ch_kt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα! Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ. Για τη διεκπεραίωση της πτυχιακής μου εργασίας, θα παρακαλούσα να διαθέσετε 5 λεπτά να συμπληρώσετε το παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο. Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!! https://docs.google.com/forms/d/1N-PiIAbfzD6sJuNa0cyqGsey4uzP3BoDsRnv-E8ZP-A/edit
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ch_kt είπε Καλησπέρα! Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ. Για τη διεκπεραίωση της πτυχιακής μου εργασίας, θα παρακαλούσα να διαθέσετε 5 λεπτά να συμπληρώσετε το παρακάτω ανώνυμο ερωτηματολόγιο. Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!! https://docs.google.com/forms/d/1N-PiIAbfzD6sJuNa0cyqGsey4uzP3BoDsRnv-E8ZP-A/edit Έτοιμη από μένα! Όμως έχω μια παρατήρηση.... Όλα καλά με Τις ερωτήσεις αλλά αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα βάλε στο πάνω πάνω μέρος ή κάτω κάτι που να λέει σε ποια σελίδα του ερωτηματολογιου είναι ο χρήστης και πόσες σελίδες απομένουν μέχρι το τέλος. Γιατί είναι αρκετές και όλο νομίζεις ότι είσαι στο τέλος κ όλο εμφανίζεται κ άλλη! Νομίζω αυτό θα βοηθούσε πολύ στο να μη βαρεθεί και τα παρατησει κάποιος. Να ξέρει ότι είναι στην 2/10 παράδειγμα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από lek88
ch_kt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 χιλια ευχαριστώ!! πως μπορω να το κάνω αυτό με τις σελίδες??
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό δυστυχώς.... Σίγουρα γίνεται όμως.
BadBoy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Κόλλησα λίγο, διότι απάντησα ότι πάντοτε διαβάζω τις ετικέτες και όλες τις πληροφορίες και στην επόμενη σελίδα ρωτούσε για ποιο λόγο δε διαβάζω τις ετικέτες.
someone- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 το εκανα και εγω! αφησε μας και ενα τηλεφωνακι να σε συμβουλευτουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα