nikos121 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εχω το μεγαλο πακετο με τους 4 χρηστες. Εγω στο δικο μου προφιλ στο 1 απο τα 4 μπορω να παρακολουθησω ταυτοχρονα με ενα φιλο που ειναι σε αλλη χωρα? Δηλαδη συνολικα ανα ακαουντ δεν μπορουμε να υπερβαινουμε τους 4 ταυτοχρονους χρηστες? ή για να το θεσω αλλιως γινεται σε ενα προφιλ απο τα 4 να ειναι περισσοτεροι απο ενας χρηστες?
bandit4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 για αλλη χωρα δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια, αλλα διαφορετικοι χρηστες ο καθενας στην τηλεοραση του, ξερω πως γινεται
nikos121 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 δεν λεω για 4 χρηστες ο καθενας στο προφιλ του. λεω σε ενα προφιλ να μπαινεις πχ και εσυ και εγω ταυτοχρονα
BaCkOs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 αφού έχεις το πακέτο .. απλά δοκίμασε να μπεις από 2 συσκευές στο ίδιο προφίλ ταυτόχρονα
nikos121 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δε ξερω μη βγαλει κανα ερορ και φαει κανα πακετο αυτος που εχει το ακαουντ. Εγω απλα εχω το 1 απο τα 4προφιλ
alexpen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 μπορεις κανονικα και απο διαφορετική χωρα!
thunderstorm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Το προφίλ δεν έχει σχέση με τους χρήστες. Μπορούν όλοι οι χρήστες να ειναι με το ίδιο προφίλ ή μπορείς να έχεις παραπάνω προφίλ απο τους επιτρεπομενους ταυτοχρονους χρήστες
nikos121 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 οκ λοιπον. Αλλα οσον αφορα το 2ο που ειπες πως μπορεις να εχεις παραπανω προφιλ απο τους 4 χρηστες που επιτρεπεται? μεχρι 4 προφιλ μπορεις να φτιαξεις
isay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί οτι μπορουν εως 4 viewers να βλέπουν οτιδήποτε απο οποιοδήποτε profile. Μέχρι 4 θα βλέπουν ακομα κι αν κι χρησιμοποιούν το ιδιο profile. Δεν εχει σημασία πόσοι εχουν το λογαριασμο και πόσοι/ποιοι χρησιμοποιουν το εκαστοτε profile. Σημασία εχει οτι μεχρι 4 μπορουν να βλέπουν. Ο πεμπτος "αναμονη για σις κεμπαπ" Τα profiles δεν εχουν το ρόλο "ομαδοποίησης ή διαχωρισμού" χρηστών με βάση ip/περιοχη/συσκευή/κλπ. Ο μονος ρόλος που εχουν είναι να "μένει ευκολο αρχειο" τι εχει δει ο κάθε ένας, οπου καθε ενας μπορει να ειναι ενα και μοναδικό άτομο και να εχει χωρίσει τα profil με βάση άλλ κριτήρια, πχ 1.Ταινίες 2.Σειρες 3.Παιδικά 4.SCIFI Οσο για το δευτερο, εγω έχω λογαριασμο για 4 θεάσεις και μου επιτρεπει να φτιάξω πέντε (5) profiles. Δεν ξερω το αναλογο για τα μικρότερα πακέτα.
nikos121 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 σευχαριστω ησουν κατατοπιστικοτατος. ευχαριστω και τους υπολοιπους. Επισης νομιζα οτι η κατηγορια με τα παιδικα ηταν μονο για παιδια και πως ειχα 4+1 προφιλ. Αλλα τελικα τα ρυθμιζεις οπως θες εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα