Phoenix7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα,θέλω να κλείσω μέσω του site της Viva Wallet καποια εισιτήρια για έναν αγώνα ποδοσφαίρου,πως θα παραλάβω εγω τα εισιτήρια και πως πληρώνω; το εχει δοκιμάσει κάνεις να μου εξηγήσει;
thant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα κλείσεις την θεση που σε ενδιαφέρει απο τον υπολογιστή σου βάζοντας τα στοιχεία που σου ζητάει. Πληρώνεις μέσω χρεωστικής και εκτυπώνεις το εισιτήριο που θα σου ερθει στο email που δήλωσες κατα την εγγραφη. Αν δεν θες να πληρωσεις με χρεωστικη και δεν μπορεις να εκτυπωσεις το εισιτήριο, θα παρεις τον ηλεκτρονικό κωδικο πληρωμής και μεσα σε 24 ή 12 ωρες, δεν θυμάμαι, θα πας σε ενα συνεργαζόμενο κατάστημα, πχ seven, να πληρώσεις (με προμήθεια 1€) και να παρεις το εισιτήριό σου. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από thant 1
Phoenix7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θα κλείσεις την θεση που σε ενδιαφέρει απο τον υπολογιστή σου βάζοντας τα στοιχεία που σου ζητάει. Πληρώνεις μέσω χρεωστικής και εκτυπώνεις το εισιτήριο που θα σου ερθει στο email που δήλωσες κατα την εγγραφη. Αν δεν θες να πληρωσεις με χρεωστικη και δεν μπορεις να εκτυπωσεις το εισιτήριο, θα παρεις τον ηλεκτρονικό κωδικο πληρωμής και μεσα σε 24 ή 12 ωρες, δεν θυμάμαι, θα πας σε ενα συνεργαζόμενο κατάστημα, πχ seven, να πληρώσεις (με προμήθεια 1€) και να παρεις το εισιτήριό σου. Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα