Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω εδω κι ενα εξαμηνο απιστευτη ταλαιπωρια με Bangood. Ειχα στειλει 2 tablet που αγορασα απο αυτους για σερβις, εντος εγγυσησης, το ενα χαλασε στους 7 μηνες, το αλλο στους 12 αλλα οριακα εντος εγγυησης.

Με καθυστερουν απιστευτα, μου ειπαν πως δε μπορουν να τα επιδιωρθωσουν, επικαλεστηκαν πως ειναι εκτος εγγυησης, τελικα μου ειπαν πως το ενα το εφτιαξαν και μου το εστηλαν. Αφου λοιπον το παρελαβα, ειδα οτι ειναι ενα αλλο ταμπλετ, σαφως φτηνοτερο και μεταχειρισμενο, ισως επισκευασμενο.

Τους εγραψα πως δεν ειναι το ιδιο και ζηταω τα λεφτα μου πισω, αλλα μου λενε διαφορα. Εγω ζηταω ή επισκευη ή τα λεφτα μου πισω. Αυτοι ομως δε κανουν τιποτα απο τα 2, και περναει ο καιρος. Τα ειχα στειλει τον Ιουνιο του 2017...

Το θεμα ειναι πως με κοροιδευουν. Τι μπορω να κανω? 

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά με κάτι teclast x98 pro τάμπλετς είχα αρκετά πηγαινοελα με το banggood μετά από 6-7 μήνες από την αγορά τους κ έβγαλα άκρη.

Μάλιστα το ένα από αυτά το έστειλα 3 φορές Κίνα και το είχαν αντικατάσταση με πλήρως επισκευασμένο 2 φορές.

Αν θες γράψε μας συγκεκριμένα τις απαντήσεις τους. Αποκλείετε να σε άφησαν έτσι στον αέρα. Λογικά δεν υπάρχει συνεννόηση σε αυτά που σου λεν κ σε αυτά που απαντάς.

Επεξ/σία από Billator
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως θέλεις να μάθεις τι έγινε; really;;

Μετα από 8 μήνες θέλεις να μάθεις;  

Ωραίος.αλλη φορά ανέστησε θέμα πριν 2 χρόνια 😛 😛

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα πηγενανε καλα με αυτο το κωλομαγαζο μεχρι που εκατσε η στραβη.

Μου στειλανε ενα πακετο που ελειπε ενα ειδος απο μεσα μικρης αξιας (6ευρω)

και μου εχουνε κανει απιστευτη κοροιδια και φυσικα δεν μου εχουνε γυρισει τα χρηματα πισω ουτε εχουνε ξαναστειλει το αντικειμενο...

Ηλιθιες δικαιολογιες (βγαλε φωτο βγαλε βιντεο ξανα και ξανα) μεχρι να σε εξαντλησουνε να βαρεθεις και να το ξεχασεις...

Αθλιοι απατεωνες... και μαλιστα οταν τους ζορισα η υπαλληλος στο live chat μου το εκλεισε στα μουτρα.

Να το εχετε υποψιν σας και πληρωμη μονο με paypal γιατι αμα κατσει στραβη δεν δινουνε τα λεφτα πισω.

Εγω ειχα πληρωσει με καρτα και την επαθα...

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
5 ώρες πριν, j2k είπε

Ολα πηγενανε καλα με αυτο το κωλομαγαζο μεχρι που εκατσε η στραβη.

Μου στειλανε ενα πακετο που ελειπε ενα ειδος απο μεσα μικρης αξιας (6ευρω)

και μου εχουνε κανει απιστευτη κοροιδια και φυσικα δεν μου εχουνε γυρισει τα χρηματα πισω ουτε εχουνε ξαναστειλει το αντικειμενο...

Ηλιθιες δικαιολογιες (βγαλε φωτο βγαλε βιντεο ξανα και ξανα) μεχρι να σε εξαντλησουνε να βαρεθεις και να το ξεχασεις...

Αθλιοι απατεωνες... και μαλιστα οταν τους ζορισα η υπαλληλος στο live chat μου το εκλεισε στα μουτρα.

Να το εχετε υποψιν σας και πληρωμη μονο με paypal γιατι αμα κατσει στραβη δεν δινουνε τα λεφτα πισω.

Εγω ειχα πληρωσει με καρτα και την επαθα...

Μια χαρα μαγαζι ειναι και απο τα πιο customer friendly κινεζομαγαζα. Το οτι πηγες και ψώνισες με κάρτα, το οτι δεν ειχες unboxing video... αυτά βαραίνουν εσένα.

Η Κινα δεν ειναι σπορ για ολους. Εχει περιορισμούς και εχει και κανονες το shopping απο εκει. Αν παιζετε συμφωνα με τους κανονες και ειστε ΟΚ με το ρισκο που αναλαμβάνετε, τοτε ολα θα πάνε καλα και θα εχετε κερδισει και πολλα χρήματα. Αν νομιζετε οτι ψωνιζεται απο το Amazon θα την πατήσετε.

Για μενα κανεις θα πρεπει να θυμαται:

1) Η εγγυηση ειναι οση και αυτη του Paypal (6 μηνες). Μην υπολογίζετε σε υποσχεσεις κινεζομαγαζων

2) Το paypal ειναι ο μονος δρομος για να πληρώσετε

3) Παντα μα παντα video unboxing της παραγγελιας για να εχετε αποδεικτικα στοιχεια, αν κατι στραβωσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν περιμενα οτι ειναι τοσο απατεωνες για 6 ευρω εχω κανει παρα πολλες αγορες απο αυτους πολλων ευρω και δεν ειχα προβλημα.

Δεν περιμενα οτι ειναι τοσο γυφτοι για 6 ευρω...

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Μετα απο αρκετο σπασιμο νευρων δεχτηκανε το λαθος τους και μου ξαναστειλανε το πραγμα που ελειπε.

Οποτε ολα καλα... αν και μου σπασανε τα νευρα μεχρι να το ξαναστειλουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...