p5ld2-x /1333 χαχαχαχ να'στε καλα

*το budget ήταν ενδεικτικό γιατί απλά ήθελα τις φθηνότερες καλές προτάσεις... Καλές γιορτές 

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ που ασχοληθηκατε και όντως όλες οι προτάσεις σας ει αι σωστές.. Έπεσε στα χέρια μου ένας λίγο καλύτερος επεξεργαστής. E8400 και το δοκιμάζω αυτό... Σκοπεύω να ακολουθήσω τις προτάσεις.. Όλες όμως... Οπότε κάνω λίγο υπομονή (τουλάχιστον να πέσουν οι τιμές; που τις ράμ λίγο γιατί είναι ανεβασμένες πολύ) και θα κάνω τις προκαθορσμενες αλλαγές... Για την ώρα παιδεύομαι να κάνω bios update σε p5ld2-x /1333 χαχαχαχ να'στε καλα

*το budget ήταν ενδεικτικό γιατί απλά ήθελα τις φθηνότερες καλές προτάσεις... Καλές γιορτές 

Kαλές γιορτές. Πτώσεις τιμών δεν θα έχουμε στο άμεσο μέλλον πάντως. Απλά σε λίγο καιρό βγαίνουν πιο φθηνές μητρικές για τους καινούριους intel kai λίγο πιο μετά λανσάρονται οι νέοι ryzen 2.

Δημοσ.

Βασικά όπως είσαι με μία gtx 1050ti θα έπαιζες πολύ καλύτερα παιχνίδια.Πεταμένα λεφτά δεν είναι αφού αργότερα τη βάζεις σε καινούριο σετ.Με την προυπόθεση ότι έχεις ένα σωστό τροφοδοτικό ήδη αλλιώς υπολόγιζε ένα 40άρι ακόμα.Αλλιώς και με gt1030 Κάνεις gaming με πιο πολλές υποχωρήσεις όμως.Δεν είναι τόσο futureproof επίσης.

Αν σκοπεύεις σύντομα να αλλάξεις cpu-mobo-ram αλλά ΚΑΙ οθόνη,πάρε τώρα μία 1050ti.Αλλιώς και με gt1030 θα είσαι πολύ καλύτερα από την τωρινή σου κατάσταση.Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω μπορείς να κάνεις overclock τον 8400 για καλύτερη απόδοση.

Δημοσ.

Βασικά όπως είσαι με μία gtx 1050ti θα έπαιζες πολύ καλύτερα παιχνίδια.Πεταμένα λεφτά δεν είναι αφού αργότερα τη βάζεις σε καινούριο σετ.Με την προυπόθεση ότι έχεις ένα σωστό τροφοδοτικό ήδη αλλιώς υπολόγιζε ένα 40άρι ακόμα.Αλλιώς και με gt1030 Κάνεις gaming με πιο πολλές υποχωρήσεις όμως.Δεν είναι τόσο futureproof επίσης.

Αν σκοπεύεις σύντομα να αλλάξεις cpu-mobo-ram αλλά ΚΑΙ οθόνη,πάρε τώρα μία 1050ti.Αλλιώς και με gt1030 θα είσαι πολύ καλύτερα από την τωρινή σου κατάσταση.Επίσης με μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω μπορείς να κάνεις overclock τον αυτο με την 1050ti το σκεφτηκα και εγω γιατι μεσα σε εναν χρονο θα φτιαξω καινουργιο σετ υπολογιστη με αρκετα καλο budget...παρ'ολα αυτα νομιζω πως σε αυτον που εχω με οποιαδηποτε καρτα γραφικων θα εχω θεμα λογο cpu..θα το ψαξω τωρα για oc...επισηε εχω ενα φθηνο τροφοδικο στα 500w

Δημοσ.

με την gt730 που έχεις τώρα δε θα δεις διαφορά αν κάνεις overclock.Δες το βιντεο που εβαλα όπως και άλλα παρόμοια και εσύ κρίνεις.Τα fps κοιτάς να είναι 30-60 περίπου.Γενικά αν ο επεξεργαστής δουλεύει κοντά στο 100% σε περιορίζει αυτός,αλλιώς η Gpu θα είναι κοντά στο 100 άρα εκεί καταλαβαίνεις ότι αυτή σε κόβει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :160 euro

Χρήση υπολογιστή :gaming μέχρι στιγμής σε χαλαρά παιχνίδια αλλά τώρα απέκτησα απετυσεις

Εχω Asus οθόνη 22 ιντσών (1600x1050 αν αυτό βοηθάει

Εχω ποντίκι (usb) πληκτρολόγιο με την παλιά υποδοχή (μωβ)

Και το παλιό μου σύστημα είναι motherboard p5ld2-x /1333

Cpu e6550, ram 2x2gb ddr2, κάρτα γραφικών gt 730 2gb, σκληρό sumsung evo 850 250gb και hdd για αποθήκευση... Προτάσεις σχετικά με ένα σύστημα μητρική, επεξεργαστή και ράμ (προτιμω καινούργιας γενιάς η να υποστηρίζει αναβάθμιση σε λίγα χρόνια όπως m2, 4DIMM slots

Γιατί θα πάρω μόνο μια ram για αρχή μικρή οπότε υπογιστε μια φθηνή μικρή ράμ και επεξεργαστή motherboard.. Προτάσεις?

καλημερα και χρονια πολλα και απο μεταχειρισμενα μπορεις να πας σε μια μητρικη h81 στα 25 μαζι με εναν i3 4170 sta 50 και μια 8αρα ραμ στα 1600 στα 45 και να κανεις την δουλεια σ μια χαρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...