Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μου με το συγκεκριμένο θέμα. Η παρέα μου από τη σχολή θέλουν να βγαίνουμε και σχεδόν κατά 95% θέλουν μόνο ποτό. Το υπόλοιπο 5% ειναι θέατρο (που μου αρέσει πολύ) το οποίο μετά καταλήγει σε ποτό. Δεν ειμαι φαν του ποτού, θα μπορούσα να μην πίνω και ποτέ μου δε θα μου έλειπε. Μια μπύρα πίνω και αυτή με το ζόρι γιατί πρέπει να πάρω κάτι έξω. Δεν βρίσκω νόημα να δίνω 8 ευρώ για κάτι που δε μου αρέσει, να παίρνω κενές θερμίδες και να κάνω και κεφάλι αλλά αυτό ειναι προσωπικό ο καθένας ότι θέλει πίνει. Το θέμα μου είναι ότι μου αρέσει να μιλαω με τους φίλους μου. Θελω οσο περνάει ο καιρός να γνωριζόμαστε περισσοτερο. Αλλα καθε φορα που παμε σε μέρη με μουσική τέρμα και απλά λένε καμιά μαλακία και όλο λέει ο αλλος τι; τι; τι; δε σακουωωωω.. ε μου τη δινει στα νευρα. Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να βγουμε για εναν καφε καπου ανθρωπινα, βολικα με καναπεδες και οχι στο Κολωνακι και σε αλλες και καλα δηθεν περιοχες και να ειμαστε στο ορθιο 100 ανθρωποι; Καθε φορα ακουω την ιδια απαντηση απο μια κοπελα η οποια τους κανει ολους οτι θελει. Αχ εχω μια δουλεια μπορω μετα τις 9.. παντα αυτο λεει και ερχεται στις 10. Μια φορα για ενα φαγητο δεν εχουμε παει. Ολο πρεπει να το παιζουμε γκομενακια. Και στην τελικη να παρω τη δικια μου να παμε σε μπαρ, να παμε σε κλαμπ γιατι μιλαμε ολη μερα δεν ειναι αναγκη να μιλαμε τοτε μπορουμε να κοιταζομαστε, να χορευουμε και να φιλιομαστε. Αλλα εφοσον ειμαστε μια παρεα με σχεδον 10 φιλους ποιο το νοημα;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Ποιος ο λόγος να κάνεις παρέα με άτομα που δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα;;; 

Επίσης να ξέρεις ότι όσο περισσότερα άτομα ήσαστε στην παρέα τόσο πιο δύσκολα θα τα βρίσκετε στις εξόδους. 

Βρες 2-3 άτομα να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και άσε τις μεγάλες παρέες. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lek88 είπε

Βρες άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Ποιος ο λόγος να κάνεις παρέα με άτομα που δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα;;; 

Επίσης να ξέρεις ότι όσο περισσότερα άτομα ήσαστε στην παρέα τόσο πιο δύσκολα θα τα βρίσκετε στις εξόδους. 

Βρες 2-3 άτομα να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και άσε τις μεγάλες παρέες. 

Καλα το τι τραβαμε για να βγουμε.. ειδικα οι κοπελες που ολο προβληματα εχουν και λενε ό,τι να ναι. Τους βαριεμαι ολους απιστευτα αλλα δεν εχω και αλλη παρεα. Έχουμε γινει κλικα δυστυχως. Σινεμα δεν αρεσει σε κανεναν (δεν μπορω να το εξηγησω). Ούτε ενδιαφερει κανέναν να παει σε σπιτι κανενος να δουμε ταινια να παραγγειλουμε να φαμε. Γενικα αν το concept δεν ειναι ντυνομαι γκομενος και βγαινω για χαλαρο ποτακι, απλα δεν τους ενδιαφερει. Δε νιωθω οικειοτητα με κανεναν και δε ξερω πως γινεται αυτο μετά από τοσους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stalactite είπε

Καλα το τι τραβαμε για να βγουμε.. ειδικα οι κοπελες που ολο προβληματα εχουν και λενε ό,τι να ναι. Τους βαριεμαι ολους απιστευτα αλλα δεν εχω και αλλη παρεα. Έχουμε γινει κλικα δυστυχως. Σινεμα δεν αρεσει σε κανεναν (δεν μπορω να το εξηγησω). Ούτε ενδιαφερει κανέναν να παει σε σπιτι κανενος να δουμε ταινια να παραγγειλουμε να φαμε. Γενικα αν το concept δεν ειναι ντυνομαι γκομενος και βγαινω για χαλαρο ποτακι, απλα δεν τους ενδιαφερει. Δε νιωθω οικειοτητα με κανεναν και δε ξερω πως γινεται αυτο μετά από τοσους μηνες.

Η γνώμη μου είναι να μην αναλωνεσαι. Γιατί να αλλάξεις τον χαρακτήρα, τις συνήθειες και τα "θέλω" σου επειδή σε τραβολογανε αυτοί όπου θέλουν; Κρίμα δεν είναι; Δεν έχει σημασία που δεν έχεις άλλη παρέα! Δεν έχεις γιατί είσαι σε μια παρέα που δεν σε καλύπτει και δεν έχεις ψάξει για άλλους φίλους. Σιγά σιγά ξεκοψε από αυτούς με τρόπο... 

Δημοσ.

Είναι b class να βγάλει το γκομενάκι snap/story σε σινεμά. Πως θα δείξει οτι περνάει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ! YOLOOO

Τα in μαγαζιά πουλάνε πιο πολύ στις φίλες/φίλους/υποψήφιους/υποψήφιες γκόμενους/γκόμενες.

