Tsakalos! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εδω και αρκετο καιρο το pc Μου λειτουργει μια χαρα, διχως κανενα restart ,κοληματα η αλλα θεματα... Τις τελευταιες μερες μου εκανε το εξης.. ξαφνικα φριζαρει.. και μενει ετσι... οχι ρεσταρτ κτλ...ξεκολαει μονο αμα με το ζορι κανω ρεσταρτ.. ..τσεκαρα θερμοκρασιες ολα οκ... ... μου το κανε σε διαστημα 3 ημερων 3 φορες....Ανοιξα το pc, καθαρησα-φυσηξα , ξεκουμπωσα και ξανακουμπωσα τα παντα, και βελτιωθηκε λιιιιγο.... τωρα μου φρηζαρει μια φορα την βδομαδα.. Σημερα επαιζα λιγο με της ρυθμησεις της vga , και που και που πεταγε καποια μικρa και μεγαλα artifacts , ειδικα οταν απενεργοποιησα την επιλογη : Προσαρμογη μεγεθους μεσω GPU.. Υποπτευομαι την vga... αλλα δεν εχω καποια καβατζα να κανω δοκιμη... Τι θα λεγατε οτι μπορει να φταιει?.. Σκεφτομαι να παρω μια αλλη vga, μονο και μονο γιατι ειμαι σχεδον 99% σιγουρος οτι φταιει αυτη.. Γλυκοκοιταω την MSI Radeon RX 560 4GB (Aero ITX 4G OC) - https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-560-AERO-ITX-4G-OC.html Μαζεμενο μεγεθος, εντος budget και φαινεται να με υπερκαλυπτει... δε θελω να δωσω με τιποτα πανω απο 120-130ε. Παιχνιδια δεν παιζω σχεδον ποτε (δε ξερω βεβαια στο μελλον, ισως βαλω κανα pro evolution) , και βασικα με ενδιαφερει να μην κανει φασαρια, να παιζει οτι βιντεο κυκλοφορει, και να ειναι σχετικα δροσερη, να μην ειναι δηλαδη ενεργοβορα η να ζεστενεται πολυ, επειδη το κουτι μου ειναι σχετικα μικρο (nox htpc case) και σχετικα στριμωγμενο σε ενα ραφι.. Το συστημα μου ειναι το εξης: AMD FX6300 - M/B ASUS M5A99FX PRO R2.0 - 16GB DDR 3 CORSAIR - VGA ASUS HD7750 1GB - HDD1 SSD SANDISK EXTREME PRO 240GB - HDD2 WD RED 3TB - PSU THERMALTAKE 550WATT (δε θυμαμαι μοντελο, ειναι modular Και εκανε καπου 90ε πριν 4-5 χρονια)..
FasTaker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5ετιας τροφοδοτικο αλλα ενταξει συμηθως τα thermaltake ειναι σκυλια εχω 1 8ετιας και ακομα εχει ψωμια να φαει. Κοιτα οπως τα λες ναι μου κανει για gpu και σαν επιλογη στο κουτι σου που οντως ειναι μικρο δυσκολα θα βρεις να χωραει κατι αλλο. Η msi στις υλοποιησεις της ειναι παντα αθορυβη εκτος και σκιστει η καρτα απο θερμοκρασιες. Τοτε θα ακους κατι αν και με τα καινουργια heatpipes πρεπει να εισαι στην κοιλαδα του θανατου (50C υπο σκια) για να σηκωσει θερμοκρασιες. Παντως καλη επιλογη και το τροφοδοτικο σου το σηκωνει ανετα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από FasTaker
Tsakalos! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Παραγκειλα μια MSI Radeon RX 560 4GB (Aero ITX 4G OC)... Να ρθει με το καλο κ ξαναμιλαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα