stalactite Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρεσει να χαζευω ποσο κοστιζει να κανεις ρεβεγιον σε 2-3 μεγαλα ξενοδοχεια της Αθηνας (δε θα πω ονοματα για να μη λεει κανεις οτι κανω διαφημιση). Ακομα και να ειχε καποιος να διαθεσει 300-450 ευρω που ειναι οι τιμες κατ'άτομο (που στην τελικη αν το χει τοση καψα αν μαζευει ολο το χρονο δεν ειναι και αδυνατο) δεν ειναι λιγο καπως; Για μενα το νοημα ειναι να μαζευτουν ολοι οι φιλοι σε ενα σπιτι ή να τα περασει καποιος με την οικογενεια του.. τωρα να πανε ξερω γω δυο ατομα (ενα ζευγαρι ας πουμε) με αλλους 100 αγνωστους σε μια αιθουσα δεν ειναι λιγο απροσωπο και ψυχρο; Εσεις το εχετε κανει ποτε; Ποια η γνωμη σας; Οσον αφορα το μενου δε ξερω απο ολα αυτα τι τρώγεται.. εκτος απο ενα γλυκο που φανηκε συμπαθητικο ο μπλε αστακος με μαγιονεζα αχινου μου εφερε μια μικρη αναγουλα μεταξυ μας.. 1
3DJIN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 οι τιμες σου ειναι τελειως αστοχες,εκτος αν κοιτας μονο μεγαλη βρετ και king g.Στα αλλα 5στερα εχει απο 45 μεχρι 200 το ατομο,προσωπικα θα εδινα μεχρι 100 το ατομο και υπαρχουν αρκετες επιλογες σε luxury hotels.
redykt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, Nistisimos said: Δεν ξέρεις να τρως... χαχαχα.
webparts Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 10:27 ΜΜ, stalactite είπε Μου αρεσει να χαζευω ποσο κοστιζει να κανεις ρεβεγιον σε 2-3 μεγαλα ξενοδοχεια της Αθηνας (δε θα πω ονοματα για να μη λεει κανεις οτι κανω διαφημιση). Ακομα και να ειχε καποιος να διαθεσει 300-450 ευρω που ειναι οι τιμες κατ'άτομο (που στην τελικη αν το χει τοση καψα αν μαζευει ολο το χρονο δεν ειναι και αδυνατο) δεν ειναι λιγο καπως; Για μενα το νοημα ειναι να μαζευτουν ολοι οι φιλοι σε ενα σπιτι ή να τα περασει καποιος με την οικογενεια του.. τωρα να πανε ξερω γω δυο ατομα (ενα ζευγαρι ας πουμε) με αλλους 100 αγνωστους σε μια αιθουσα δεν ειναι λιγο απροσωπο και ψυχρο; Εσεις το εχετε κανει ποτε; Ποια η γνωμη σας; Οσον αφορα το μενου δε ξερω απο ολα αυτα τι τρώγεται.. εκτος απο ενα γλυκο που φανηκε συμπαθητικο ο μπλε αστακος με μαγιονεζα αχινου μου εφερε μια μικρη αναγουλα μεταξυ μας.. Οι ανθρωποι που πανε σε τετοια σκηνικα εχουν γενικοτερα τετοιο τροπο ζωης. Με προβληματιζουν οι προβληματισμοι σου ομως γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα