Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Azal είπε

Καλησπέρα...έχω τον ίδιο υπολογιστή(βασικά γράφει a300-243) και θέλω να του κάνω και γω αναβάθμιση...έχω 2+2 ram...θα πάρω και ssd...όσο αφορά τον cpu δεν έχω ιδέα ποιος κάνει για να κοιτάξω να παραγγειλω... μπορείς να βοηθήσεις...;;;

Ψάξε για κανένα t9600

Βάση chipset σηκώνει και x9100 αλλά δεν θα στο πρότεινα γιατί θα σου ανεβάζει θερμοκρασίες.

• Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Ψάξε για κανένα t9600

Βάση chipset σηκώνει και x9100 αλλά δεν θα στο πρότεινα γιατί θα σου ανεβάζει θερμοκρασίες.

Οκ ευχαριστώ πολύ...αν τελικά αλλάξω και cpu  θα σου στείλω να μου πεις άμα κάνει για σιγουριά...

5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Μαλλον πρεπει να μεινει στο 800αρι fsb λογω του chipset αυτο
μεχρι εστω να βρει καποιον που να εχει βαλει 1066 με επιτυχια

https://www.insomnia.gr/forums/topic/736374-αναβάθμιση-laptop/?do=findComment&comment=57836974ν

Ναι δεν ξέρω αν το επιχειρήσω τελικά...αλλά αν το αποφασίσω θα στείλω για γνώμη... ευχαριστώ και παλι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Μαλλον πρεπει να μεινει στο 800αρι fsb λογω του chipset αυτο
μεχρι εστω να βρει καποιον που να εχει βαλει 1066 με επιτυχια

https://www.insomnia.gr/forums/topic/736374-αναβάθμιση-laptop/?do=findComment&comment=57836974

Eχω βαλει σε gm45 express x9100 και ολα καλα εκτος απο τις θερμοκρασιες 😛

Κατα 90% δεν θα εχει θεμα, πιο safe  λυση ενας T9500

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 6:04 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Eχω βαλει σε gm45 express x9100 και ολα καλα εκτος απο τις θερμοκρασιες 😛

Κατα 90% δεν θα εχει θεμα, πιο safe  λυση ενας T9500

Στις 11/4/2020 στις 6:08 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Μηπως εννοεις Χ9000*? Για τις θερμοκρασιες κοπανα του undervolting! 😎
*
http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/GM965_Express.html

Καλησπέρα και πάλι παιδιά...ψαχνομουνα λίγο με τους επεξεργαστές και λέω να παραγγείλω τον t9300...για τους λόγους ότι τον βρίσκω κάνα 20-25 ευρώ πιο λίγο από τον t9500...και σε σύγκριση που είδα φενεται να έχουν ελάχιστη διαφορά...πρώτη ερωτηση...αν κάνει 100%...και δεύτερη αν υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος που θα μπαίνει 100%...???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2020 στις 6:08 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Μηπως εννοεις Χ9000*? Για τις θερμοκρασιες κοπανα του undervolting! 😎
*
http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/GM965_Express.html

Oxι, x9100 σιγουρα!

Nαι, trottlestop 😎 κανει δουλιτσα!

Επεξ/σία από Kostas.karras
Δημοσ.

Σε εσενα Azal ειχα γραψει σε αλλο θεμα τη λιστα με τους 800αρηδες? Δεν μπορω να ξαναψαχνω τωρα...
Θεωρω οτι μακραν η καλυτερη περιπτωση τιμης VFM ειναι οι 800αρηδες @ 2.4 GHz στα < = 10 ευρω! 😀
https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-T8300-SLAYQ-SLAPA-CPU-800-2-4-GHz-100-Work/131761122767?epid=74092583

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Azal είπε

Καλησπέρα και πάλι παιδιά...ψαχνομουνα λίγο με τους επεξεργαστές και λέω να παραγγείλω τον t9300...για τους λόγους ότι τον βρίσκω κάνα 20-25 ευρώ πιο λίγο από τον t9500...και σε σύγκριση που είδα φενεται να έχουν ελάχιστη διαφορά...πρώτη ερωτηση...αν κάνει 100%...και δεύτερη αν υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος που θα μπαίνει 100%...???

