Manoleros95 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα 'θεματακι'. Πριν ενα μηνα εκανα ενα νεο συστηματακι για games. Το θεμα μου ειναι οτι για καποιον λογο το pc σταματαει να ακουγεται. Ολοκληρωτικα ομως. Ολα δουλευουν κανονικα και με τον νομο ( fanakia, cpu cooler κλπ) αλλα το pc δεν βγαζει κανενα απολυτως ηχο. Πρεπει να βαλω το αυτι μου στα 5 εκατοστα και να εχει απολυτη ησυχια στο σπιτι για να το ακουσω. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει... Πχ βαζω league of legends, παιζω κανα 20 λεπτο ακουγεται κανονικα ( μην φανταστειτε τιποτα το τρομερο, ειναι πολυ ησυχο σε γενικες γραμμες ακομα και σε load ) και μετα σταματαει να κανει τον παραμικρο ηχο. Μετα απο 5-10 λεπτα ξαναεπανερχεται εκει που ηταν! Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχω σκασει?!?!?! Τα specs ειναι ενας ryzen 1400, μια asus prime b350 plus, 8giga ram 3000mhz, rx 570 4gb, τροφοδοτικο corsair rmx 650 watt και απο δισκους εχω εναν samsung 850 evo 250giga και εναν wd blue 1tb. Oλα ειναι ρυθμισμενα στα στοκ, cooler στον επεξεργαστη εχω τον μαμισιο ( πολυ καλος ).
slavador Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 οταν εχεις τα windows και αλλα προγραματα στον ssd και γενικοτερα ο σκληρος δεν χρησιμοποιειται μπαινει σε αδρανοποιηση και σε συνδιασμο με τα φανακια της καρτας γραφικων που πλεων στους χαμηλους βαθμους δεν δουλευουν γινεται αρκετα πιο ησυχο
guido Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 δες με κάνα monitor πρόγραμμα (hwmonitor), αν όντως πέφτουν οι θερμοκρασίες και οι στροφές των fan κτλ
Manoleros95 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Οι στροφές των fan δεν πέφτουν, τα έχω ολα σε σταθερές ρυθμίσεις. Ολα δουλεύουν κανονικά. Ο hdd δεν έχει νόημα το να μπαίνει σε αδρανοποίηση γιατί ολα τα games είναι περασμένα σε αυτόν. Στον ssd έχω μόνο Windows και κανα δύο προγράμματα.
Lifehacker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Και γιατί να κάνει ήχους νεοστημένο pc, αν δεν έχεις θέματα με θερμοκρασίες και βλέπεις όλα τα fan να γυρίζουν γιατί ψάχνεσαι δεν καταλαβαίνω, μην ανησυχείς όσο παλιώνει θα ακούγεται περισσότερο
countass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 χαχαχαχαχ ρε θα μας τρελάνετε; άλλοι πασχίζουν να μην ακούνε τίποτα απολύτως κι άλλοι ψάχνονται που δεν κάνει φασαρία; άραξε,μην το ψειρίζεις τόσο αν δε σου κάνει κουλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα