Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eναλακτικο theme για το φορουμ.

Περα απο τα χρωματα, εχουν αλλαχτει το μεγεθιος των γραμματοσειρων, των κενων και γενικα εχει προσπαθεια για μεγιστη εκμεταλευση του χωρου.

Επισης διορθωνω το χαμενο χωρο στην αναζητηση και προστεθηκε μεγαλυτερο κενο αριστερα και δεξια απο το κιτρινο κυκλακι που μας παει στο πρωτοι μ,η διαβασμενο post ωστε να ειναι ευκολοτερη η "στοχευση" του ποντικιου.

(εγω χρησιμοποιω αυτο το link σαν bookmark -> Insomnia.gr - New posts )

Θα χρειαστειτε το stylus addon για chrome / firefox / opera.

Kατεβαζετε τα 2 script απο εδω

https://userstyles.org/styles/153662/insomnia-gr-main-site-grey-theme

https://userstyles.org/styles/153623/insomnia-gr-forum-grey-theme

Εικονες

e1.thumb.jpg.12eb413efe90eb70bd0755249f3083c3.jpgd1.thumb.PNG.d925ee7d94e147a730b403e80be2b730.PNGe2.thumb.jpg.7df82c10e51599fc1d8146a180a06478.jpgd4.thumb.PNG.468a66049b557a5c21c60892121987f9.PNG

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Οποιο παιδακι χρησιμοποιει το theme που εφτιαξα ας δοκιμασει να επιλεγει το Dark theme του φορουμ μαζι με το δικο μου να μου πει πως του φαινεται.

Δημοσ.

Δεν έχει και πολύ νόημα το dark mode όταν το πλαίσιο των μυνημάτων παραμένει λευκό και χτυπά έντονα η αντίθεση.

Ψάχνομαι για πραγματικά dark mode -να μην ενοχλεί σε βραδινή χρήση (ινσόμνια άλλωστε λέγεται το σάιτ), αλλά δεν μου βγαίνει κάτι ικανοποιητικό..

Εγκατέστησα και το σκριπτάκι, αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά. Κάνω κάτι λάθος; 

Δημοσ.

και εγω αυτο το ασπρο δεν το μπορω καθολου, μπαινω βραδυνες ωρες και δεν μπορω να διαβασω τιποτα με πονανε τα ματια μου 

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, japetus είπε

Δεν έχει και πολύ νόημα το dark mode όταν το πλαίσιο των μυνημάτων παραμένει λευκό και χτυπά έντονα η αντίθεση.

Ψάχνομαι για πραγματικά dark mode -να μην ενοχλεί σε βραδινή χρήση (ινσόμνια άλλωστε λέγεται το σάιτ), αλλά δεν μου βγαίνει κάτι ικανοποιητικό..

Εγκατέστησα και το σκριπτάκι, αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά. Κάνω κάτι λάθος; 

15 λεπτά πριν, manytso είπε

και εγω αυτο το ασπρο δεν το μπορω καθολου, μπαινω βραδυνες ωρες και δεν μπορω να διαβασω τιποτα με πονανε τα ματια μου 

Ασχετα  με αυτο, τοσα χρονια με το ασπρο του παλαιου insomnia πως τη παλευτε?

Γιατι ειδικα το script δεν εχει λευκο, για την ακριβεια το λευκο που βλεπετε ειναι πιο σκουρο απο το λευκο του background των ποστ του παλαιου φορουμ.

Οπως εχω ξαναγραψει το λευκο ειναι και θεμα monitor πχ στα ΤΝ που το gamma ειναι οτι να'ναι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

Νομιζω το αρχικο σοκ της ασπριλας αρχιζει και δημιουργει placebo...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, villasg είπε

Οταν απο εδω πχ http://www.insomnia.gr/discover/74/ παταω να μου ανοιξει σε αλλη σελιδα ενα θεμα , δεν εφαρμοζει το theme σου παρα μονο με refresh

Μάλλον χρησιμοποιείς το stylish ;

Εαν ναι βγάλε το και βάλε το stylus. 

Δημοσ.
22 hours ago, panoc said:

Οποιο παιδακι χρησιμοποιει το theme που εφτιαξα ας δοκιμασει να επιλεγει το Dark theme του φορουμ μαζι με το δικο μου να μου πει πως του φαινεται.

Θα λειτουργεί και απ' το κινητό; 

Εξαιρετική δουλειά!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Θα λειτουργεί και απ' το κινητό; 

Εξαιρετική δουλειά!

Θεωρητικα θα δουλευει με browsers απο που δεχονται addons για να μπορεις να βαλεις το stylus, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει 100% σωστα.

Δημοσ.
1 minute ago, panoc said:

Θεωρητικα θα δουλευει με browsers απο που δεχονται addons για να μπορεις να βαλεις το stylus, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα δουλευει 100% σωστα.

Thanks!

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 8:38 ΜΜ, manytso είπε

Ακριβως αυτο, ιδιως η αντιθεση απο το σκουρο φοντο στο καταλευκο πλαισιο ειναι σκοτωμα. :wacko:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2018 στις 8:30 ΜΜ, japetus είπε

Από τη πρώτη μέρα σε firefox έβαλα το ReStyle addon. Ανοίγεις τις ρυθμίσεις του, κάνεις κόπι πάστε το παρακάτω

Αναφορά σε κείμενο

/***
insomnia.gr
***/

.ipsBox:not(.ipsBox_transparent):not(.ipsModerated) { background-color:#666; }

cPost.ipsComment .ipsType_richText {color#ddd; }

...πατάς save configuration κι είσαι έτοιμος.

Άμα θέλετε να μικρύνει και η γραμματοσειρά στα posts προσθέστε επίσης τις γραμμές

Αναφορά σε κείμενο

.cPost.ipsComment .ipsType_richText { font-size:13px; }
.ipsQuote p { font-size: 12px; }

Με ελάχιστη προσπάθεια τροποποιείτε όπως θέλετε, το παραπάνω είναι δείγμα. ^_^

Επεξ/σία από PCharon
fixff
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...