Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω οτι άν έχεις ήδη κλειδί απο 7άρια υπάρχει ενδεχόμενο να στο πάρει κι αυτό κανονικά.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ταχα σκασει και εχω αυθεντικο δισκακι.παντως να προσθεσω ,περιπου εχω καταλαβει οτι τα πακετα που μου προτεινετε μοιαζουν μεταξυ τους.τωρα κομματι κομματι ,μαυρα μεσανυχτα ..οποτε δεν ξερω και τι να διαλεξω.αλλα υποθετω ολες καλες ειναι.το μονο που ισως λεω να παω προς intel.τωρα μην με ρωτατε γιατι..

επισης θαθελα να υπαρχει χωρος για αναβαθμιση.

παντως βλεπω αποψη για διαφορες στην καρτα γραφικων δεν υπαρχει.

Επεξ/σία από ronnie7
Δημοσ.

Τί άποψη θέλεις;

Η 1060 των 6gb είναι καλύτερη από την rx580 των 4gb. H 580 όμως σου προτάθηκε από τον radiohead λόγω της AMD freesync λειτουργίας που έχει η οθόνη σου, η οποία συνδιάζεται με αντίστοιχες κάρτες γραφικών (amd) για να είναι καλύτερο το gameplay σου. Όπως σου έγραψα η ιδανική περίπτωση για σένα θα ήταν η rx 580 8gb (για να εκμεταλλευτείς το freesync) μιας και αυτή είναι με κάποιες διαφορές στην ίδια κατηγορία με την 6άρα 1060. Η τιμή της όμως αυτή την περίοδο είναι υπερβολικά υψηλή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ronnie7 είπε

παντως βλεπω αποψη για διαφορες στην καρτα γραφικων δεν υπαρχει.

Για 'μένα είναι μικρή και κλίνω προς την 580 λόγω οθόνης. Άν θες κάτι καλύτερο η μεγαλύτερη vram δεν θα κάνει τη διαφορά. Την διαφορά θα την δείς στην 1070.

Δημοσ.

την 580 8 gb την βλεπω κανα εκατοσταρι παραπανω.αν αξιζει τον κοπο..επισης διαβαζω κατι αρνητικα για τα intel τελευταιως.ειμαι κι εγω συνηθισμενος να ακουω για  i ...,αλλα μηπως να δοκιμασω amd.αν παρω την 8 gb τα υπολοιπα κομματια που μου προτεινατε ταιριαζουν?η' θελουν αναβαθμιση και αυτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποία κάρτα και να πάρεις είναι συμβατή με τα υπόλοιπα κομμάτια. Η 8αρα δυστυχώς είναι ψηλά, αν ήταν στα 300-310 θα ήταν οκ. Συνεπώς, πήγαινε στην 4αρα (λόγω freesync).

Όσον αφορά τώρα σε amd-intel, όποια επιλογή θα σε καλύψει. Λίγο καλύτερα τα πάει η intel στο gaming, απ την άλλη πιο αναβάθμιση πλατφόρμα η amd και πιο φθηνό ως πακετάκι.

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα κ χρονια πολλα,

Θα ηθελα να μου δωσετε ιδεες ,

Ποσό που διαθέτουμε : 1800 - 2000

Χρήση υπολογιστή : GAMING

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? NAI
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: ΑΘΗΝΑ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Με συναρμολογηση,

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10 

ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ZENOX

Άν και μπήκες σφήνα σε θέμα άλλου...:P

Προσωπικά, θα κοιτούσα την ουσία/δηλαδή την απόδοση και όχι το περιτύλιγμα. Σε αυτό το budget (υψηλό) και απ'την στιγμή που πρόκειται για gaming pc, θεωρώ πως μπορεί οριακά έστω να γίνει κάτι ολοκληρωμένο. Διευκρινίζω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η παρακάτω πρόταση βασίζεται στη δική μου οπτική και μόνο, πως θα λειτουργούσα εγώ. Δεν σημαίνει πως δεν γίνεται αλλιώς. Γίνεται φυσικά, να αγοράσεις και άλλη φθηνότερη οθόνη κτλ. Με αυτή όμως θα έχεις 144hz-IPS panel-1440p ανάλυση-Gsync, όλα όσα χρειάζεται ένας gamer.  Επειδή λοιπόν-κατ'εμέ, την οθόνη την ''παντρεύεσαι'', και είναι η μεγαλύτερη επένδυση σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα...Θα την κρατήσεις για χρόνια, χωρίς αμφιβολία. Εκτός του κουτιού, το οποίο βέβαια είναι αξιοπρεπές απλά δεν είναι το top/αλλά καλύτερα να κόβαμε από το κουτί παρά από κάρτα ή οθόνη -όλα τα άλλα κομμάτια είναι ποιοτικά (τροφοδοτικό-10 χρόνια εγγύηση,μητρική,ssd-5 χρόνια εγγύηση) με εγγυήσεις και αξιόπιστα απολύτως. Στο μέλλον, προσθέτεις και έναν HDD 1tb για χωρητικότητα και θα είσαι πλήρης.

Από priveshop.gr τα κύρια μέρη του πύργου (δωρεάν συναρμολόγηση, δωρεάν μεταφορικά), από hellasphone.gr ram + κάρτα γραφικών για να κουμπώσεις εύκολα εσύ, και από αλλού η οθόνη. Όλα εντός Αττικής φυσικά.

Σύνολο : 2000€

priveshop.gr.jpg

hellasphone.jpg

eurosupplies.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 3
Δημοσ.

Επειδή κι εγώ ψάχνω για gaming pc αυτή την εποχή, κρίνω σοφό να περιμένει κάποιος να καθίσει η σκόνη από την σημαντική ανακάλυψη της αναξιοπιστίας της Intel, καθώς θα διαμορφωθούν νέες συνθήκες στην αγορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Επειδή κι εγώ ψάχνω για gaming pc αυτή την εποχή, κρίνω σοφό να περιμένει κάποιος να καθίσει η σκόνη από την σημαντική ανακάλυψη της αναξιοπιστίας της Intel, καθώς θα διαμορφωθούν νέες συνθήκες στην αγορά.

Δεν φαίνεται να επηρεάζεται το gaming πάντως. Σε productivity και multitasking υπάρχουν απώλειες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα amd cpu fx 6core  και ο ι5 6500 εχει λιγοτερο bottleneck για games... i5 λοιπον απο αυτα που εχω δει στα "χερια μου" με λιγη πειρα που εχω.. και απο αυτα που εχω ακουσει ....

Επεξ/σία από crash banticoot
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα.λεω μηπως επανελθω μιας και δεν ανανεωσα ακομα το pc.βλεπω την 580 8 gb στα 320.εχει καποιος αποψη αν τα σκασει κανεις ποια απ τις 580 να παρω.την nitro+ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...