Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όντως ακούγονται 2 ήχοι και ο ένας όντως είναι από έναν δίσκο που θα αλλάξω κάποια στιγμή.

Αν έχω ανοιχτό το side panel και το pc σε λειτουργία δεν υπάρχει κίνδυνος έτσι;

Το θέμα είναι αν δεν μου έκανε επανεκκίνηση δεν θα με ενοχλούσε τόσο ο Θόρυβος, άμεσα τουλάχιστον.

Παίζει από μηχανικό πρόβλημα του δίσκου να γίνονται επανεκκίνησεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, εκτος αν του δωσεις καμια κλοτσια κατα λαθος :P 

Restart απο δισκο, δυσκολα. Κυριος υποπτος ειναι το τροφοδοτικο, γι'αυτο και ειπα αν μπορεσεις να δοκιμασεις με καποιο αλλο. Επομενος υποπτος ειναι η μητρικη(αν και λιγο χλωμο).

Επεξ/σία από driftingcris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ φιλαράκι θα τσεκαρω μόλις φύγω απ'τη δουλειά και θα σου πω.

Δυστυχώς τροφοδοτικό από φίλο δεν παίζει.Ουτε εγώ έχω δεύτερο πρόχειρο.

Και πάλι thanks.

Επεξ/σία από giannis2429
Δημοσ.

Κατι κουλό εγινε.

Το αλλαξα θέση για να μπορώ να το ανοιξω χωρις side panel και μεχρι στιγμης δεν κανει θορυβο ουτε εχει κανει επανεκκίνηση.

Τι φάση??

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mindtrapper είπε

Το άλλαξες και πρίζα; 

Πρίζα όχι.

Το είχα στριμωγμένο σε μια γωνιά πάνω σε μια βάση,το πήγα πίσω απ'το γραφείο κατω,άνοιξα το πλαϊνό πάνελ άνοιξα το pc από πουθενά θόρυβος ούτε  επανεκεινηση,κλείνω το panel το δουλεύω 3 μέρες τώρα (όχι συνεχόμενα) και πάει μια χαρά.

Τι να πω υπάρχει κάποια εξήγηση;

Θα μπορούσε να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο του τροφοδοτικού και να έκανε restart? Αλλά ο θόρυβος;

Ελπίζω να μην μου το ξανακάνει, κάθε φορά που το ανοίγω μου κόβονται τα πόδια :P

Δημοσ.

Άκου τι θα κάνεις γιατί έτυχε και σε μένα . Βέβαια μπορεί να πέσω τελείως έξω αλλά nevermind . Θα ανοίξεις το PC και έτσι όπως είναι άι ανοιχτό θα ξηλωσεις από την μητρική το καλώδιο του power button και του reset button. Μετά κάτσε καμία ώρα και Έλα πάλι να μας πεις αν το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...