eliasjuve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι άλλο μάνατζερ ράγκμπι και Κολιδά....φτάνει ρε Παπαδόπουλε, έλεος, λυπηθείτε μας. Δεν είναι η Ράλλη δίπλα στον Ρένο. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από eliasjuve
eliasjuve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Την βρήκα νομίζω. Είναι η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη .
DYEL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ουτε αυτη ειναι. Για ερευνιτικους σκοπους και μονο οποιος γνωριζει ας μας πει ποια ειναι.
frozex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, eliasjuve είπε Την βρήκα νομίζω. Είναι η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη . αυτή είναι... Καλη Χρονια 1
DYEL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εννοουσα αυτην που ηταν στο δεξι χερι του Χαραλαμπιδη. Τελικα η Παλλη ειναι,ευχαριστω για την προσφορα σας. Η κυρια Ματαλιωτακη ειναι σας τρανσεξουαλ.
Invader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τρανσέξουαλ ή όχι,με την εμφάνιση θα ανέβασε το μεροκάματο 2 κατοστάρικα...
eliasjuve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Γιατί νομίζω πως δεν υπήρχε η Ράλλη χθες; Αν εννοείς την ξανθιά με το κοντό μαλλί που ήταν στα δεξιά του ηταν η Ράνια Κωστάκη.
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δυνατό πολύ. Νομίζω έχει πάει ξανά στον Παπαδόπουλο 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, DYEL είπε H κυρια Ματαλιωτακη ειναι σας τρανσεξουαλ. I think not Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από Kostasspil 1
DYEL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, eliasjuve είπε Γιατί νομίζω πως δεν υπήρχε η Ράλλη χθες; Αν εννοείς την ξανθιά με το κοντό μαλλί που ήταν στα δεξιά του ηταν η Ράνια Κωστάκη. Ητανε,την αναφερει και στο σιτε του σκαι. Φορουσε πορτοκαλο-κοκκινο φορεμα. Οι φωτογραφιες του γκουγκλ δεν την δικαιονουν καθολου.
eliasjuve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, DYEL είπε Ητανε,την αναφερει και στο σιτε του σκαι. Φορουσε πορτοκαλο-κοκκινο φορεμα. Οι φωτογραφιες του γκουγκλ δεν την δικαιονουν καθολου. Οκ τότε δεν την πρόσεξα. Η κοπελιά που έκλεβε τα βλέμματα ήταν η παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα