Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή σήμερα η μαγική μας σφαίρα ειναι στο μάαστορα για service, μήπως να πεις μερικά πραγματα ακομα;

Π.χ. απο που αγόρασες, με τι μεθοδο αποστολής, αν εχεις tracking number, χώρα αποστολής και κόστος cif

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κανω εγω μαντεψια με την δικια μου που ψιλοπαιζει ακομα  :P απο κινα εχεις παρει ,και εχουν κωλώσει στο τελωνίο ??? :)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια παραγγελία από 19/10 ακόμα περιμένω, όλες τις μεταγενέστερες του Νοέμβριου τις έχω λάβει, ακόμα και μια από αρχές Δεκεμβρίου που είχα την έλαβα, δεν ξέρω τι παίζει με του Οκτωβρίου, ίσως παράπεσε το κιβώτιο με τα δέματα, ίσως κάποιος το μοίρασε σε συγγενείς για δώρα, πλησίαζαν και γιορτές.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Έμενα λες? Πολύ μικρή, 4$ περίπου, είναι κάτι ανταλλακτικά διακοπτάκια, όχι τπτ αλλά δεν φταίει και ο άλλος από το ebay, καθώς πέρασαν οι 30 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης του ζήτησα refund για να είμαι καλυμμένος, πιο μετά δεν θα μπορούσα να ανοίξω case.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω τα ίδια, του Νοεμβρίου παρέλαβα 3 παραγγελίες, ενώ είχα μία του Οκτώβρη που δεν έχει έρθει. Όλα ψιλοπράγματα με του Οκτώβρη τη μεγαλύτερη στα 7$.

Επίσης, αν πληρώσεις με paypal έχεις 6 μήνες για case. Προσωπικά δίνω χρόνο γιατί απ'ότι βλέπουμε εδώ μέσα δεν φταίει ο πωλητής, εκτός αν όλοι οι κινέζοι αποφάσισαν να μας κλέψουν μαζικά :P

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε ενα SMS απο ΕΛΤΑ Τι κόλπα είναι αυτά;;;

--------------------------

TAX.ANTIKEIMENO        BC0319.....GR BPIΣKETAI ΣTA EΛTA KAΛΛIΘEAΣ (3)                  THΛ: 2109514242 IΦIΓENEIAΣ 84 & EΣΠEPIΔΩN

Δημοσ.

Μία παρατήρηση ακόμα, σε κανένα φάκελο που παρέλαβα δεν έγραφαν "τελωνειακώς ελεύθερο", αλλά όλοι ήταν σαν να έχουν ανοιχθεί διότι είχαν κολλημένη διάφανη ταινία εκεί που κλείνει ο φάκελος.

Τί να πω, νιώθω σαν να αγοράζω kinder με έκπληξη από το τελωνείο, με αυτά που διαβάζω...ευτυχώς δεν μου έτυχε να μου χρεώσουν κάτι παραπάνω για μικροπράγματα.

Δημοσ.

wtf, πολλοί είμαστε που χάσαμε του Οκτώβρη εντελώς, μήπως κλέψανε ολόκληρο container;

Υπάρχει κανείς κοντά στο Βενιζέλος να μπει μέσα στις αποθήκες να ρωτήσει; Είμαι μακριά.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω από Γερμανία κάτι που έστειλαν τα Χριστούγεννα και ακόμη τίποτα.

Γενικά τελευταία ή μου κάνουν ρεκόρ παράδοσης 3-4 μέρες ή κανά μήνα να ούμε...

Μιλάω για Ευρώπη μεριά, είτε απλά είτε συστημένα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Περιμένω από Γερμανία κάτι που έστειλαν τα Χριστούγεννα και ακόμη τίποτα.

Γενικά τελευταία ή μου κάνουν ρεκόρ παράδοσης 3-4 μέρες ή κανά μήνα να ούμε...

Μιλάω για Ευρώπη μεριά, είτε απλά είτε συστημένα.

Τα ιδια απο Γαλλία παραγγελία 12/12 και ακόμα τπτ.Γενικά ισχύει το παραπάνω με το ρεκορ παράδοσης ή αιώνια αναμονή.

Ενδεικτικά παραγγελιές μου τον τελευταιο καιρο:

Banngood 9 παραγγελίες (από 1/11 έως και 24/12) με priority παράδοση ακριβώς στις 20μέρες ημερολογιακές

Banggood 32 παραγγελίες (από 14/11 έως και 4/1/2018)free shipping unregistered παράδοση από 6 μέρες έως και 17 μέρες ημερολογιακές

Gearbest 3 παραγγελίες belgium registered (11/11-4/12) πάνω από 50ευρώ η καθε μια παρέλαβα max στις 22 μέρες

Gearbest 9 παραγγελίες free shipping unregistered όλες 28/11-29/11 παρέλαβα τις 7 στις 15 μέρες και οι άλλες 2 αγνοούνται

Aliexpress singapore post παράδοση μετά από 60 μέρες σε 2 παραγγελίες από 29/10

Ebay (6 παραγγελίες από 1/10 έως και 17/11) με διάφορες μεθόδους αποστολής και από διάφορους πωλητές  δεν έχω παραλάβει τπτ ακόμα όλα πράγματα αξίας max 6 ευρώ

p.s Μην ρωτήσεις κανείς τι τα κάνω τόσα πράγματα ούτε το 1/20 δεν ήταν για εμένα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγελία από gearbest στις 18/7/2017 αξίας 78 ευρώ και ακόμη περιμένω από τελωνείο. είναι στην Ελλάδα από τις 11/8/2017 και όσες φορές επικοινώνησα με το τελωνείο μου είπαν έχουν πολλή δουλειά και να περιμένω. σίγουρα κάποιος τα τσέπωσε τα πράγματα και δεύτερη φορά που μου το κάνουν αυτό. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μπα δεν ειναι απαραιτητα τσεπωμα.

Σημερα παρελαβα παραγγελια απο 17/8.

5 μήνες! Χαρα στη υπομονή σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...