stargazer1976 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα, Πριν απο λιγους μηνες ειχα παρει σπο το ebay μια ip camera kkmoon 806 model την οποια χρησιμοποιουσα αψογα για να παρακολουθω το σπιτι μου οσο ελειπα. Εμπαινα μεσω του κινητου μου στην εφαρμογη και ειχα εικονα και ηχο χωρις θεμα. Προσφατα εκανα αναβαθμιση στο νεο ios της apple στο iphone 6s μου και διαπιστωσα οτι η εφαρμογη που χρησιμοποιουσα δεν ηταν συμβατη με το νεο λειτουργικο. Βρηκα και κατεβασα ενα αλλο application αλλα ξαφνικα υστερα απο λιγες ημερες για εναν περιεργο λογο, η εφαρμογη ανοιγει την καμερα ΜΟΝΟ οταν ειμαι συνδεμενος στο δικτυο wifi του σπιτιου μου. Οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη και να δω το σπιτι μεσω του 3g/4g δικτυου, η εφαρμογη λεει connection failed με την καμερα. Παιρνω εικονα μονο μεσω του σπιτικου μου wifi! Οποτε, η καμερα ειναι πλεον αχρηστη μιας και δεν εχει νοημα να την ανοιγω οταν ειμαι στο σπιτι, μιας και την πηρα για να βλεπω το σπιτι οταν ειμαι μακρυα. Φυσικα ο Κινεζος που μου την πουλησε κανει τον...Κινεζο! Παρακαλω ας βοηθησει καποιος αν γνωριζει τι εγινε ξαφνικα και σταματησα να παιρνω εικονα
TheAccountant Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πιθανα το DDNS αυτης της φοβερης μάρκας να μην ισχυει πλέον. Αλλα κανε ενα ρισετ στην κάμερα, ξαναπέρνα ολα τα στοιχεία σωστά, ανοιξε τις θυρες που πρεπει στο ρουτερ και τοτε θα κρίνεις. Αλλα ρε παιδι μου και συ... kkmoon...
stargazer1976 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ηξερα, δε ρωταγα Reset εκανα και τιποτα.. Ποιες θυρες πρεπει να ανοιξω στο router; Μπορεις να με βοηθησεις; Μπηκα στο μενου του αλλα φοβηθηκα να πειραξω ρυθμισεις που δε γνωριζω.
stargazer1976 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καποιος που να γνωριζει πως θα λυσω αυτο το προβλημα;
soteras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Κανε ενα γενικο ρεσετ την καμερα μετα δες μηπως το μοντεμ εχει κλειστην την πορτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα