darkman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, national είπε ναι το μεγεθος ειναι ενα θεμα αλλα ειμαι της λογικης the biggest the greatest.. παρολα αυτα ουτε εσυ βρισκεις ουσιωδεις διαφορες στα χαρακτηριστικα; ασχετο,η gtx 1080 μπορει να τις υποστηριξει σε 4k gaming ετσι; δεν την εχω δει να παιζει εγω εχω την 1050 αλλα λογικα θα μπορει τωρα 40αρα για κοντα δεν θα το εκανα το μονιτορ σιγουρα θα παιξει καλυτερα αλλα σου ειπα και πριν με λιγοτερα θελω μπορεις να εχεις και tv αν ειναι μεσα στης προθέσεις σου
national Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, darkman είπε δεν την εχω δει να παιζει εγω εχω την 1050 αλλα λογικα θα μπορει τωρα 40αρα για κοντα δεν θα το εκανα το μονιτορ σιγουρα θα παιξει καλυτερα αλλα σου ειπα και πριν με λιγοτερα θελω μπορεις να εχεις και tv αν ειναι μεσα στης προθέσεις σου ευχαριστω,καλη χρονια.
darkman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, national είπε ευχαριστω,καλη χρονια. Καλη χρονια με υγεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα