Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, έχω δυο σελιδες στο facebook αλλά ειναι εντελως διαφορετικου αντικειμενου. Ετσι, προκειμενου να  τις συγχωνευσω (κυριως για να μη χαθουν τα likes αφου τη μια δε τη χρησιμοποιουσα) ηθελα να εχουν παρομοιο ονομα και να ανηκουν στην ιδια κατηγορια. Εβαλα αυτη με τα πολλα like λοιπον (αυτη δε χρησιμοποιουσα) στην ιδια κατηγορια με την άλλη με τα λίγα και εκανα αιτημα για αλλαγη του ονοματος. Το facebook ομως το απερριψε (παρολο που ηταν παρομοιο το ονομα με το ονομα της αλλης σελιδας-ειχα διαβασει τις οδηγιες για αλλαγη ονοματος απο το fb) και λέει δοκιμάστε αργοτερα... Ξέρει κανεις μετά απο πόσο καιρο καθως επισης και τι μπορω να κανω ετσι ωστε να γινει αποδεκτη η αλλαγη; Thanks

Δημοσ.

ειναι πολυ δυσκολη η αλλαγη ονοματος και λοιπες ενεργειες στο fb για σελιδες και ομαδες.

ειχα παρομοιο θεμα πριν 10 μερες με σελιδα μου με 2600 ατομα,και ηθελα να αλλαξω το ονομα ελαχιστα διαφορετικα.και 3 φορες μου εριξαν ακυρο.

επισεις με αφηνε μολις περναγαν 24 ωρες να το αλλαξω παλι,αλλα τι να το κανεις εφόσον επεφτε ακυρο.

τους εστειλα μαιλ που τους εκραξα (όχι πως τους νοιαζει) και εκλεισα την σελιδα.

παντως αν κανεις ένα search θα δεις ότι παρα πολλα ατομα εχουν το ιδιο θεμα με αλλαγη ονοματος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...