T9300

t9500

x9000

Aυτοι σου κανουν σιγουρα με τοπ τον x9000

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Σε εσενα Azal ειχα γραψει σε αλλο θεμα τη λιστα με τους 800αρηδες? Δεν μπορω να ξαναψαχνω τωρα...
Θεωρω οτι μακραν η καλυτερη περιπτωση τιμης VFM ειναι οι 800αρηδες @ 2.4 GHz στα < = 10 ευρω! 😀
https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-T8300-SLAYQ-SLAPA-CPU-800-2-4-GHz-100-Work/131761122767?epid=74092583

Βασικά ευχαριστώ που ασχολείσαι...αλλά δεν βρήκα λίστα πουθενά...μ είχες πει ότι δύο επεξεργαστές ότι θα κάνουν αλλά ότι είναι θεωρητικά όλα αυτά επειδή δεν μπορώ να το κάνω μόνος μ...και επειδή δεν ηξερά πολλά τώρα ψαχτηκα και  καταλαβα πως πάει...απλά ρωτάω αν κάνει αυτός που λέω και αν έχει κάποιον καλύτερο να κοιτάξω.

59 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

T9300

t9500

x9000

Aυτοι σου κανουν σιγουρα με τοπ τον x9000

Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι ο x900 είναι 44w...ενώ ο δικός μ και οι άλλοι δύο είναι 35w...δεν παίζει καθολου ρόλο αυτο...;;;

Δημοσ.

Θελεις επεξεργαστες αποκλειστικα μεχρι 800αρι fsb (εκτος αν εχει δοκιμασει κανενας με επιτυχια 1066)..
Επισης σε λογικη τιμη, εκτος και δεν εχεις προβλημα να αγοραζεις core 2 duo, οσο κανουν και οι i5 αλλων!

44 Watt μπορουν να μπουν σε μοντελα με προβλεψη ψυξης, και παντως χρειαζονται το undervolting μετα 😎

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Azal είπε

Βασικά ευχαριστώ που ασχολείσαι...αλλά δεν βρήκα λίστα πουθενά...μ είχες πει ότι δύο επεξεργαστές ότι θα κάνουν αλλά ότι είναι θεωρητικά όλα αυτά επειδή δεν μπορώ να το κάνω μόνος μ...και επειδή δεν ηξερά πολλά τώρα ψαχτηκα και  καταλαβα πως πάει...απλά ρωτάω αν κάνει αυτός που λέω και αν έχει κάποιον καλύτερο να κοιτάξω.

Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι ο x900 είναι 44w...ενώ ο δικός μ και οι άλλοι δύο είναι 35w...δεν παίζει καθολου ρόλο αυτο...;;;

Όπως λέει και ο Δημήτρης παραπάνω.

Πρέπει να έχω πάντως κάποιον x9100 ,αν θες να τόν δοκιμάσεις.

Αν θες πμ να ψάξω.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Θελεις επεξεργαστες αποκλειστικα μεχρι 800αρι fsb (εκτος αν εχει δοκιμασει κανενας με επιτυχια 1066)..
Επισης σε λογικη τιμη, εκτος και δεν εχεις προβλημα να αγοραζεις core 2 duo, οσο κανουν και οι i5 αλλων!

44 Watt μπορουν να μπουν σε μοντελα με προβλεψη ψυξης, και παντως χρειαζονται το undervolting μετα 😎

Οκ καταλαβα...Ευχαριστω και θα στείλω τα αποτελέσματα όταν τελειώσω με την αναβάθμιση...

7 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Όπως λέει και ο Δημήτρης παραπάνω.

Πρέπει να έχω πάντως κάποιον x9100 ,αν θες να τόν δοκιμάσεις.

Αν θες πμ να ψάξω.

Οκ ευχαριστώ πολύ...αν είναι θα σου πω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επιτέλους την έκανα την αναβάθμιση...βρήκα σε ένα μαγαζί κοντά μου έναν επεξεργαστή T9300 με 25 ευρω και έβαλα και ssd intenso 240gb με έκπτωση αλλά 25...πέρασα και windows 10 32bit...και όλα μια χαρά για την δουλειά που τον θέλω...δεν είναι και καινούργιος αλλά έχει μεγάλη διαφορά... Ευχαριστω για όλες τις συμβουλές...!!!

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Azal είπε

Παιδιά επιτέλους την έκανα την αναβάθμιση...βρήκα σε ένα μαγαζί κοντά μου έναν επεξεργαστή T9300 με 25 ευρω

O επεξεργαστης ειναι....ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ για μονο +100ΜΗz παραπανω απο T8300....αλλα αφου τον εβαλες οκ 🙃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...