Δημοσ.

b class ειναι η κατασταση που ζω. Οταν βγαινω με τον κολλητο μου ο οποιος μενει στο εξωτερικο και δεν τον βλεπω συχνα παμε παντα καπου για φαγητο και μετα για γλυκο ή καφέ και πάντα περνάμε πολύ ωραία και χορταίνουμε ο ένας τον άλλον. βλεπουμε και ταινίες στο σινεμά ή σπίτι και πάλι περνάμε ωραία. Νιώθω ότι έχω πραγματική επαφή με αυτόν ούτε θα κάτσει να σχολιάσει το μαλλί μου, τα ρούχα μου (γιατί αυτή η παρέα απλά δεν υπάρχει νιώθω οτι βγαινω με γκομενες ολο σου λενε αχ ωραιο αυτο το μπλουζακι απο που το πηρες; αυτο το παντελονι δε παει με αυτα τα παπουτσια κτλ..) με αυτη την παρεα νιωθω οτι ποτε δε θα ειμαστε "κοντα" ακομα και 5 αιωνες να βγαιναμε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/1/2018 στις 2:16 ΠΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε

Είναι b class να βγάλει το γκομενάκι snap/story σε σινεμά. Πως θα δείξει οτι περνάει ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ! YOLOOO

Τα in μαγαζιά πουλάνε πιο πολύ στις φίλες/φίλους/υποψήφιους/υποψήφιες γκόμενους/γκόμενες.

Αυτό μπορεί και να ισχύει τώρα που το λες... Δεν το είχα σκεφτεί. 

Δημοσ.
Στις 4/1/2018 στις 8:20 ΜΜ, stalactite είπε

Έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μου με το συγκεκριμένο θέμα. Η παρέα μου από τη σχολή θέλουν να βγαίνουμε και σχεδόν κατά 95% θέλουν μόνο ποτό. Το υπόλοιπο 5% ειναι θέατρο (που μου αρέσει πολύ) το οποίο μετά καταλήγει σε ποτό. Δεν ειμαι φαν του ποτού, θα μπορούσα να μην πίνω και ποτέ μου δε θα μου έλειπε. Μια μπύρα πίνω και αυτή με το ζόρι γιατί πρέπει να πάρω κάτι έξω. Δεν βρίσκω νόημα να δίνω 8 ευρώ για κάτι που δε μου αρέσει, να παίρνω κενές θερμίδες και να κάνω και κεφάλι αλλά αυτό ειναι προσωπικό ο καθένας ότι θέλει πίνει. Το θέμα μου είναι ότι μου αρέσει να μιλαω με τους φίλους μου. Θελω οσο περνάει ο καιρός να γνωριζόμαστε περισσοτερο. Αλλα καθε φορα που παμε σε μέρη με μουσική τέρμα και απλά λένε καμιά μαλακία και όλο λέει ο αλλος τι; τι; τι; δε σακουωωωω.. ε μου τη δινει στα νευρα. Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να βγουμε για εναν καφε καπου ανθρωπινα, βολικα με καναπεδες και οχι στο Κολωνακι και σε αλλες και καλα δηθεν περιοχες και να ειμαστε στο ορθιο 100 ανθρωποι; Καθε φορα ακουω την ιδια απαντηση απο μια κοπελα η οποια τους κανει ολους οτι θελει. Αχ εχω μια δουλεια μπορω μετα τις 9.. παντα αυτο λεει και ερχεται στις 10. Μια φορα για ενα φαγητο δεν εχουμε παει. Ολο πρεπει να το παιζουμε γκομενακια. Και στην τελικη να παρω τη δικια μου να παμε σε μπαρ, να παμε σε κλαμπ γιατι μιλαμε ολη μερα δεν ειναι αναγκη να μιλαμε τοτε μπορουμε να κοιταζομαστε, να χορευουμε και να φιλιομαστε. Αλλα εφοσον ειμαστε μια παρεα με σχεδον 10 φιλους ποιο το νοημα;

Εσυ δεν ειχες προβλημα που ολο πηγαινατε για καφεδες;
Παρεα 10 ατομων ειναι σιγουρα fail και απο οτι εχω καταλαβει δεν ξερεις να διαλεγεις και τοσο καλα,εισαι πιο πολυ φαση κατσαμε μαζι στη σχολη.

Δημοσ.
Στις 1/4/2018 στις 8:20 ΜΜ, stalactite είπε

αμα σε χαλαει τοσο πολυ, το κοβεις. αλλιως θες και τραβιεσαι σε καταστασεις που δε σου αρεσουν. φιλικα, βρες αλλη παρεα και μη γκρινιαζεις σα τις γκομενες που κραζεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να υποθέσω ότι είσαι πρωτοετής στη σχολή.

συνήθως έτσι γίνεται, μπουλούκι όλοι μαζί. με τον καιρό αυτό θα κοπεί και θα βγαίνεις με 3-4. έτσι κάναμε κι εμείς.

βασικά δε νοείται για μένα παρέα 10 άτομα. είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν μικρότερες ομάδες. με κάποιους θα μιλάς περισσότερο, θα συμφωνείτε σε περισσότερα θέματα και στο τέλος θα κάνεις παρέα με αυτούς.

τώρα αν είναι όλοι για τον γάιδαρο, ψάξε για άλλη παρέα σιγά σιγά

εγώ όταν ήμουν φοιτητής είχα βασικά 2 παρέες, η μια ήταν για χαλαρά πράγματα. κανένα καφεδάκι, ταινία...

και η άλλη ήταν για ό,τι μαλακία μας κατέβει

Επεξ/σία από torq
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...