opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Κολλύριο http://www.healthyliving.gr/2016/03/03/septobore-endeixeis-parenergeies/ ως πρώτες βοήθειες για τις συνηθισμένες καταστάσεις ερεθισμών από προφανή αίτια που αναφέρονται στις ενδείξεις και σούμπιτος στο γιατρό το θέμα είναι αν μπορείς να διακρίνεις έναν ερεθισμό από μια μόλυνση στην οποία θα χρειαστείς αντιβιωτικές σταγόνες και όχι απλό κολλύριο ωτικές σταγόνες καλύτερα μη βάλεις πήγαινε το συντομότερο σε γιατρό γιατί είναι πολύπλοκο το θέμα http://www.onmed.gr/ygeia/story/322537/ponos-sto-afti-ti-ton-prokalei-kai-pos-antimetopizetai 1
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 για το αυτι απλα υπαρχουν σταγονες που ειναι για το κερι που βεβαια αμα ειναι μολυνση δεν θα καταφερουν κατι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Από τα πολύ βασικά θεωρώ πως πρέπει να έχει κάποιος maalox. Σε πιθανή μεγάλη καούρα θα σε σώσει, νομίζω πως δεν αναφέρθηκε 1
thant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Προσπαθώντας να οργανώσω το φαρμακείο του σπιτιού μου πήγα να αγοράσω σουλφαμιδόσκονη, μιας και το pulvo θεωρώ οτι είναι ακριβό για 4-5 χρήσεις. Στο φαρμακείο μου είπαν οτι η σουλφαμιδοσκονη εχει καταργηθεί και πλέον βγαίνει μόνο σε pulvo. Ισχύει; Αν ναι υπάρχει κάτι παρόμοιο που να κάνει την ίδια δουλειά με το pulvo;
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 15 hours ago, thant said: Προσπαθώντας να οργανώσω το φαρμακείο του σπιτιού μου πήγα να αγοράσω σουλφαμιδόσκονη, μιας και το pulvo θεωρώ οτι είναι ακριβό για 4-5 χρήσεις. Στο φαρμακείο μου είπαν οτι η σουλφαμιδοσκονη εχει καταργηθεί και πλέον βγαίνει μόνο σε pulvo. Ισχύει; Αν ναι υπάρχει κάτι παρόμοιο που να κάνει την ίδια δουλειά με το pulvo; συμφωνα με τον γαληνο το Pulvo εχει Νεομυκίνη. με νεομυκινη βρισκω και αλλα προιοντα .βεβαια εχoυν μεσα και αλλη δραστικη ουσια αλλα θα μπορουσες να ρωτησεις κανα φαρμακοποιο τι παιζει με βαση την δραστικη ουσια. δεν πιστευω οτι υπαρχει μονο το Pulvo για τετοιες περιπτωσεις.
thant Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, poulinos said: συμφωνα με τον γαληνο το Pulvo εχει Νεομυκίνη. με νεομυκινη βρισκω και αλλα προιοντα .βεβαια εχoυν μεσα και αλλη δραστικη ουσια αλλα θα μπορουσες να ρωτησεις κανα φαρμακοποιο τι παιζει με βαση την δραστικη ουσια. δεν πιστευω οτι υπαρχει μονο το Pulvo για τετοιες περιπτωσεις. Σήμερα επιβεβαίωσα οτι η σουλφαμιδοσκονη εχει όντως καταργηθεί, αλλα εκτος του pulvo υπάρχει και με αλλη ονομασία που κανει την ίδια δουλειά. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω.. 3 λεπτά πριν, funbreaker είπε Τί είναι αυτό ρε παιδιά; Παλιά που δεν υπηρχε το πουλβο βαζαμε σουλφαμιδοσκονη στο τραύμα. Φαντάσου κάτι σαν πούδρα.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 minutes ago, funbreaker said: Τί είναι αυτό ρε παιδιά; Το PULVO-47 είναι ένα ισχυρό τοπικό επουλωτικό ιδιοσκεύασμα που λόγω της διπλής του σύνθεσης - ένας επουλωτικός και ένας αντιμολυσματικός παράγων - ενδείκνυται ιδιαίτερα για την θεραπεία των μολυνθέντων και επιμολυνθέντων τραυμάτων. Ενδείκνυται για την τοπική αντιβιοθεραπεία. κατι παρομοιο και η σουλφαμιδοσκονη. https://en.wikipedia.org/wiki/Sulfonamide_(medicine) 9 minutes ago, thant said: Σήμερα επιβεβαίωσα οτι η σουλφαμιδοσκονη εχει όντως καταργηθεί, αλλα εκτος του pulvo υπάρχει και με αλλη ονομασία που κανει την ίδια δουλειά. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω.. ε ναι μου φαινεται παραξενο μονο μια εταιρεια να εχει .το βασικο ειναι να γνωριζει καποιος και βεβαια και σε τι τιμη ειναι το αντιστοιχο προιον. 1
fredd0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Νομιζω το pulvo βοηθαει να κλεισουν πληγες (επουλωση), για αντιβιωτικο σκετο υπαρχει το vioplex-t παλι σε σπρει, παλι παρομοια τιμη (αλλα νομιζω 'κραταει' αρκετα παραπανω)
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, fredd0 said: Νομιζω το pulvo βοηθαει να κλεισουν πληγες (επουλωση), για αντιβιωτικο σκετο υπαρχει το vioplex-t παλι σε σπρει, παλι παρομοια τιμη (αλλα νομιζω 'κραταει' αρκετα παραπανω) to pulvo ειναι δυο σε ενα ένας επουλωτικός και ένας αντιμολυσματικός παράγων Περισσοτερα Info στο site του γαληνος
duende Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 παλια χρησιμοποιουσαμε το terramicyn, πουδρα. εκανε φανταστικη δουλεια. αλλα τελευταια φορα μου ειπαν οτι το κατηργησαν και αυτο.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, duende said: παλια χρησιμοποιουσαμε το terramicyn, πουδρα. εκανε φανταστικη δουλεια. αλλα τελευταια φορα μου ειπαν οτι το κατηργησαν και αυτο. οh yes.για την σουλφαμιδοσκονη εχουν αναφερθει διαφορα κατα καιρους για παρενεργειες κτλ οπως βεβαια εχουν ολα τα φαρμακα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα