stratos789 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και Χρονιά Πολλά με Υγεια και καλή Πρωτοχρονιά να έχετε!Λοιπόν,μιας που είναι γιορτές και έχω κάτι παραπάνω λεφτά,είπα να πάρω ένα ultrawide monitor. Το budget που διαθέτω είναι γύρο στα 270.Έψαξα και μέχρι στιγμής έχω βρει το lg 29UM69-B.Τι λέτε είναι καλή επιλογή,έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτό το budget?Η κάρτα που θα συνδεθεί η οθόνη,θα είναι σε gtx 1050ti 4gb της Gigtabyte.Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές
Valous Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μην πας σε 2560χ1080 με gtx 1050ti, έχει 33% περισσότερα pixel από μια Full hd οθόνη. Θα δυσκολευτεί η κάρτα σου
firepc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και Χρονιά Πολλά με Υγεια και καλή Πρωτοχρονιά να έχετε! Λοιπόν,μιας που είναι γιορτές και έχω κάτι παραπάνω λεφτά,είπα να πάρω ένα ultrawide monitor. Το budget που διαθέτω είναι γύρο στα 270. Έψαξα και μέχρι στιγμής έχω βρει το lg 29UM69-B.Τι λέτε είναι καλή επιλογή,έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτό το budget? Η κάρτα που θα συνδεθεί η οθόνη,θα είναι σε gtx 1050ti 4gb της Gigtabyte. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές αυτο το μονιτορ ειναι οτι πρεπει για το budget σου. Και η καρτα ενταξει ειναι
stratos789 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μην πας σε 2560χ1080 με gtx 1050ti, έχει 33% περισσότερα pixel από μια Full hd οθόνη. Θα δυσκολευτεί η κάρτα σου Σκέφτομαι στο μέλλον να αλλάξω και κάρτα,για αυτό έλεγα να πάω σε μια ultrawide. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα