alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας επειδη σκεφτηκα να κανω εγγραφη στο Paypal θελω να σας ρωτησω καπια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει.. οταν παω να κανω εγγραφη στο Paypal μου εμφανιζει τα εξεις πραγματα απλα δεν γνωριζω τι βαζω ακριβως στα πεδια για να μην γινει κανενα λαθος. αφου επιλεξω την επιλογη personal acc και μετα παω στην επομενη σελιδα που βαζω τα στοιχεια μου. first name last name email adress create and confirm passworld αφου τα συμπληρωσω ολα αυτα θα με παει σε ενα αλλο μενου που εχει τα εξεις πραγματα.. εκει εινε που προβληματιζομε γιατι δεν θελω να κανω καποιο λάθος. στο 1 πεδιο βαζω Nationality greece στο 2 πεδιο ομως μου γραφει street and adress επειδη η διευθυνση μου εινε η μακρυγιαννη 87 γερακα στο peypal αυτο πως το γραφω? στο 3 πεδιο μου γραφει Postal code εκει πχ βαζω 15344 που εινε ο ταχυδρομικος κωδικας στο 4 πεδιο μου γραφει city στο πεδιο τι ακριβως βαζω? στο 5 πεδιο μου γραφει province στο πεδιο τι βαζω? απλα θελω να μου πειτε για να μην κανω καποιο λαθος με τα στοιχεια. επισης θελώ να ρωτησω τα στοιχεια που θα εχω στο Paypal πρεπει να εινε τα ιδια στοιχεια και στο e-bay? οταν κανω την εγγραφη εκει?
alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη η διευθυνση μου εινε η μακρυγιαννη 87 γερακα στο peypal αυτο πως το γραφω? αυτα 2 δεν εινε υποχρεωτικα??και αν γινει καπιο προβλημα με την μεταφορα ??του δεματος?? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από alluros
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 ...και να τα γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, ΟΧΙ ελληνικά
alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 πχ εγω θελω να ρωτησω στο 4 πεδιο μου γραφει city στο πεδιο τι ακριβως βαζω? στο 5 πεδιο μου γραφει province στο πεδιο τι βαζω? νικο γιατι εχω μπερδευτει με τα 2 αυτα πεδια/
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στο city βάλε πχ: Kallithea και στο province: Attica
alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πχ εγω μενω στον γερακα οποτε θα βαλω στο city τον Geraka?? και στο province: Attica? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από alluros
gusdevelopers Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, alluros είπε πχ εγω μενω στον γερακα οποτε θα βαλω στο city τον Geraka?? και στο province: Attica? Ναι αφού σου είπα τι δεν καταλαβαίνεις
alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) συμφωνοι ..θελω να ρωτησω κατι αλλο στο ebay ομως οταν παω να κανω αγορα μου εχει city gerakas province: Attica state religion στα 2 αυτα τι βαζω ?? εννοω στο state και religion?? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Blacktan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εαν εισαι τοσο ασχετος καλυτερα να μην ανοιξεις paypal/ebay λογαριασμους. Θα μπλεξεις ... 3
alluros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορεις να μου πεις blacktan>?? blacktan φιλε ρωτησα τι βαζεις σε αυτα τα 2 πεδια τοσο δυσκολο εινε να μου πεις?? state religion Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από alluros
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alluros είπε συμφωνοι ..θελω να ρωτησω κατι αλλο στο ebay ομως οταν παω να κανω αγορα μου εχει city gerakas province: Attica state religion στα 2 αυτα τι βαζω ?? εννοω στο state και religion?? Address Makrigiani 87 Postal Code 12345 (OTI ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ) City Gerakas province Attica state αφησε το κενο Religion γράψε Greek Orthodox ΕΚΤΟΣ αν γράφει Region που άφησε το κενο Φίλε μου αν κρίνω απο αυτό το θέμα συν το άλλο που ρωτούσες για κινητό, διάβασε πολύ προσεκτικά και πολλες φορές τον οδηγό του παρακάτω link γιατί αλλιώς βλέπω να τρως τρελές τάπες και χρεώσεις τελωνείου αν αρχίσεις τις αγορες μεσω internet. Μην πας ξυπόλυτος στ'αγκάθια (μην πω το άλλο) http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από isay
alluros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 σε ευχαριστω isay για την βοηθεια σου οπως και στα αλλα τα παιδια
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μολις συνειδητοποιησα οτι το σπιτι σου απεχει λιγοτερο απο 2Km απο το δικο μου, ειναι σχεδον τρομακτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα