jofkarakwstas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα!χρονια πολλα καλη χρονια κ οτι καλυτερο στο 18.λοιπον στο θεμα μ τωρα: μηπως καποιος γνωριζει-μπορει να μου πει γιατι στο pc μου το speccy μου διχνει θερμοκρασια μητρικης 122 βαθμους που πιστευω οτι ειναι αδινατο γιατι δουλευει μια χαρα κ ποιο αλλο προγραμμα μπορω να κατεβασω για να βλεπω θερμοκρασια μητρικης.(στο bios μου διχνει 37 βαθμους.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 aida64 realtemp hardware info Δες και μηπως εχεις παλιο speccy
nik0laus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπας και δείχνει σε βαθμούς Φαρενάιτ και η θερμοκρασία σου είναι περί τους 50 βαθμούς Κελσίου οπότε είσαι ΟΚ ; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από nik0laus
Leuteris.V.2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το speccy μερικες φορες δειχνει οτι θελει στις θερμοκρασίες. Δοκιμασε καλύτερα το hardware monitor.
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Hm ναι, το speccy δεν είναι και πολύ αξιόπιστο για θερμοκρασίες
jofkarakwstas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 καλημέρα! λοιπον κατέβασα το aida64 που είπε στην αρχή ο φίλος Λευτέρης κ αυτό μου δείχνει οτι η μητρική παει μεχρι 36 βαθμούς. οπότε πιστεύω ότι είμαι οκ. ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα