gtr4460 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 γεια σας παιδιά μετα απο τρια χρόνια και με πολλά προβλήματα υγείας επανηρθα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. εχω αποθυκεση ολα τα αρχεία μου στο Dropbox και δεν θυμάμαι τον κοδικο μου και μου είναι πολύ χρήσιμα ζητησα επαναφορά αλα το μαιλ στην yahoo δεν έρχεται κάποια βοήθεια ρε παιδιά
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 η καθε εταιρεια εχει δικο της συστημα.πατας forgot password και βλεπεις τι δυνατοτητες σου δινει.εναλλακτικα μιλας με το support του.εκτος αν εχεις σωσει καπου τον κωδικο οπου απλα βαλε καποιο προγραμμα να σου κανει Reveal τα αστερακια
kormos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 On 2/1/2018 at 12:08 AM, gtr4460 said: γεια σας παιδιά μετα απο τρια χρόνια και με πολλά προβλήματα υγείας επανηρθα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. εχω αποθυκεση ολα τα αρχεία μου στο Dropbox και δεν θυμάμαι τον κοδικο μου και μου είναι πολύ χρήσιμα ζητησα επαναφορά αλα το μαιλ στην yahoo δεν έρχεται κάποια βοήθεια ρε παιδιά Στα SPAM κοίταξες;
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 και μην εχεις βαλει το email address τους καταλαθος σε black list.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα