kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 cpu : intel core 2 quad gpu : 7790ram : corsair vs2gb667d2 value selectμητρικη : gigabyte ga-946gm-ds2τροφοδιτικο : 450w hdd : 1 tb Λοιπον εχω ενα παλιο pc που ειχε να ανοιξει 1 χρονο. πηγα το καθαρισα απο την σκόνη κλπ. ειχε σπασεμνα κλιπσακια απο την στοκ ψυκτρα που εχει μεσα και δεν ηταν καλα κουμπωμενη. την εβγαλα να δω τι παιζει και ειδα οτι δεν υπαρχει ιχνος παστας. την ξανα περασα και τον ανοιξα . μπουταρει κανικα αλλα μεσα σε 10 λεπτα μου εκλεισε μονος του (πιθανον απο θερμοκρασια) μετα οταν τον ανοιξα εκλεισε σε 1 λεπτο. επιασα την ψυκτρα και ηταν πολυ ζεστη και κανει θορυβο σαν τραινο. Δεν ξερω αν αξιζει αναβαθμιση αυτο το pc αλλα θελω απλες εργασιες οπως ταινιες ιντερνετ και λολ.εχω εως 60 ευρω να δωσω αυτην την στιγμη. Αν οντως ειναι το προβλημα η ψυκτρα σκεφτομαι να παρω την Antec A30 (αν μου την προτεινετε για κατι οικονομικό περιπου 20 ευρω με μεταφορικα βγαινει και μαζι μια παστα 5-6 ευρω) και να αγορασω μια αλλη ιδια ραμ 2gb που βρηκα στα 27 μαζι με μεταφορικα δηλαδη να μου βγει 50 κατι ευρω το ολο θεμα αλλα θα δουλευει η θα μου κανει τα ιδια?
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δες ραμ από εδώ αγγελίες. Για ψυκτρα η gammax 200T είναι τίμια για τα λεφτά της. Αν θες φθηνά, σπάσε όλα τα ποδαράκια της ψύκτρας και βάλε βίδες με παξιμάδια στις τρύπες μέσα. Προφανώς πλαστικές ροδέλες πίσω από την μητρική μην έχεις βραχυκύκλωμα. Το έχω κάνει, αν τις βιδώνεις σιγά σιγά όλες μαζί γίνεται πολύ καλή δουλειά.
kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 απλα διστάζω μηπως υπαρχει αλλο προβλημα και δεν φταιει η ψυκτρα.
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με χαλασμένη ψυκτρα, αυτό θα έφτιαχνα πρώτα. Κάνε πατέντα με βίδες που είναι "τσάμπα".
kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με χαλασμένη ψυκτρα, αυτό θα έφτιαχνα πρώτα. Κάνε πατέντα με βίδες που είναι "τσάμπα". θα προτιμησω να παω σε αυτην που μου πρότεινες φιλε δεν με πειραζει να δωσω αυτα τα λιγα λεφτα αρκει να μην εχω τοσο θόρυβο και να πάρω και μια πάστα αν ειναι μαζι που λογικα χρειάζεται επίσης για της ραμ δεχεται λιγες η μητρικη μου κατι και αφου εχω μια 2 gb αν παρω αλλη μια στα 23 ευρω καινουργια ειναι πολλα??
cabdik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 αφου μπουταρει κανονικα, και κλεινει μετα απο λιγο (μαλλον οταν ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει λογω της "ασφαλειας" της μητρικης), λογικα δεν εχει θεμα. αλλα πρεπει να φτιαξεις πρωτα το θεμα της ψυξης, και μετα να τον δουλεψεις και να δεις πως παει. μια μνημη καλη ειναι, γιατι θα σου δωσει ανασα...! αλλα κοιτα πρωτα το θεμα της θερμοκρασιας και μετα κοιτας για μνημη.
kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 αφου μπουταρει κανονικα, και κλεινει μετα απο λιγο (μαλλον οταν ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει λογω της "ασφαλειας" της μητρικης), λογικα δεν εχει θεμα. αλλα πρεπει να φτιαξεις πρωτα το θεμα της ψυξης, και μετα να τον δουλεψεις και να δεις πως παει. μια μνημη καλη ειναι, γιατι θα σου δωσει ανασα...! αλλα κοιτα πρωτα το θεμα της θερμοκρασιας και μετα κοιτας για μνημη. εχεις ενα μεγαλο point, θα παραγγειλω μια ψυκτρα και μια παστα για αρχη να δω αν δουλεψει. μηπως ξερεις γιατι δεν υπαρχει το καπακι που κλεινει απο πλαγια το κουτι επηρεάζει την θερμοκρασια?
cabdik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 την θερμοκρασια του επεξεργαστη, δεν την επηρεαζει αμεσα. επηρεαζει την ροη αερα του κουτιου. αλλα στην δικη σου περιπτωση, μην ασχολεισαι καν..!!
kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ωραία θα παραγγείλω την DEEPCOOL GAMMAXX 200Tκαι COOLERMASTER HTK-002-U1-GP THERMAL GREASEμε 20 ευρω και τα 2 και ελπιζω να πανε ολα καλα ευχαριστω για της απαντησεις.και αν δουλεψει θα παραγγειλω τα αλλα 2 gb ραμ αλλιως σε καποιον τεχνικο να το δει
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 ωραία θα παραγγείλω την DEEPCOOL GAMMAXX 200T και COOLERMASTER HTK-002-U1-GP THERMAL GREASE με 20 ευρω και τα 2 και ελπιζω να πανε ολα καλα ευχαριστω για της απαντησεις. και αν δουλεψει θα παραγγειλω τα αλλα 2 gb ραμ αλλιως σε καποιον τεχνικο να το δει Δεν χρειάζεσαι έξτρα πάστα έχει η ψύκτρα και αρκεί. Καλύτερα δώσε για ανεμιστήρα μπροστά στο κουτί άν δεν έχεις ήδη.
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τα 23 για μια δυαρα είναι κλεψιά. Εδώ θα βρεις με 15. Με 25 βρίσκεις 2Χ2.
kasdmage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 radiohead δεν το ηξερα οτι εχει ευχαριστω sheogarth δεν θελω να μπω σε διαδικασια καταθεσης κλπ γτ ειμαι επαρχια αλλα θα το αφησω για μετα φιλε αλλα κ παλι να σε καλα
blitzNikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με 2g μνήμη θα δυσκολευτείς πολύ για οτιδήποτε, ακόμα και για μια απλή εφαρμογή ή σερφάρισμα στο διαδίκτυο... Στις αγγελίες θα βρεις σχετικά εύκολα άλλη μια μνήμη 2g με 10-15 ευρώπουλα. Η μητρική σου είναι πολύ παλαιά, παίρνει συνολικά μέχρι 4g στα 667 Mhz. Πρόσεξε να πάρεις μνήμη οπωσδήποτε στα 667 Mhz, γιατί με 800άρα θα έχεις πρόβλημα.
life is music Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Με 2g μνήμη θα δυσκολευτείς πολύ για οτιδήποτε, ακόμα και για μια απλή εφαρμογή ή σερφάρισμα στο διαδίκτυο... Στις αγγελίες θα βρεις σχετικά εύκολα άλλη μια μνήμη 2g με 10-15 ευρώπουλα. Η μητρική σου είναι πολύ παλαιά, παίρνει συνολικά μέχρι 4g στα 667 Mhz. Πρόσεξε να πάρεις μνήμη οπωσδήποτε στα 667 Mhz, γιατί με 800άρα θα έχεις πρόβλημα. γτ θα εχει θεμα με την 800 αρα ;;; θεωρώ η ddr2 sta 800 θα του παιζει απλος θα του κανει downgrade γ να παιζει στα 667
blitzNikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρητικά έτσι ακριβώς είναι... Όμως, ειδικά σε παλαιότερες 775 μητρικές, οι ελεγκτές μνήμης συχνά δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμοι... Μου έχει τύχει δύο φορές με τη συγκεκριμένη μητρική τέτοια συμπεριφορά, με όποιες 800άρες μνήμες και αν δοκίμαζα και, τελικά, αναγκάστηκα και βρήκα 667άρες, με τις οποίες λειτούργησε αμέσως... Το ίδιο με μία abit ip35 που δεν έπαιρνε μνήμες 1066 με τίποτα, ενώ με οποιεσδήποτε 800άρες ξεκίναγε αμέσως... Γενικά σε τόσο παλαιές μητρικές καλύτερο είναι να τηρείς τις προδιαγραφές, για να περιορίζεις πιθανές ασυμβατότητες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα