Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασε μόνο η λαβή του βερμουάρ απ το μπουφάν μου και το υπόλοιπο ειναι μια χαρά.

Υπάρχει τρόπος να βάλω ανταλλακτική λαβή χωρίς να πρέπει να το αλλάξω όλο;

Προς το παρόν έχω βάλει έναν συνδετήρα.

Δημοσ.

Πρόσφατα επισκεύασα ενα χαλασμένο φερμουάρ. 

Βρήκα ενα μικρο κρικάκι και μια λαβή απο αλλο φερμουάρ και τα ένωσα μεταξύ τους.

Μέχρι να το κάνω αυτό ήμουνα κι εγώ με συνδετήρα..:P

Δημοσ.
5 hours ago, bluesattack said:

Αυτό είναι ολόκληρο το ματζαφλάρι.

Εγώ θέλω μόνο έναν κρίκο που να μπορεί κάπως να μπαίνει στο υπάρχον ματζαφλάρι.

Για να αντικαταστάσω ολόκληρο το ματζαφλάρι, πρέπει να βγάλω το παλιό που δεν βγαίνει γιατί έχει εμπόδιο στο άκρο και θα πρέπει να το βγάλω, κάτι που θα ήθελα να αποφύγω γιατί θα γίνει η μλκια και στο τέλος θα πάω για αλλαγή όλου του φερμουαρ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε και αν ειναι ολοκληρο το ματζαφλαρι ? Εγω το εβαλα για να το δεις οτι υπαρχει και οτι ειναι φθηνο.Θα το κοψεις με ενα κοφτη και θα παρεις το παπαρακι.Πιθανοτατα να υπαρχουν και μονο παπαρακια , να τα ανοιξεις με ενα πενσακι και να τα κλεινεις.

Σιγα μην βαλεις ολοκληρο φερμουαρ να σου παρει 10-20 ε .Και να σου ξανακοπει καποια στιγμη. :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
Just now, bluesattack said:

Ε και αν ειναι ολοκληρο το ματζαφλαρι ? Εγω το εβαλα για να το δεις οτι υπαρχει και οτι ειναι φθηνο.Θα το κοψεις με ενα κοφτη και θα παρεις το παπαρακι.Πιθανοτατα να υπαρχουν και παπαρακια , να τα ανοιξεις με ενα πενσακι και να τα κλεινεις.

Σιγα μην βαλεις ολοκληρο φερμουαρα να σου παρει 10-20 ε :D

Ε ναι αυτή την εγχείριση θέλω να αποφύγω γιατί θα το χαλάσω και θα καταλήξω να πρέπει να το αλλάξω ολόκληρο.

Ψάχνω μόνο την λαβή.

Δημοσ.

προσφατα αλλαξα αυτο το παπαρακι σε μια ζακετα σε τσαγκαρη για 3 ευρω..το δικο μου δν εκλεινε σωστα το φερμουαρ ανοιγε ξανα απο κατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, funbreaker είπε

Έσπασε μόνο η λαβή του βερμουάρ απ το μπουφάν μου και το υπόλοιπο ειναι μια χαρά.

Υπάρχει τρόπος να βάλω ανταλλακτική λαβή χωρίς να πρέπει να το αλλάξω όλο;

Προς το παρόν έχω βάλει έναν συνδετήρα.

Καλή χρονιά φίλε μου. Κοστίζει μόνο 2 ευρώ και το αλλάζουν επιτόπου. Το έκανα πρόσφατα. Αν είχε σπάσει "δοντάκι" θα έπρεπε να αλλάξει όλο το φερμουάρ. Επίσης ρίξε μια ματιά παρακάτω. Ελπίζω να βοήθησα

https://www.newsbeast.gr/woman/arthro/527335/pos-tha-epilusete-sunithismena-provlimata-tou-fermouar

Επεξ/σία από Saramo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...