Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω πρίν 5-6 ημέρες  στό jumbo αλίμου ...

φθάνω γιά πληρωμή στό ταμείο (εως 10 τεμάχια ) ηταν μπροστά μου 5 ατομα...

η κοπελιά στό ταμείο σέ ολους ελεγε , συγνώμη δέν εχω ψιλά ..καί εδωσε καί στούς 5 λιγότερα ρέστα από 4 εως 8 cents στόν κάθε ενα ... τούς αρχειζε και τα γνωστά χρόνια πολλά - καλές γιορτές - καλή χρονιά καί αλλες ευχές κλπ κλπ ...οπότε καί αυτοί από ντροπή ? η από σεβασμό λόγω τών ημερών η από χαζομάρα ....ελεγαν μέ κρύα καρδιά ...δέν πειράζει καί εφευγαν....

φθάνει καί  η σειρά μου ...μού λέει η κοπελιά συγνώμη δέν εχω 5 cents νά σάς δώσω ρέστα ...καί πάει νά αρχίσει τά ιδια ευχές κλπ ....δέν πειράζει τίς λέω γιά τά ρέστα ... λέω θά τα βρούμε αλλιώς δηλ. μού λέει αυτή .....

θά πάρω 6 τεράστιες jumbo σακούλες καί ειμαστε εντάξει τής λέω ...προτού πεί τιποτα αυτη παίρνω τα υπόλοιπα 

ρέστα  βάζω τά ειδη πού ειχα αγοράσει (5 πραγματάκια μικρά σέ μέγεθος) μέσα  στίς τεράστιες jumbo σακούλες καί αντε γειά...

εσείς πώς αντιδράτε ? μιλάτε η φεύγετε βρίζοντας μέσα σας ?

πρίν χρόνια  θυμάμαι στά lidl ηταν νά πληρώσω πχ 18.01 euro ,δίνω 50άρικο καί μού κρατάει κανονικά τό 1 cents καί μέ γέμισε μέ ψιλά ...από τότε πάντα ζητάω ακριβώς τά ρέστα η εχω μικρό σακουλάκι μέ 1-2-5 cents  γιά νά τά δίνω...καί νά μού δίνουν στρογγυλεμένα ρέστα ....

• Like 2
Δημοσ.

Πιο πολλές φορές μου έχει τύχει να μου κρατήσουν κάτι λιγότερο (όπως λες για το 18 και 1 λεπτό πχ) παρά να μου δώσουν λιγότερα.

• Like 3
Δημοσ.

καλά οι σακούλες τους δεν είναι καθόλου πρακτικές και θόρυβο κάνουν και ούτε μπορείς να τις έχεις για καθημερινά χρήση έτσι όπως είναι. τι κέρδισες με αυτό που έκανες;

Δημοσ.

Για μένα πάντως, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις και θα λες με τι μαλ...ες ασχολιόμουνα. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω 30 φορές στο super market της γειτονιάς, μου έχουν δώσει παραπάνω ρέστα και κανα 2 μου κράτησαν το 5λεπτο. Δεν θα κάτσω να εκτεθώ στην κοπέλα του ταμείου για 5 σακούλες

Δημοσ.

Από ότι λέει ο ts αυτή η κοπέλα το έκανε με σύστημα. Σε ένα κεντρικό ταμείο αν κρατάει κανα 5 λεπτά από τον καθένα και να πούμε ότι εξυπηρετεί 200 άτομα είναι ένα μικρό ποσό. Σε ένα μήνα είναι ένα σεβαστό ποσό. Σε ένα χρόνο είναι ένα καλό ποσό. Σε μια αιωνιότητα ένα μεγάλο ποσό.

ΥΓ είπα να πετάξω μια μαλ... και εγώ!

• Like 1
Δημοσ.

Καποτε, δεν ξερω αν ισχυει ακόμα, σου δινανε μια μικροβλακειουλα αν δεν εφταναν ή δεν ειχαν τα ρεστα .. Νομιζω το γραφουν και σε ταμπελακι ή αλλο κατάστημα θυμαμαι?

Παντως τερορεξκρουελλας μη το γελάς, αν παιρνεις 2.93 την ωρα (σιγουρα λιγοτερο αν εισαι κατω 25) αυτα τα 5 λεπτα που μπορει να μαζεψεις απο ολους θα σου φανουν πουρμπουαρ στο τελος του ωραριου! Χεχεχεχ

Δημοσ.

Ανάλογα το κατάστημα

Σε τοπικό super market πχ αν σου βγει να πληρώσεις 1,12 και τους δώσεις 1,20 σου δίνουν ρέστα 0,10 αντί για 0,08 ε εκεί τι σκηνή να κάνεις αν σου πει μια μέρα ξέρεις δεν έχω ψηλα;;

Σε καταστήματα που απαιτούν και το τελευταίο cent ε εννοείται πως το απαιτώ και εγώ

• Like 1
Δημοσ.

Αρίστο ξέρεις την αγάπη που σου τρέφω αλλά φέρνω λουκέτο. Υπάρχει ρεστοθρέντ το οποίο τυγχάνει να είναι και ... αριστοθρέντ d015.gif http://www.insomnia.gr/topic/656376-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1/page-1?hl=%CF%81%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1

• Like 2
Δημοσ.

πάω πρίν 5-6 ημέρες στό jumbo αλίμου ...

φθάνω γιά πληρωμή στό ταμείο (εως 10 τεμάχια ) ηταν μπροστά μου 5 ατομα...

η κοπελιά στό ταμείο σέ ολους ελεγε , συγνώμη δέν εχω ψιλά ..καί εδωσε καί στούς 5 λιγότερα ρέστα από 4 εως 8 cents στόν κάθε ενα ... τούς αρχειζε και τα γνωστά χρόνια πολλά - καλές γιορτές - καλή χρονιά καί αλλες ευχές κλπ κλπ ...οπότε καί αυτοί από ντροπή ? η από σεβασμό λόγω τών ημερών η από χαζομάρα ....ελεγαν μέ κρύα καρδιά ...δέν πειράζει καί εφευγαν....

φθάνει καί η σειρά μου ...μού λέει η κοπελιά συγνώμη δέν εχω 5 cents νά σάς δώσω ρέστα ...καί πάει νά αρχίσει τά ιδια ευχές κλπ ....δέν πειράζει τίς λέω γιά τά ρέστα ... λέω θά τα βρούμε αλλιώς δηλ. μού λέει αυτή ....

Ομολογώ πως προτού διαβάσω παρακάτω, στο σημείο αυτο ένιωσα μια γλυκιά αναστάτωση, με το χερι να γλιστράει αυθόρμητα στα χαρτομανδηλα

• Like 4
Δημοσ.

Σε ένα κεντρικό ταμείο αν κρατάει κανα 5 λεπτά από τον καθένα και να πούμε ότι εξυπηρετεί 200 άτομα είναι ένα μικρό ποσό. Σε ένα μήνα είναι ένα σεβαστό ποσό. Σε ένα χρόνο είναι ένα καλό ποσό. Σε μια αιωνιότητα ένα μεγάλο ποσό.

https://www.youtube.com/watch?v=JA9ABpMdbs4

• Like 2
Δημοσ.

Σε ένα κεντρικό ταμείο αν κρατάει κανα 5 λεπτά από τον καθένα και να πούμε ότι εξυπηρετεί 200 άτομα είναι ένα μικρό ποσό.

200*0.05 ειναι 10 ευρο... την μερα

στις περιπου 17 εργασιμες του μηνα ειναι στα 170 ευρο

οταν ο μισθος ειναι στα 350 "+ -"

Δημοσ.

εγω τρελαινομαι με τετοια ,αν μου πουνε δεν εχω ψιλα κ πανε να μου φανε εστω κ ενα λεπτο βγαζω την κοντοκανη απο την καπαρντινα κ οποιον παρει ο χαρος,με τα δικα μου τα λεφτα θα αγορασεις σπιτι μωρη??????

κ μετα παιρνω κ 10 κιλα σακουλες

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...