BritGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε κεντρικότατους δρόμους του Κερατσινίου έχουν ανοίξει πολλά μαγαζιά με χαλιά και μοκέτες ή ρούχα τα οποία ανήκουν σε Ρομά. Στην ουσία είναι σαν να μεταφέρεται η Αγία Βαρβάρα σταδιακά στο Κερατσίνι. Ούτε ταμειακές, ούτε αποδείξεις, ούτε ταμπέλες. Μαύρα, όπως στη γνωστή σε όλους μας περιοχή τους. Πώς γίνεται να τους αφήνουν χωρίς να τους κυνηγάνε, ειδικά όταν τα μαγαζιά τους είναι δίπλα σε άλλα "κανονικά"; Επίσης, στη λεωφόρο Σχιστού, κάθε Κυριακή, σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, κλείνει η μια λωρίδα και πωλούνται εκατοντάδες χαλιά κάθε είδους. Όλα αυτά είναι νόμιμα ή απλά δεν τολμάει κανείς να τα ελέγξει όλα αυτά; 1
panosno1com Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το χω παρατηρησει και εγω , ακομα και στα ορια με Πειραια - Νικαια εχουν ξεφυτρωσει.. Τι γινεται.. λες να πηραν καμια μουφοεπιδοτηση? Λες οντως να μεταφερονται? Μηπως ειναι βιτρινα για αλλες πιο.. επικερδής για αυτους δουλειες??? (Να αφαιρεσω το μηπως?) Πως τους αφηνουν??? Πολυ απλα δεν μπλεκεις με αυτους δυστυχως ! 2
BritGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Στη λεωφόρο Σαλαμίνος έχει τρία. Από πέρυσι άρχισαν να εμφανίζονται. Τώρα ανοίγουν και στα κάθετα στενά με ρούχα. Επιδότηση δεν νομίζω να παίρνουν, γιατί δεν έχουν καν έναρξη. Όπως στην άλλη περιοχή. Έχουν μόνο το κλασικό ΤΕΒΕ, πλέον Εφκα, αλλά φαντάζομαι με άλλη δραστηριότητα για να μην έχουν ΦΠΑ. 2
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς παιδιά δεν μπλέκεις με αυτούς. Επειδή από παλιά είχα πολλά παιδιά Ρομά στο σχολείο μου( δημοτικό κυρίως μετά σταματάνε), 2-3παιδιά μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά και καλοί μαθητές, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Γενικά έχω δει πολλά σκηνικά με τους συγκεκριμένους. Εδώ ούτε η αστυνομία δε κάνει αυτά που πρέπει, μόνο άμα πειράξουν κάνα μπάτσο και τους κάνουν κάνα ντου αλλά μέχρι εκεί. Δε πρόκειται να γίνει κάτι να το ξέρετε. Προφανώς απλοί πολίτες δε μπορούν αν κάνουν κάτι και αν κάνεις κάνα λάθος να τους δεις παράξενα ή να τους πεις τίποτα έχει άμεσα 100 προς 1 σε λίγα δευτερόλεπτα. Ότι πρέπει να γίνει κάτι πρέπει, αλλά όταν έχουν πάρε δώσε με την αστυνομία (όλοι ξέρουμε κανείς δε κάνει κάτι) μη περιμένετε πολλά
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Στο Γέρακα πάνω στη λεωφόρο Μαραθώνος έχουν 3 εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια.Στο ένα μάλιστα πέρσι μπήκα να ρωτήσω για ένα διάδρομο με παιδική παράσταση,και μόλις μου είπε την τιμή,ζαλίστηκα και έφυγα.Αυτός με κυνηγούσε και μου έλεγε έλα θα κάνουμε καλύτερη τιμή. 2
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Όντως τα τρία Λ. Μαραθώνος κεντρικά.Υπάρχει και τέταρτο σε ένα στενό κοντά σε μία pegeot . Επίσης εδώ και 2-3 μήνες άνοιξε σε κεντρικό κατάστημα στη Λ. Μαραθώνος ένας ρομα και μανάβικο. Ή ξέπλυπα είναι ή απελπισμένοι ιδιοκτήτες γιατί τα συγκεκριμένα καταστήματα ήταν χρόνια κλειστά και τους τα έδωσαν με κάποιο μικρό αντίτιμο πιθανώς να βγαίνει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Μην παραβλέπουμε το γεγονός την απελπισία ιδιοκτητών μεγάλων καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους που πριν 8-9 χρόνια έβγαζαν χοντρό χρήμα από τα ενοίκια , σήμερα το μεγαλίτερο ποσοστό είναι ανοίκιαστα και όσα νοικιάζονται παρακαλάνε να πάρουν κανένα νοίκι να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή την Τράπεζα για να μην τους τα κατασχέσει γιατί πολλοί με δάνεια τα έφτιαχναν. Σε όποιο κεντρικό μεγάλο δρόμο της Αττικής και να περάσεις βλέπεις πάνω από το 50% κλειστά.
dollyyy19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 αν δεν ειναι οι ρομα,θα ειναι οι κινεζοι.διαλεγεις και παιρνεις.ποιος αλλος θα ριξει χρημα για να δουλευει νομιμα και να μπαινει μεσα; 1
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Την συγκεκριμένη φάρα δεν την αγγίζει κανείς. Μην το ψάχνεται άλλο, εδώ κάνουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα και δεν τους κάνουν κάτι. Για μερικά παράνομα μαγαζιά θα νοιαστούν; Δεν μπλέκεις όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. 5
Tompgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτοί που πάνε και αγοράζουν από εκεί φταίνε. 13
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε παζάρια π.χ. στου Σχιστού μπορώ να πω ότι και εγώ αγοράζω κάποια πράγματα που βρίσκω σε καλή τιμή π.χ. βενζινοπρίονο στα 50 ευρώ που δεν το βρίσκεις πουθενά ή ένα χαλί στα 30-40 ευρώ που αντίστοιχο πάλι δε βρίσκεις πουθενά. Γενικά σε μαγαζί ρομα δε θα ρισκάριζα. Και μη βγει κανένας και μου πει νομιμότητα φπα και τέτοια.Ξέρετε πολλά νόμιμα μαγαζιά να σε κυνηγάνε να σου κόψουν απόδειξη;;;;
McNerd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ας μαζευτουν ολοι στα χαλάδικα και ας περνανε εκεί ολη τη μέρα, μόνο να μη στελνουν τα ζάκια τους στον ηλεκτρικό να πηγαίνουν πανω κατω σε γεμάτο βαγόνι και να τρίβουν τη μπιχλα τους πάνω μου ζητώντας φράγκα. 3
AristidisZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε παζάρια π.χ. στου Σχιστού μπορώ να πω ότι και εγώ αγοράζω κάποια πράγματα που βρίσκω σε καλή τιμή π.χ. βενζινοπρίονο στα 50 ευρώ που δεν το βρίσκεις πουθενά ή ένα χαλί στα 30-40 ευρώ που αντίστοιχο πάλι δε βρίσκεις πουθενά. Γενικά σε μαγαζί ρομα δε θα ρισκάριζα. Και μη βγει κανένας και μου πει νομιμότητα φπα και τέτοια. Ξέρετε πολλά νόμιμα μαγαζιά να σε κυνηγάνε να σου κόψουν απόδειξη;;;; Καλά το θέμα νομιμότητας δε περιορίζεται στο κομμάτι της φοροδιαφυγής...
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Είναι όμως ένα από τα βασικά το οποίο ελάχιστοι εφαρμόζουν και από τη μία πλευρά και από την άλλη πλευρά.. Πάντα μιλάμε για καινούργια στο κουτί τους από Κίνα προ-ερχόμενα.
AristidisZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πάντα μιλάμε για καινούργια στο κουτί τους από Κίνα προ-ερχόμενα. Βασικότατη διευκρίνιση
nipoa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 πουλανε ναρκωτικα και ετσι ξεπλενουν τα χρηματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις