aris1986 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 η λογική λέει: -δε γουστάρει κάποιον ή σου δημιουργεί πρόβλημα; τον απομονώνεις. δε τον στηρίζεις και μετά γκρινιάζεις. τρεχάτε τώρα να πάρετε μαϊμούδες παπούτσια από τους γύφτους και μετά μπήτε εδώ να τους κράξετε. Πολλα προβλήματα δημιουργούν στις δημόσιες υπηρεσίες, στην πυροσβεστική , αστυνομία, σε εμπορικούς συλλόγους, στη ΔΕΗ, στον χαλκό παντού.Θέλω να τους απομονώσω αλλά δεν χωράει πύραυλος να τους πάει όλους στον πλανήτη Άρη. Όσο για γύφτο κινεζικά ρούχα ποτέ. Δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω. Πες με ρατσιστή, αν και είναι φυλετικό, δεν πάω την φυλή τους. Οι πραγματικοί αναρχικοί είναι του συστήματος. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Όσο για γύφτο κινεζικά ρούχα ποτέ. Βασικά ποιος αγοράζει γενικά ρούχα και λαχανικά από γύφτους; Εγώ προσωπικά συχαίνομαι λίγο. Και δεν υπάρχει τίποτα ρατσιστικό σε ότι λες. Υπάρχουν αυτοί που έχουν την καραμέλα του ρατσιστή στο στόμα και όσοι έζησαν κοντά σε γύφτους και τους ξέρουν από την καλή και κυρίως από την ανάποδη. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Okay, αλλά προτιμάς τον ήρεμο φοροφυγά Κινέζο ή τον βίαιο και φασαριόζικο φοροφυγά Ρομά; Δεν υπερασπίστηκα κάποιον, προφανώς προτιμώ τον ήρεμο, μέχρι να έρθουν πολλοί και να σκάσει κι η κινέζικη μαφία βέβαια...
panossar95 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Εχουμε παίξει yakuza , δε φοβόμαστε τίποτα 1
webparts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά ποιος αγοράζει γενικά ρούχα και λαχανικά από γύφτους; Εγώ προσωπικά συχαίνομαι λίγο. Και δεν υπάρχει τίποτα ρατσιστικό σε ότι λες. Υπάρχουν αυτοί που έχουν την καραμέλα του ρατσιστή στο στόμα και όσοι έζησαν κοντά σε γύφτους και τους ξέρουν από την καλή και κυρίως από την ανάποδη. Σαν τον αλλο που με ρωτουσε τι προσφερω εγω στην κοινωνια. Αλλα αμα εισαι καλοαναθρεμενος και ψευτοαριστερος τα λες κατι τετοια εκ του ασφαλους παντα.. 1
panosno1com Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σε παζάρια π.χ. στου Σχιστού μπορώ να πω ότι και εγώ αγοράζω κάποια πράγματα που βρίσκω σε καλή τιμή π.χ. βενζινοπρίονο στα 50 ευρώ που δεν το βρίσκεις πουθενά ή ένα χαλί στα 30-40 ευρώ που αντίστοιχο πάλι δε βρίσκεις πουθενά. Γενικά σε μαγαζί ρομα δε θα ρισκάριζα. Και μη βγει κανένας και μου πει νομιμότητα φπα και τέτοια. Ξέρετε πολλά νόμιμα μαγαζιά να σε κυνηγάνε να σου κόψουν απόδειξη;;;; φημες λενε οτι καποια μικροπραγματα ειναι κλεμμενα εκει παντως (εσυ εισαι μεγαλυτερος και θα ξερεις πιο πολλα απλα λεω )
duende Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Για τα κινεζικα μια ερευνα που ειχε γινει στο Ηρακλειο Κρητης.... Τα περισσότερα καταστήματα είναι υποκαταστήματα άλλων, με έδρα στην Αθήνα και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αυτών, είναι μία Ελληνίδα 31 χρόνων από την Αγία Βαρβάρα. Επίσης μετά από έρευνα που έχομε κάνει στην πόλη του Ηρακλείου, υπεύθυνος των καταστημάτων, είναι ένας κινέζος που εδρεύει σε μεγάλο κατάστημα χονδρικής στην 62 Μαρτύρων που μαζί με άλλα δύο στην Λ. Κνωσσού και Εθνικής Αντιστάσεως διακινούν όλη την χονδρική. Φορτηγά μεγάλα έρχονται από Πειραιά και μετά τις 3.00 μμ που κλείνουν οι υπηρεσίες, τα εκφορτώνουν σε μαύρες και κόκκινες σακούλες, χωρίς να ξέρει κανείς τι έχουν μέσα. Σε πιέσεις μας στην τελωνειακή αστυνομία, δύο έλεγχοι, που έγιναν όλοι και όλοι, αρχές του 2016, βρέθηκαν άλλα πράγματα από αυτά που ανέφεραν τα χαρτιά των κοντέινερς που είχαν εκτελωνιστεί στον Πειραιά, για να μην πληρώνουν υψηλούς δασμούς. Άλλα φέρνουν δεξιά παπούτσια και άλλα αριστερά σαν δείγματα για να μην πληρώνουν δασμούς και πολλές ακόμα παράνομες ενέργειες. Στα μαγαζιά χονδρικής, ειδικά τα βράδια, βλέπουμε φορτηγάκια να φορτώνουν διάφορα είδη χωρίς κανένα παραστατικό και το πρωί να πουλούνται στις λαικές αγορές. Οι εργασιακές σχέσεις είναι τελείως άδηλες, χωρίς να ξέρει ποιος είναι ποιος, τι σχέση έχει με το κάθε μαγαζί, χωρίς νομιμότητα σ΄ ασφαλιστικούς οργανισμούς, αν υπάρχουν αδήλωτοι υπάλληλοι και με ποια ιδιότητα. Δηλαδη φερνουν πχ 1000δεξια παπουτσια ξεχωριστα απ τα αριστερα κ τα δηλωνουν δειγματα για να μην πληρωνουν φορο κ μετα τα κανουν ζευγαρια... Για τους ρομα διαβαστε αυτο. https://www.aegeanews.gr/news/greece-society/83780/apistefto-giati-roma-otan-dilonoun-ena-paidi-einai-panta-koritsi-patenta/ εμ, γιατι νομιζεις οτι οι κινεζοι ηθελαν να παρουν το ικονιο? ποσες χιλιαδες κοντεινερ ερχονται καθε μερα και περνανε με χαρτια ο,τι να'ναι και γεμιζει ολη η ευρωπη με κινεζικα? και γινεται ο τσανγκ και καθε τσανγκ "επιχειρηματιας". εννοειται εμεις κανουμε μοκο γιατι οι κινεζοι ειναι "φιλοι μας" και λεμε και ευχαριστω για τα ψιχουλα που μας δινουν, ενω χανουμε κατι δις το χρονο απο δασμους
precursor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Οι μούφες παπούτσια, ρούχα κ.λπ. των Ρομά πάντως φτιάχνονται συνήθως στην Τουρκία και όχι στην Κίνα.
παπι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μετα τα εσπρεσαδικα στο ποδι, το νεξτ μπιγκ θινκ ακουει στα χαλαδικα και τα μανάβικα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 H βασική μας διαφορά σε σχέση με τις δυτικές χώρες, είναι το ότι εκεί, καταγγέλουν την παρανομία και την αδικία. Ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα. Εμείς εδώ αν το κάνουμε αυτό, νομίζουμε ότι είμαστε ρουφιάνοι. Δεν ξέρω τι γίνεται στις δυτικές χώρες αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να κάθεται κάποιος και να καταγγέλει το παραμικρό στις αρχές, θα τον χαρακτήριζα χειρότερα κι από ρουφιάνο. Και για να μην αοριστολογώ, όσα άτομα γνωρίζω που έχουν τέτοια νοοτροπία με καταγγελίες (γείτονες, γνωστοί και λοιποί), στην πραγματικότητα έχουν και αυτοί ένα σωρό παρατυπίες και παρανομίες σε διάφορα πράγματα/θέματα και πέρα από τον εαυτούλη τους και τον δικό τους μικρόκοσμο δεν ενδιαφέρονται ούτε για το πρόβλημα του γείτονα ούτε για κανέναν άλλον, οι περισσότεροι είναι γεροντοκόροι και γεροντοκόρες που δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε και ασχολούνται με τους άλλους, κοιτάνε να το παίζουν δικαστές στον διπλανό τους, γκρινιάζουν επειδή κάποιος πάρκαρε νόμιμα στην δική τους θέση στάθμευσης και αυτοί ξεβολεύτηκαν και πρέπει να παρκάουν αλλού, γκρινιάζουν επειδή ο δίπλα έκανε μια αυθαιρεσία την οποία έχουν κάνει και αυτοί. Προσφάτως πραγματοποιούσαμε επείγουσες εργασίες στην αποχέτευση του σπιτιού μου εσωτερικά γιατί βγήκαν τα λήμματα από το φρεάτιο καθώς και στο μπάνιο στο ισόγειο και υπήρχε σοβαρό θέμα υγιεινής, ξεκινήσαμε τις εργασίες και την δεύτερη μέρα κατέβηκε γείτονας από το διπλανό κτίριο (προφανώς τον ενοχλούσε ο θόρυβος από το κομπρεσσέρ) και μας ρώτησε αν είχαμε άδεια και μας έλεγε οτι θέλει άδεια αυτό που κάνουμε, αργότερα ήρθε και μας είπε οτι μίλησε με την πολεοδομία και χρειαζόμασταν άδεια για αυτό, μας απείλησε κιόλας οτι θα καλέσει (δεν μας είπε τι θα καλέσει απλά οτι θα καλέσει). Οι εργάτες φοβήθηκαν και σταμάτησαν μέρος των έργων προσωρινά ενω εγώ αγχώθηκα πολύ, έψαχνα 2 ώρες στα τηλέφωνα να βρω υπάλληλο στην πολεοδομία για να βεβαιωθώ τι χρειάζεται, δύο υπάλληλοι της πολεοδομίας μου είπαν να περάσω να τους αναφέρω από εκεί την περίπτωση των εργασιών και του κτιρίου γιατί δεν μπορούσαν να πουν από τηλεφώνου, ο τρίτος μου είπε στο τηλέφωνο "με τέτοιο μαλάκα γείτονα που έμπλεξες και σε κάρφωσε τι να σου κάνω εγώ"? Δεν μπόρεσα να ξεκαθαρίσω αν χρειαζόμασταν άδεια γιατί υπήρχαν ειδικές διατάξεις που αφορούσαν το κτίριο, ο νόμος ορίζει με ρητή επιφύλαξη οτι πιθανόν να χρειάζεται άδεια για κτίρια που ισχύουν ειδικές διατάξεις, όμως δεν ορίζονται ποιες είναι αυτές οι διατάξεις. Τελικώς τα έργα συνεχίστηκαν τις επόμενες μέρες γιατί δεν υπήρχε ο παραμικρός χρόνος να περιμένουμε για άδειες και ιστορίες είτε χρειαζόταν να βγάλουμε είτε οχι, ευτυχώς τόσο για το καλό μου όσο και για το δικό του δεν κατέβηκε να μας ενοχλήσει ξανά γιατί θα γινόταν της πόπης. Εμένα μου έβγαιναν τα σκατά στο σπίτι μου και ο άλλος με απειλεί με άδειες και πολεοδομίες. Ο ίδιος παπάρας βέβαια έχει τοποθετήσει τρια κλιματιστικά στην όψη του δικού του κτιρίου που είναι και αυτά παράνομα ενώ στην ταράτσα στο δώμα έχει βάλει μια σιδηροκατασκευή με τέντα, άδεια σίγουρα δεν έχει για τα παραπάνω γιατί σε τέτοιου είδους κτίριο απλά δεν σου δίνουν άδεια οι αρχές για τέτοια πράγματα. Εν κατακλείδι, καταγγελίες στις αρχές να κάνουμε, ναι μεν αλλά όμως, η πλειοψηφία των ελλήνων που θα σπεύσει να καταγγείλει κάποιον για κάτι, πιθανότατα έχει διαρπάξει ήδη στο παρελθόν κάποια παρανομία ή παρατυπία.
Lanike71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ^ Γιατί θεωρείς κακό να σε "ελέγξει" ο γείτονας, από τη στιγμή που ίσως υποπτεύεται ότι κάνεις κάτι παράνομα; Έχεις πάει στο εξωτερικό καθόλου; Δοκίμασε να ανάψεις φωτιά για μπάρμπεκιου, δοκίμασε να πλύνεις αυτοκίνητο και το σαμπουάν αυτοκινήτου να χυθεί στο χώμα, δοκίμασε να αλλάξεις λάδια στο αυτοκίνητο και να μολύνεις το έδαφος με αυτά. Το ότι επικρατεί μία φάση "όλοι μαζί, παράνομοι" εδώ, δε σημαίνει ότι αυτός που πράττει αλλιώς, είναι γεροντοκόρος... Για τη φάση με τους Ρομά τώρα, εκτός ότι δε μπορείς να τους κάνεις καλά, πιστεύω ότι το ίδιο το σύστημα θα τους ανεχτεί, ειδικά σε υποβαθμισμένες περιοχές, μόνο και μόνο για να μη μένουν ξενοίκιαστα εκατοντάδες καταστήματα. Θα τα αρπάζει από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων μέσω φόρων. 1
defendar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=wB_JyFbxqWE αν εισασταν στη θεση τους με ενα κρατος που σε εκμεταλευεται για την ψηφο σου και μια κοινωνια να σε μισει, τα ιδια με αυτους θα κανατε... 2
Silenzio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 μπήκαν όλοι οι άγιοι εδώ και βγάζουν όλο το ρατσιστικό μίσος τους. τις μαλακίες που κάνουν οι ίδιοι δε τις αναφέρουν όμως, σε τέτοιο φόρουμ θα περίμενα καλύτερο επίπεδο.
webparts Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 μπήκαν όλοι οι άγιοι εδώ και βγάζουν όλο το ρατσιστικό μίσος τους. τις μαλακίες που κάνουν οι ίδιοι δε τις αναφέρουν όμως, σε τέτοιο φόρουμ θα περίμενα καλύτερο επίπεδο. Μιλα λιγο καλυτερα φιλε,που νομιζεις οτι βρισκεσαι; 1
Silenzio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μιλα λιγο καλυτερα φιλε,που νομιζεις οτι βρισκεσαι; εσύ μίλα καλύτερα γιατί το παράκανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις