joker myrddin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα στο σπίτι μου και θέλω αν υπάρχει κάποιος υδραυλικός να μου πει καμμία ιδέα για το πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ο θερμοσίφωνας είναι ολοκαίνουργιος και κανει περίπου στην μισή ώρα αφότου το ανάψω να σβήσει το λαμπάκι. Ο δείκτης του όμως πάει μέχρι την μέση. Κρατάει περίπου για δύο καλά μπάνια μόνο. Και λέω το μόνο Γιατί είναι 100lt. Ο προηγούμενος εκλέχθηκε Γιατί έκανε πάρα πολύ ώρα να ζεστάνει το νερό και κρατούσε επίσης πολύ λίγο. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?
stamatisj1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εχει θερμοστάτη? Εαν ναι μάλλον θέλει λίγο να ανεβάσεις την θερμοκρασία. 100lt και βγάζει 2 "καλά" μπάνια? Τυχερός είσαι.....
joker myrddin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το έχω στους 70+ βαθμούς. Αυτούς που το έβαλε μου είπε ότι στους 65 είναι συνήθως και το ανέβασα μόνος μου Μήπως δω καμία διαφορά
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Οτανες καλά μπάνια; Μήπως είναι οκ και απλά ξοδεύεις πολύ νερό και πολύ ζεστό;
joker myrddin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και πάλι είναι 100 lt . Μένει στο ζεστό καθ'όλη την διάρκεια αλλά και ο προηγούμενος που έγινε αλλαγή ήταν 60 και κρατούσε περίπου το ίδιο
soteras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μαλλον κανεις μεγαλη καταναλωση εχεις ολη την ωρα τη βρυση ανοιχτη μηπως ?
Alexlooker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα στο σπίτι μου και θέλω αν υπάρχει κάποιος υδραυλικός να μου πει καμμία ιδέα για το πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ο θερμοσίφωνας είναι ολοκαίνουργιος και κανει περίπου στην μισή ώρα αφότου το ανάψω να σβήσει το λαμπάκι. Ο δείκτης του όμως πάει μέχρι την μέση. Κρατάει περίπου για δύο καλά μπάνια μόνο. Και λέω το μόνο Γιατί είναι 100lt. Ο προηγούμενος εκλέχθηκε Γιατί έκανε πάρα πολύ ώρα να ζεστάνει το νερό και κρατούσε επίσης πολύ λίγο. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Θα τον βαλεις στο τερμα (θερμοστάτη), γιατι και εγω χρειαζομαι πολυ ζεστο νερο. Και οχι δεν υπαρχει κινδινος ουτε γινεται σπαταλη.
Alxnks Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Θα τον βαλεις στο τερμα (θερμοστάτη), γιατι και εγω χρειαζομαι πολυ ζεστο νερο. Και οχι δεν υπαρχει κινδινος ουτε γινεται σπαταλη. In before the boom
thanasisxask Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στους 70 ο θερμοστατης. Η βελόνα του θερμόμετρου αργεί να ανέβει, όχι ότι δεν ζεσταίνεται το νερό. Μια χαρά σου κρατάει. Ο προηγούμενος πρέπει να ήταν τέρμα στα άλατα γιαυτό αργουσε να ζεστανει, και κρατούσε λιγο γιατί ειχε μειωθεί ο όγκος του νερού.
Alexlooker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μαλλον κανεις μεγαλη καταναλωση εχεις ολη την ωρα τη βρυση ανοιχτη μηπως ? Εγω ειμαι αυτος! αλλιως κρυωνω (ειμαι κρυος ανδρας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα