Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα εργαστήριο της σχολής γνώρισα έναν καθηγητή για τον οποίο ότι και να πω είναι λίγο. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Πέραν του ότι είχε ένα βλέμμα το οποίο έβγαζε μια απαξίωση προς όλους μας η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα εριστική. Είπε καθυστερημένο νοητικά ένα παιδί που άργησε να κάνει κάτι και είπε ότι όποιος τελειώσει τελευταιός θα μαζέψει και το εργαστήριο (όλα τα όργανα και τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε δηλαδή να τα βάλει στη θέση τους, να καθαρίσει και τους πάγκους) ενώ το σκεπτικό είναι ότι ο καθένας καθαρίζει τα δικά του. Ενώ ο ίδιος δε φόραγε ρόμπα μου την είπε που εγώ τη στιγμή που έφευγα έβγαλα τη ρόμπα μισό βήμα έξω από την έξοδο. Κοίταξα το βιογραφικό του έχει μόνο πτυχιο και διδακτορικό (οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακό) και στο τμήμα μας ούτε καν κάπου αλλού δεν πήγε για διδακτορικό. Έχει 3 δημοσιεύσεις όλες κι όλες (ένας άλλος καθηγητής μας έχει 112 που κοίταξα) οι οποίες είναι από δεκαετία και πίσω και στις οποίες δεν είναι καν πρώτο ή δεύτερο όνομα. Και ερωτώ, από όλους τους επιστήμονες που έχουμε αυτός ήταν ο καλύτερος που βρήκαν; Δεν μου αρέσει το σκεπτικό του να φεύγουμε από την Ελλάδα για σπουδές αλλά ειλικρινά εγώ ένα πτυχίο θέλω να πάρω και το διδακτορικό μου μόνο έξω σε ένα σοβαρό μέρος θέλω. Όχι με καθηγητές που νομίζουν ότι η σχολή είναι το μαγαζάκι τους. Το χειρότερο με αυτούς τους καθηγητές είναι ότι όλη αυτή η κακία και η απαξίωση που έχουν φουντώνουν με το χρόνο γιατί δε βρίσκεται κάποιος να τους βάλει στη θέση τους.

Δημοσ.

Βρε καλώς τον.Που ήσουν εσύ?

Στρατιωτική πειθαρχία ο καθηγητής.Όποιος τελειώσει τελευταίος μαζεύει το εργαστήριο.Σωστός.

Δημοσ.

δεν με ξενιζει το θεμα σου ,θα περασεις και εσυ οπως περασαν και οι αλλοι και αυτος θα ναι εκει, φυσικα οταν τελειωσα εγω το πανεπιστημιο τετοιους τυπους ουτε καν τους αποχαιρετισα στην ορκομωσια ,στα ελληνικα πανεπιστημια τετοιους συναντησα 2-3 διοτι δεν ειχαν φοβο αξιολογησης( ανεκδιηγιητος καυχιοταν οτι περνουσε το 20% καθε εξαμηνο,αλλος περναγε μονο θηλυκα και και και).

μην το παιρνεις προσωπικα τελειωσε την οποια σχολη εισαι και μην κοιταξεις πισω. και στον στρατο θα δεις και αλλα και αλλα ,σημασια εχει να προχωρας μπροστα και να μην κολλας....

Δημοσ.

Αποφάσισε αν θες αν το πρόβλημά σου είναι με τη συμπεριφορά του καθηγητή ή με τα ακαδημαϊκά του προσόντα για να ξέρουμε και μεις ποιό είναι το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίταξα το βιογραφικό του έχει μόνο πτυχιο και διδακτορικό (οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακό) και στο τμήμα μας ούτε καν κάπου αλλού δεν πήγε για διδακτορικό. Έχει 3 δημοσιεύσεις όλες κι όλες (ένας άλλος καθηγητής μας έχει 112 που κοίταξα) οι οποίες είναι από δεκαετία και πίσω και στις οποίες δεν είναι καν πρώτο ή δεύτερο όνομα. Και ερωτώ, από όλους τους επιστήμονες που έχουμε αυτός ήταν ο καλύτερος που βρήκαν; Δεν μου αρέσει το σκεπτικό του να φεύγουμε από την Ελλάδα για σπουδές αλλά ειλικρινά εγώ ένα πτυχίο θέλω να πάρω και το διδακτορικό μου μόνο έξω σε ένα σοβαρό μέρος θέλω

Δηλαδή σνομπάρεις την ίδια σου τη σχολή αν κατάλαβα καλά; Τότε γιατί χάνεις το χρόνο σου εκεί; Στο μέλλον θα καταλάβεις οτι δεν έχει σημασία τι λέει πάνω το χαρτί σου αλλά η δουλειά που έχεις δώσει εσύ ο ίδιος. Και στο λέω αυτό έχοντας ᾽χαρτιά᾽ και από Ελληνικό και από ᾽σοβαρό᾽ πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Για αυτό ξεκόλλα από αυτές τις ταμπέλες και κοίτα να δώσεις το 100% που μπορείς (ειδικά αν έχεις βλέψεις για διδακτορικό όπως γράφεις).

Δημοσ.

Εφόσον δεν μπορεί να απολυθεί με τίποτα και έχει εγγυημένη θεση μπορεί να κάνει οτι θελει.

Καλωσηρθες στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Δηλαδή σνομπάρεις την ίδια σου τη σχολή αν κατάλαβα καλά; Τότε γιατί χάνεις το χρόνο σου εκεί; Στο μέλλον θα καταλάβεις οτι δεν έχει σημασία τι λέει πάνω το χαρτί σου αλλά η δουλειά που έχεις δώσει εσύ ο ίδιος. Και στο λέω αυτό έχοντας ᾽χαρτιά᾽ και από Ελληνικό και από ᾽σοβαρό᾽ πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Για αυτό ξεκόλλα από αυτές τις ταμπέλες και κοίτα να δώσεις το 100% που μπορείς (ειδικά αν έχεις βλέψεις για διδακτορικό όπως γράφεις).

Συμφωνώ μερικώς σε αυτό που λες. Αλλά όση δουλειά και να ρίξεις αν δεν έχεις πτυχίο που γράφει φαρμακοποιός δεν είσαι φαρμακοποιός. Επίσης όταν έχω τον καθυστερημένο καθηγητή να μου λέει ότι είναι κατά του να υπάρχει ενημερωτικό φυλλάδιο μέσα στα φάρμακα γιατί κάνει τους ασθενείς να εμφανίζουν παρενέργειες με εκνευρίζει απίστευτα. Το ότι πάω σε μια σχολή δε σημαίνει ότι τη θεωρώ την καλύτερη του κόσμου. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε κάποιο "ξακουστό" πανεπιστήμιο έξω.

Αποφάσισε αν θες αν το πρόβλημά σου είναι με τη συμπεριφορά του καθηγητή ή με τα ακαδημαϊκά του προσόντα για να ξέρουμε και μεις ποιό είναι το θέμα.

Είναι και τα δύο πρόβλημα. Ένας καθηγητής ο οποίος δεν έχει ακαδημαϊκά προσόντα αλλά μπήκε επείδη κάποιος τον έβαλε προφανώς θα φέρεται και σαν κάφρος.

Δημοσ.

το θέμα είναι αν θα σε μάθει αυτά που πρέπει να μάθεις, τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα

κακές συμπεριφορές θα βρεις παντού, ειδικά στον πραγματικό κόσμο και όχι στην φούσκα της σχολής 

Δημοσ.

Στη σχολή μου πάντως (ιατρική εκπα) τα περισσότερα πράγματα τα είχα μάθει από επίκουρο καθηγητή με ελάχιστες δημοσιεύσεις, εκπληκτικό κλινικό γιατρό όμως με απίστευτη όρεξη και μεταδοτικότητα.

Δημοσ.

Στη σχολή μου πάντως (ιατρική εκπα) τα περισσότερα πράγματα τα είχα μάθει από επίκουρο καθηγητή με ελάχιστες δημοσιεύσεις, εκπληκτικό κλινικό γιατρό όμως με απίστευτη όρεξη και μεταδοτικότητα.

Δε λέω ότι ο καλός ο καθηγητής πρέπει να χει τις άπειρες δημοσιεύσεις. Αλλά όταν ούτε έχει επιστημονικό έργο για να πεις οκ ειναι στραβόξυλο αλλά είναι επιστήμονας κάνει έρευνα και μπορεί λίγο να χει ξεφύγει, ούτε γνώσεις έχει (νομίζει ότι η ανεμβλογία κάνει επιχείλιο έρπη), ούτε έχει ευγενική συμπεριφορά.. ε σαν πολλά δεν μαζεύονται; Στην ιατρική εμείς κάνουμε ανατομία όπου μια καθηγήτρια είναι απλά φοβερή.

Δημοσ.

Είναι και τα δύο πρόβλημα. Ένας καθηγητής ο οποίος δεν έχει ακαδημαϊκά προσόντα αλλά μπήκε επείδη κάποιος τον έβαλε προφανώς θα φέρεται και σαν κάφρος.

WatermelonCat.jpg

Non sequitur

Χωρίς να πιάνω καν το ζήτημα των ακαδημαϊκών προσόντων του καθηγητή, τα οποία συγγνώμη αλλά κρίνοντας από το σχόλιό σου "δεν έχει καν μεταπτυχιακό" είναι φανερό πως δεν έχεις το υπόβαθρο για να αξιολογήσεις.

Δημοσ.

Σε ένα εργαστήριο της σχολής γνώρισα έναν καθηγητή για τον οποίο ότι και να πω είναι λίγο. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Πέραν του ότι είχε ένα βλέμμα το οποίο έβγαζε μια απαξίωση προς όλους μας η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα εριστική. Είπε καθυστερημένο νοητικά ένα παιδί που άργησε να κάνει κάτι και είπε ότι όποιος τελειώσει τελευταιός θα μαζέψει και το εργαστήριο (όλα τα όργανα και τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε δηλαδή να τα βάλει στη θέση τους, να καθαρίσει και τους πάγκους) ενώ το σκεπτικό είναι ότι ο καθένας καθαρίζει τα δικά του. Ενώ ο ίδιος δε φόραγε ρόμπα μου την είπε που εγώ τη στιγμή που έφευγα έβγαλα τη ρόμπα μισό βήμα έξω από την έξοδο. Κοίταξα το βιογραφικό του έχει μόνο πτυχιο και διδακτορικό (οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακό) και στο τμήμα μας ούτε καν κάπου αλλού δεν πήγε για διδακτορικό. Έχει 3 δημοσιεύσεις όλες κι όλες (ένας άλλος καθηγητής μας έχει 112 που κοίταξα) οι οποίες είναι από δεκαετία και πίσω και στις οποίες δεν είναι καν πρώτο ή δεύτερο όνομα. Και ερωτώ, από όλους τους επιστήμονες που έχουμε αυτός ήταν ο καλύτερος που βρήκαν; Δεν μου αρέσει το σκεπτικό του να φεύγουμε από την Ελλάδα για σπουδές αλλά ειλικρινά εγώ ένα πτυχίο θέλω να πάρω και το διδακτορικό μου μόνο έξω σε ένα σοβαρό μέρος θέλω. Όχι με καθηγητές που νομίζουν ότι η σχολή είναι το μαγαζάκι τους. Το χειρότερο με αυτούς τους καθηγητές είναι ότι όλη αυτή η κακία και η απαξίωση που έχουν φουντώνουν με το χρόνο γιατί δε βρίσκεται κάποιος να τους βάλει στη θέση τους.

ε δε μπορείς να του κάνετε παρατηρηση?

Δημοσ.

Φαρμακευτική ήθελες?Την χειρότερη φάρα με συνομωσίες ,διαφθορές ,απόκρυψη θεραπειών καρκίνου για το κέρδος .Φάτα τώρα στην μάπα ή πλακώσου στα ψυχοφάρμακα

τρολλαρεις τωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...