leo tsap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλω τη βοήθεια σας, παρακαλώ. Έχω λίγο καιρό που έβγαλα την Cosmote Prepaid Mastercard, που συνεργάζεται με την Εθνική, όπως ξέρετε. Το ερώτημα είναι το εξής: αν κάποιος θέλει να μου στείλει χρήματα στην κάρτα μου από μία δικιά του κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή άλλη προπληρωμένη) είτε της Εθνικής είτε άλλης τράπεζας μπορεί; Αν αυτό γίνεται, με ενδιαφέρει αν μπορεί μέσω e-banking ή αν πρέπει να πάει στην τράπεζα. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2017 από leo tsap
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα φορτίζεται από σένα μέσω e-banking ή από κατάστημα και όχι από κάρτες τρίτων.
leo tsap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Από ΑΤΜ μπορώ να τη φορτίσω τη συγκεκριμένη;
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω τη συγκεκριμένη (ούτε προπληρωμένη), αλλά νομίζω ότι μπορείς στα ΑΤΜ της ΕΤΕ. Edit Στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ γράφει για τη συγκεκειμένη Η κάρτα εκδίδεται με μηδενικό διαθέσιμο υπόλοιπο. Για να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να φορτίσετε την κάρτα σας με το ποσό που επιθυμείτε, εντός των προβλεπόμενων ορίων. Η αρχική και οι μεταγενέστερες φορτίσεις της κάρτας σας πραγματοποιούνται εύκολα μέσω : των καταστημάτων Cosmote, (με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό της κάρτας ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας), της mobile εφαρμογής της Cosmote Prepaid, (με μεταφορά από λογαριασμό μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία i-bank Pay της Εθνικής Τράπεζας), των υπηρεσιών i-bank Internet Banking και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας (με μεταφορά από υφιστάμενο καταθετικό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο κατόχου ή τρίτου), εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας (με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό της κάρτας ή με τη χρήση χρεωστικής κάρτας και μεταφορά από καταθετικό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο), τρίτης τράπεζας (με μεταφορά από καταθετικό λογαριασμό άλλης τράπεζας ως έμβασμα ή ως πληρωμή μέσω του Internet Banking της άλλης τράπεζας)- σε αυτή την περίπτωση, η φόρτιση ολοκληρώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα φορτίζεται από σένα μέσω e-banking ή από κατάστημα και όχι από κάρτες τρίτων. Δεν μπορεί από το Cosmote Prepaid application; Σε ΑΤΜ που έχω δει της Εθνικής εννοείτε ότι φορτίζει αλλά έχει έξοδα φόρτισης ( 1 ευρώ ).
leo tsap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω τη συγκεκριμένη (ούτε προπληρωμένη), αλλά νομίζω ότι μπορείς στα ΑΤΜ της ΕΤΕ. Edit Στην ιστοσελίδα της ΕΤΕ γράφει για τη συγκεκειμένη Η κάρτα εκδίδεται με μηδενικό διαθέσιμο υπόλοιπο. Για να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να φορτίσετε την κάρτα σας με το ποσό που επιθυμείτε, εντός των προβλεπόμενων ορίων. Η αρχική και οι μεταγενέστερες φορτίσεις της κάρτας σας πραγματοποιούνται εύκολα μέσω : των καταστημάτων Cosmote, (με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό της κάρτας ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας), της mobile εφαρμογής της Cosmote Prepaid, (με μεταφορά από λογαριασμό μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία i-bank Pay της Εθνικής Τράπεζας), των υπηρεσιών i-bank Internet Banking και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας (με μεταφορά από υφιστάμενο καταθετικό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο κατόχου ή τρίτου), εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας (με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό της κάρτας ή με τη χρήση χρεωστικής κάρτας και μεταφορά από καταθετικό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο), τρίτης τράπεζας (με μεταφορά από καταθετικό λογαριασμό άλλης τράπεζας ως έμβασμα ή ως πληρωμή μέσω του Internet Banking της άλλης τράπεζας)- σε αυτή την περίπτωση, η φόρτιση ολοκληρώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό το πράγμα ήθελα. Να δω αν μπορούν να σταλούν χρήματα στην prepaid από λογαριασμό τρίτου (π.χ. όπως ένας τραπεζικός λογαριασμός)
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το πράγμα ήθελα. Να δω αν μπορούν να σταλούν χρήματα στην prepaid από λογαριασμό τρίτου (π.χ. όπως ένας τραπεζικός λογαριασμός) Δεν ρώτησες, όμως, αυτό στο 1ο post. Ρώτησες αν μπορείς από κάρτα.
leo tsap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ρώτησες, όμως, αυτό στο 1ο post. Ρώτησες αν μπορείς από κάρτα. Για να γίνω λίγο πιο σαφής, γιατί μάλλον έγινε μπέρδεμα. Anyway, αυτό που θέλω είναι αν εγώ μπορώ να πάρω χρήματα από κάποιον άλλον στην συγκεκριμένη Prepaid μου (ηλ. με τον Α ή Β τρόπο και χωρίς να έχει μαζί του την δικιά μου κάρτα να μπορεί να μου καταθέσει, έστω και με προμήθεια)>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα