Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ξύλινο τραπέζι δρύινο κατά προτίμηση. Μιλάω για αυτά που βάζουν σε καφετέριες γύρω στα 2 μέτρα μήκος. Οι τιμές που είδα ξεφεύγουν κάπως, κοντά στο 1000ρικο. Υπάρχει κάπου που να μπορώ να ψάξω για κάτι καλύτερο; Συγκεκριμένο μαγαζί-εργοστάσιο-ξυλουργείο ας πούμε, ή κάπου που να ξεπουλάει μαγαζί (πχ καφετέρια) τον εξοπλισμό του.

Δημοσ.

Kοιτα , για μεταχειρισμενα/εξοπλισμους μαγαζιων κοιτας αγγελιες χρυσης ευκαιριας,aggeliopolis , insomnia

Εκει θα βρεις και καποιες αγγελιες ξυλουργων.Μερικες αφορουν μοναστηριακα τραπεζια, αυτα μαλιστα σε αφορουν αφου ειναι τα κλασσικα μακροστενα (οχι μονο..) απο μασιφ ξυλο.Ειχα δει καποιες καλες τιμες , αρκετα κατω απο το χιλιαρικο.Μερικα ειναι αβαφα,δηλαδη μικροτερο το κοστος .Υπαρχουν και οι ξυλουργοι εξω , οπου μπορεις να ρωτησεις (ενδεικτικα,ασηκωτο custom επιπλο tv μου το ειχαν φτιαξει καποτε 450 ε , οταν εξω μου ελεγαν 1000+ για υποδεεστερα ) .Ενταξει , μπορει γκλουγκλαροντας και σκρουτζαροντας να βρεις βρεις και φθηνα μαγαζια.

Η πιο φθηνη λυση ειναι να το ''φτιαξεις '' εσυ.Ενδεικτικα σου λεω οτι τραπεζι (το εκανα σκακιερα ) 60χ60 (βαση 45χ45 ) απο δοκαρια 7χ12 μου στοιχισαν 30 ευρω τα ξυλα , 25 ευρω να μου τα πλανισει ξυλουργος και να μου τα κολλησει. 20 η μπογια το λουστρο , το πινελο.Ενα 75 αρι, αυτο εξω θα στοιχιζει κανα 150-200 με απλο βαψιμο, αν ειχε κανα σοβαρο φινιρισμα κανα 400.Για αυτο σε ρωτησα που θα το βαλεις.Εγω θα το βαλω στο σαλονι (σκεφτομαι αν θα του βαλω χαλκινες γωνιες για διακοσμηση..), το βαψιμο που του εχω κανει εναι αξιοπρεπες .Προφανως δεν ειναι γαματο επαγγελματικο  βαψιμο με σπρει , ειδικα λουστρα και αλοιφες.

Βλεπεις και κανεις, αναλογως τι θεωρεις σημαντικο και ποιο budget θεωρεις προσιτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...