TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, deadwar είπε https://goo.gl/images/I37fhD Η πρώτη φωτό στο ινσόμνια για το 2018. Το νέο έτος προβλέπεται δυνατό.
eliasjuve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή το έψαξα στο youtu στην αρχή καθόταν η Ράλλη δεξιά του. Μετά χάθηκε(;;), όταν άρχισα να το παρακολουθώ δεν την είδα πουθενά, ο Χαραλαμπίδης καθόταν αλλού και δεξιά του ήταν η Κωστάκη ενώ αριστερά η Ματαλιωτάκη. Επίσης στο πλατό υπήρχε και το σίχαμα η Πασχάλη για τους "γνώστες". 31 λεπτά πριν, #mtsalla11 είπε Φακελωμενες ολες τις εχετε βλεπω Εννοείται και όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πέφτει τρελό googlάρισμα. Το θέμα είναι ότι ο "συνάδελφος" DYEL βρήκε αυτήν που έψαχνε Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από eliasjuve
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Επειδή το έψαξα στο youtu στην αρχή καθόταν η Ράλλη δεξιά του. Μετά χάθηκε(;;), όταν άρχισα να το παρακολουθώ δεν την είδα πουθενά, ο Χαραλαμπίδης καθόταν αλλού και δεξιά του ήταν η Κωστάκη ενώ αριστερά η Ματαλιωτάκη. Kαλά εσύ έχεις κάνει ολόκληρο ρεπορτάζ 22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Επίσης στο πλατό υπήρχε και το σίχαμα η Πασχάλη για τους "γνώστες". με τα συμπαντικά βυζιά Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe
mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Για αυτή λέτε; http://www.zappit.gr/psychagogia/gkremise-plato-tou-papadopoulou-apistefto-tsifteteli-tis/2154732
DYEL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στο 25:20 και μετα,αυτη που ειναι ορθια με το φορεμα με τις κοκκινες κουκιδες. 25:55 απαπα Ελεος χαχαχ 1 ώρα πριν, TriLoBiTe είπε Kαλά εσύ έχεις κάνει ολόκληρο ρεπορτάζ με τα συμπαντικά βυζιά Βυζγια* Σ
DYEL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε Επειδή το έψαξα στο youtu στην αρχή καθόταν η Ράλλη δεξιά του. Μετά χάθηκε(;;), όταν άρχισα να το παρακολουθώ δεν την είδα πουθενά, ο Χαραλαμπίδης καθόταν αλλού και δεξιά του ήταν η Κωστάκη ενώ αριστερά η Ματαλιωτάκη. Επίσης στο πλατό υπήρχε και το σίχαμα η Πασχάλη για τους "γνώστες". Εννοείται και όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πέφτει τρελό googlάρισμα. Το θέμα είναι ότι ο "συνάδελφος" DYEL βρήκε αυτήν που έψαχνε Ναι,βρηκα τον ερωτα της ζωης μου. Αντε και του χρονου
johnbond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Σοβαρά τώρα.. Τι ηλικία έχετε , και κάθεστε να βλέπετε στην υγεια μας ρε παιδιά, για τις γκόμενες; Αυτό το έκανα στα 10 μου όταν έβλεπα Ρούλα Κορομηλά 1
webparts Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, johnbond είπε Σοβαρά τώρα.. Τι ηλικία έχετε , και κάθεστε να βλέπετε στην υγεια μας ρε παιδιά, για τις γκόμενες; Αυτό το έκανα στα 10 μου όταν έβλεπα Ρούλα Κορομηλά Καποιοι το βλεπουν για τα τραγουδια. Αλλοι ανοιγουν τετοια νηματα.
eliasjuve Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εγώ σκέφτομαι πόσο βιώσιμη θα ήταν μια τέτοια εκπομπή χωρίς γκόμενες; Να έδειχνε μόνο τον Κατσαρό και τον Πλέσσα ας πούμε... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Εγώ σκέφτομαι πόσο βιώσιμη θα ήταν μια τέτοια εκπομπή χωρίς γκόμενες; Να έδειχνε μόνο τον Κατσαρό και τον Πλέσσα ας πούμε... Το κοινό αυτής της εκπομπής είναι κυρίως οι γυναίκες 60+, οπότε δε νομίζω ότι θα είχε κάποια διαφορά. Εξάλλου όταν ξεκίνησε δεν είχε αυτές τις γελοιότητες με τα τσιφτετέλια κορασίδων που θέλουν να κερδίσουν με αυτό τον τρόπο κάποια δουλειά. Το έβλεπε η γιαγιά μου κι αναγκαζόμουν να το χαζεύω κι εγώ, μεγάλο μαρτύριο...
eliasjuve Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Το κοινό αυτής της εκπομπής είναι κυρίως οι γυναίκες 60+, οπότε δε νομίζω ότι θα είχε κάποια διαφορά. Εξάλλου όταν ξεκίνησε δεν είχε αυτές τις γελοιότητες με τα τσιφτετέλια κορασίδων που θέλουν να κερδίσουν με αυτό τον τρόπο κάποια δουλειά. Το έβλεπε η γιαγιά μου κι αναγκαζόμουν να το χαζεύω κι εγώ, μεγάλο μαρτύριο... Τώρα θα έχουν κοινό και τους άντρες άνω των 60. Για να έχουν κάνει τέτοιες "προσθήκες" σημαίνει ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές για να συνεχίζει η εκπομπή να τραβάει κόσμο. Και επίσης η εκπομπή λειτουργεί διαφημιστικά όπως είπες για τους καλεσμένους, ο καθένας στον "τομέα" του if you know what i mean.... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από eliasjuve
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Τώρα θα έχουν κοινό και τους άντρες άνω των 60. Για να έχουν κάνει τέτοιες "προσθήκες" σημαίνει ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές για να συνεχίζει η εκπομπή να τραβάει κόσμο. Και επίσης η εκπομπή λειτουργεί διαφημιστικά όπως είπες για τους καλεσμένους, ο καθένας στον "τομέα" του if you know what i mean.... Έχεις δίκιο, τώρα το βλέπει ο παππούς μου. Βέβαια, εκείνος έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση μ'εμένα, δεν ακούει, οπότε γλιτώνει τις παραφωνίες 1
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Εγώ σκέφτομαι πόσο βιώσιμη θα ήταν μια τέτοια εκπομπή χωρίς γκόμενες; Να έδειχνε μόνο τον Κατσαρό και τον Πλέσσα ας πούμε... εγω πάντως που προτιμώ τους φυσικούς βύζους, φτιάχτηκα ήδη στην ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα