Aims Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 καλα στο 13888 εχουν ξεφυγει! ολο το απογευμα προσπαθω να τους δηλωσω βλαβη στο σταθερο,δειχνει 2ωρη αναμονη κ λενε "δηλωστε τηλεφωνο να σας παρουμε" κανει κληση το 13888 μετα απο 2 ωρες,το σηκωνεις,σε βαζει παλι σε αναμονη κ μετα απο 26 λεπτα στο κλεινουν.. και αντε παλι απο την αρχη.. τελικα κατα τις 9 δηλωσα βλαβη σταθερου.. τωρα ειναι 11.30 και προσπαθω απο τις 9.30 να επικοινωνησω και παλι αλλα ματαια... καλα,βαρεσαν διαλυση εκει?
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 ^Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της κοσμοτέ είναι απαράδεκτη. Προσπαθούσα πριν κανα μήνα να επικοινωνήσω με κάποιον υπάλληλο για ένα θέμα. Παίρνω εκεί, και μου λένε οι μαγνητοφωνημένες οδηγίες τι θέλω. Αφού σαστίζω λίγο, απαντάω με κάποια keywords του προβλήματος, και μετά μου λέει αν αφορά σταθερό ή κινητό. Λέω κινητό και με ξαναρωτάει. Ξαναλέω καθαρά και δυνατά "κινητό" και πάλι δεν το κατάλαβε. Έγινε αυτό το πράγματα 3-4 φορές και μετά μου λέει συγγνώμη δεν μπορώ να σας βοηθήσω ή κάτι τέτοιο και μου το κλείνει. ΚΑΙ δεν έκανα δουλειά με την απαράδεκτη τεχνητή νοημοσύνη που έχουν βάλει τα τζιμάνια ΚΑΙ χρεώθηκα κιόλας μιας που η υπηρεσία τους αυτή χρεώνεται παρότι έχω λεπτά προς όλους. Δεν αποκλείεται να το κάνουν και επίτηδες 1
Aims Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 εβαλα στο σαιτ το τηλεφωνο μου για να με καλεσουν,ουτε ετσι με πηραν.. το διελυσαν το μαγαζι? που πανε τα λεφτακια μας ρε παιδια?χρυσοπληρωνουμε μια εταιρια που προσπαθεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ να επικονωνησεις μαζι της και δεν τους βρισκεις? ειναι σοβαροι? το βλεπω για καταγγελια αυριο..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Υπήρχε γενικότερο θέμα και πριν το gdpr αλλά με αυτό κυριολεκτικά διαλύθηκε το πράμα.
Aims Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια πραγματικα ειναι τραγικο .. καθεσαι ολο το απογευμα και ειναι ζητημα αν μιλησεις εστω κ μια φορα με τηλ.εκπροσωπο τους.. τρως ενα απογευμα στην αναμονη..κυριολεκτικα ενα απογευμα κ βραδυ μεχρι τις 12.30 οπου και βαριεσαι και σταματας να καθεσαι στο ακουστικο.. εβαλα και στο σαιτ το τηλεφωνο τους για να με καλεσουν πισω υποτιθεται αλλα τιποτα.. αυτοι οι ανθρωποι ισως πιστευουν οτι μας κανουν χαρη που τους δινουμε τα χρηματα μας.. δε μπορω να εξηγησω τετοια εξυπηρετηση πελατων!αυτο το πραγμα δεν γινοταν ουτε στα χειροτερα χρονια του οτε! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Aims
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα