alluros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) γεια σας και καλα χριστουγεννα να εχετε με υγεια και χαρα// σκεφτομε σε κανενα 3 μηνο να αγορασω μια gaming οθονη και μια καινουργια καρτα γραφικων το θεμα μου εινε οτι επειδη εχω μεινει πισω με τις οθονες θελω να μου πειτε τι ακριβως να αγορασω.. θελω μια οθονη αποκλειστικα για να παιζω παιχνιδια.. να βλεπω ταινιες ,, γραψιμο και διαβασμα.. αλλα κυριως για παιχνιδια. θελω να αγορασω μια οθονη απο 32 και 35 ιντσων ..να εχει καλα χρωματα αποκριση καΙ ολα τα σχετικα.. το θεμα εινε τι να αγορασω.. δεν εχω θεμα με τα λεφτα αρκει να παρω κατι που να μου κρατησει.. τι να αγορασω ultrawide??? 4K??? ?? curve?? led ultrawide?? μετα τι να εινε gsyng ,,freesyng??, 144 hZ??? μετα το πανελ τι πρεπει να εινε ips?? tn? σε αυτα εχω μεινει πισω και δεν γνωριζω τι παιζει.. εγω θελω μια οθονη για να παιζω ολα τα παιχνιδια να βλεπω ταινιες και ολα.. να εχει καλη διαγωνιο καλες αποκρισης... ..μπορειτε να με βοηθησετε?? μπορω να διαθεσω και 1200 ευρω για οθονη αν το κοστος παει τοσο πολυ.. απλα θελω να παρω κατι που να μου κρατησει για καιρο.. μου προτεινανε την Asus Rog Swift PG348Q αλλα λενε καπια ατομα οτι εινε μετρια σαν οθονη καλα εδω μεσα κανενας δεν μπορει να βοηθησει για οθονες?? δηλαδη εδω μεσα ο καθενας βοηθαει τα δικα του ατομα/?μονο και οποιον θελέι δηλαδη??? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από alluros
sakisvele Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 μην απελπιζεσε χρονιαρες μερες! ..ειναι εκτος οι περισσοτεροι ... υπομονη και καλες γιορτες.. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Οταν μπαινεις και προσβαλεις ολο το forum μετα περιμενεις να μπουν να σε βοηθησουν κιολας? Και πως να σου προτεινουν οι αλλοι οθονες οταν δεν γνωριζουν το υπολοιπο συστημα που εχεις απο τι αποτελειται?Να μυρισουν τα νυχια τους? 1
panoskatos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αδερφέ χρόνια πολλά και χαλάρωσε. Το μόνο που έχεις γράψει είναι "Θέλω Οθόνη,δίνω 1200€" !! Πρέπει να μας γράψει απο τι αποτελείται το σύστημά σου και την απόσταση που θα έχεις απο την οθόνη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 γραψε εδω http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα