l3ck Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα λείψω για 6 μήνες στο εξωτερικό (Σουηδία) για σπουδές. Έχω φοιτητικό νούμερο what's up της cosmote. Τι ισχύει με τις χρεώσεις? Ξέρω οτι για κάποιο διάστημα χρησιμοποιώ το νούμερο σαν να είμαι Ελλάδα, αλλά για πόσο και τι γίνεται αφού περάσει αυτό το διάστημα?
temitis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το φοιτητικό πακέτο δεν ισχύει έξω από Ελλάδα δυστυχώς.
panos- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το κσρτοκινητο σου έξω, χρησιμοποιούνται όμως μόνο τα πακετα εκτος της φοιτητικής προσφοράς, και από αυτά μόνο τα λεπτά και sms που είναι προς όλους, όπως και τα MB (η την χρέωση όταν δεν έχεις κάποιο πακέτο ενεργο). Στα πακέτα ΜΒ στις πληροφορίες γράφει το όριο που έχει κάθε πακέτο για το εξωτερικό. Χρησιμοποιείς την συνδεση σαν να είσαι στην Ελλάδα με ότι είπα πιο πάνω μέχρι και 4 συνεχόμενους μήνες, και μετά καταναλώνοντας ότι είπα πάνω (ή την χρέωση σαν να είσαι Ελλάδα) με μια επιπλέον χρέωση (από αυτά που βρήκα είναι 0,65€/λεπτό, η 0,19/sms η 0,00005/kb). Οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν. Επισης στο εξωτερικό μπορείς να πάρεις από τα πακέτα μόνο τα λεπτά και sms προς όλους και όχι προς whatsup, όπως και τα mb από πακέτα και το paremoirase, όχι το reloadit. Στο εξωτερικό, μπορείς να καλεις προς Ε.Ε σαν να καλεις προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τα λεπτά των πακέτων. Καλά να περάσεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα