orestis000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Έχω ένα ταμπλετ Lenovo yoga 2 1050f Εδώ και τρία χρόνια. Δεν το χρησιμοποιώ αρκετά, μόνο για YouTubeκαι Spotify. Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει αρχίσει να είναι πιο αργό. Το μόνο που έχω αλλάξει αυτές τις εβδομάδες είναι τα updates των εφαρμογών τίποτα άλλο. Έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές, και ο αποθηκευτικός χώρος έχει 9 gb ελεύθερα οπότε δεν πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα. Εκτός από φορμάτ το άλλο μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ και καλές γιορτές
termitiss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γράψε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/66-tablets/
orestis000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ναι το είδα αλλά σκέφτηκα πως επειδή το πρόβλημα δεν είναι hardware αλλά software να το γράψω εδώ. αλλά οκ θα το γράψω εκεί . ευχαριστώ
orestis000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 το sd maid μπορεί να κάνει δουλειά, σε μερικές μέρες που θα είμαι πίσω θα το δοκιμάσω, το greenify δεν πιστεύω να κάνει πολλά πράγματα. γιατί εδώ και 2 χρόνια το λάπτοπ τρέχει τις ίδιες εφαρμογές, δεν είναι ότι του έβαλα κάτι έξτρα τώρα τελευταία
orestis000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 λοιιπόν... δοκίμασα το sd maid, έκανε κάτι λίγα αλλά και πάλι μου φαίνεται πως κολλάει. κατέβασε και ένα system monitor, το cpu πάει κάπου στο 30-35% δεν ανεβαίνει παραπάνω... τι άλλο παίζει να φταίει;
panos- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα hard reset? Επίσης αν έχεις κάρτα μνήμης δοκίμασε να την αφαιρέσεις, ίσως με τα χρόνια λίγο η κάρτα να έχει χάσει αποδοση και αυτό να επηρεάζει όλο το tablet.
orestis000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 δεν έχω κάρτα SD μέσα, reset δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Εχτές που το είχα για λίγη ώρα μου φαινόταν σαν να έχει βελτιωθεί λίγο μετα το sd maid τλκ, θα το δοκιμάσω και σε μερικές μέρες. Εάν δω ότι αρχίζει να κολλάει παλι θα κάνω ένα reset
orestis000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 λοιπόν... νομίζω βρήκα την λύση. ήταν μια εφαρμογή ShareIt η οποία άνοιγε από μόνη της και από ότι φαίνεται έτρεχε κ στο background. δεν μπόρεσα να την κάνω απεγκατάσταση γιατί είχε έρθει μαζί με το λάπτοπ οπότε έκανα επεγκατάσταση ενημερώσεων και όλα είναι μια χαρά, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα