Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σε όλους και καλά Χριστούγεννα, ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, έχω πληκτρολόγιο και ποντίκι της Razer και όταν ο υπολογιστής μου είναι τελείως κλειστός και πατηθεί ένα κουμπί από το πληκτρολόγιο ή από το ποντίκι τότε αρχίζουν να ανάβουν τα φωτάκια που έχουν και δεν σταματάνε παρόλο που ο υπολογιστής μου είναι τελείως κλειστός. Για να σταματήσουν πρέπει να ανοίξω τον υπολογιστή να τον ξανά κλείσω και να μην πατήσω κανένα κουμπί ούτε από το πληκτρολόγιο ούτε από το ποντίκι. Γιατί γίνεται αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω; Υπάρχει περίπτωση αυτό να μου "χαλάσει" την μπαταρία της μητρικής; Σας ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ: Τα Windows που χρησιμοποιώ είναι τα Windows 10
smpt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πώς θα λύσεις το πρόβλημα σου δεν ξέρω. Απλά θα σου πω ότι η μητρική δινει πάντα ρεύμα στα USB ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Δεν θα πάθει τίποτα η μπαταρία του υπολογιστή. Μέχρι να βρεις λύση μπορείς να βάζεις το πληκτρολόγιο από τον υπολογιστή ή να κλείνεις το κουμπί του τροφοδοτικού ( Να το βγάζεις από την πρίζα αν δεν έχει κουμπί το τροφοδοτικό.)
razorblade334 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 λογικο ειναι.ολες οι "καινουριες" μητρικες δινουν ρευμα στην usb σε περιπτωση που θελεις να φορτισεις κατι.αν θες να το απενεργοποιησεις μπορεις απο τα windows διαχειρηση συσκευων καπου εκει θα βρεις ποντικι και πληκτρολογιο η στις συσκευες.δεν θυμαμαι καλα και δεν εχω μπροστα μου πισι. εαν θες να μην δινει καθολου ρευμα για τον χ ψ λογο τοτε μπορεις απο το bios.
kogos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ψάξε στο bios για erp settings και βάλτο on. Εμένα έτσι σταμάτησαν να ανάβουν πληκτρολόγιο και ποντίκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα