Geros283 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ! ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ.. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΩ ΕΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ Κ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΤΙ.. ##ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ miracast!!####ΕΧΩ ΜΙΑ smart tv samsung 55" 4k curved (6202) Κ ΌΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ (ΕΊΝΑΙ 1ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ huawei p10 lite)ΜΕΣΩ MIRACAST ME WIFI Κ ΟΙ ΔΎΟ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΚΟΛΛΆΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΒΊΝΤΕΟ Η Κ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ... ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΡΎΘΜΙΣΗ ΜΉΠΩΣ;ΕΧΩ ΒΆΛΕΙ Κ ΕΝΣΎΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΈΤ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ Κ ΠΆΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ..ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ!!
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως φταίει η εφαρμογή(π.χ δεν υποστηρίζει 4Κ) ή κακό δίκτυο (wifi). Εγώ πάντως με chromecast 2 δεν έχω πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
Geros283 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Ίσως φταίει η εφαρμογή(π.χ δεν υποστηρίζει 4Κ) ή κακό δίκτυο (wifi). Εγώ πάντως με chromecast 2 δεν έχω πρόβλημα. Γειά σου φίλε μου...το θέμα είναι ότι πριν πάρω το p10 είχα το smart prine 6 της vodafone κινητό διετίας κ έπαιζε μια χαρά.κ με τις 2 συσκευές με wifi συνδεδεμένες στο ιντερνέτ..κ σίγουρα το vodafone δεν υποστήριζε 4κ... τώρα με το p10 συνδέω την τηλεόραση ενσύρματα για να μην έχω απώλειες κ είναι άστα.. καμία άλλη πιθανή αιτία;
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε με κάποια άλλη συσκευή. Αν δεις ότι και με την άλλη έχεις τα ίδια τότε είναι η εφαρμογή. Αν όχι τότε το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα