Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα στο σπίτι μου και θέλω αν υπάρχει κάποιος υδραυλικός να μου πει καμμία ιδέα για το πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ο θερμοσίφωνας είναι ολοκαίνουργιος και κανει περίπου στην μισή ώρα αφότου το ανάψω να σβήσει το λαμπάκι. Ο δείκτης του όμως πάει μέχρι την μέση. Κρατάει περίπου για δύο καλά μπάνια μόνο. Και λέω το μόνο Γιατί είναι 100lt. Ο προηγούμενος εκλέχθηκε Γιατί έκανε πάρα πολύ ώρα να ζεστάνει το νερό και κρατούσε επίσης πολύ λίγο. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Δημοσ.

Και πάλι είναι 100 lt . Μένει στο ζεστό καθ'όλη την διάρκεια αλλά και ο προηγούμενος που έγινε αλλαγή ήταν 60 και κρατούσε περίπου το ίδιο

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα στο σπίτι μου και θέλω αν υπάρχει κάποιος υδραυλικός να μου πει καμμία ιδέα για το πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ο θερμοσίφωνας είναι ολοκαίνουργιος και κανει περίπου στην μισή ώρα αφότου το ανάψω να σβήσει το λαμπάκι. Ο δείκτης του όμως πάει μέχρι την μέση. Κρατάει περίπου για δύο καλά μπάνια μόνο. Και λέω το μόνο Γιατί είναι 100lt. Ο προηγούμενος εκλέχθηκε Γιατί έκανε πάρα πολύ ώρα να ζεστάνει το νερό και κρατούσε επίσης πολύ λίγο. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Θα τον βαλεις στο τερμα (θερμοστάτη), γιατι και εγω χρειαζομαι πολυ ζεστο νερο.

Και οχι δεν υπαρχει κινδινος ουτε γινεται σπαταλη.

Δημοσ.

Θα τον βαλεις στο τερμα (θερμοστάτη), γιατι και εγω χρειαζομαι πολυ ζεστο νερο.

Και οχι δεν υπαρχει κινδινος ουτε γινεται σπαταλη.

In before the boom :X

Δημοσ.

Στους 70 ο θερμοστατης. Η βελόνα του θερμόμετρου αργεί να ανέβει, όχι ότι δεν ζεσταίνεται το νερό. Μια χαρά σου κρατάει. Ο προηγούμενος πρέπει να ήταν τέρμα στα άλατα γιαυτό αργουσε να ζεστανει, και κρατούσε λιγο γιατί ειχε μειωθεί ο όγκος του νερού.

Δημοσ.

Μαλλον κανεις μεγαλη καταναλωση εχεις ολη την ωρα τη βρυση ανοιχτη μηπως ?

Εγω ειμαι αυτος! αλλιως κρυωνω (ειμαι κρυος ανδρας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...