Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα παραγγελία από Οκτώβρη, μαζί με παραγγελία από Δεκέμβρη :P Κατα μέσο όρο πάντως νομίζω πριν ψαχτείς 60 μέρες πρέπει να περιμένεις σίγουρα. Το ένα που ήρθε τώρα ήταν τελωνείο από Νοέμβρη.

Επίσης ΟΛΑ τα πακέτα έρχονται ανοιγμένα.

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pseudonumo είπε

Παρέλαβα σήμερα παραγγελία από Οκτώβρη, μαζί με παραγγελία από Δεκέμβρη :P Κατα μέσο όρο πάντως νομίζω πριν ψαχτείς 60 μέρες πρέπει να περιμένεις σίγουρα. Το ένα που ήρθε τώρα ήταν τελωνείο από Νοέμβρη.

Επίσης ΟΛΑ τα πακέτα έρχονται ανοιγμένα.

Παιδιά βοηθά πολύ να δινεται περισσεότερα στοιχεία. Ετσι βλέπουμε ολοι μας τι γινεται.

Πχ. Αγορά 45 ευρω απο gearbest, αποστολή με sweden post, περασε τελωνειο με ταριφα (ή χωρις ταριφα). Αφιξη σε Χ (περιπου ημερες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορά ήταν από Gearbest Unregistered, μόνο tracking από Κίνα ως Ελλάδα που δίνει το Gearbest στα unregistered. 9$ κόστος. Μικρό πακετάκι (παλμικό οξύμετρο). 3 μήνες και κάτι αναμονή, χωρίς έξτρα στο τελωνείο.

Επίσης Mi band 2 Unregistered 17$ κόστοςανοίχτηκε αλλά χωρίς έξτρα χρεώσεις. Έκανε 2μιση μήνες και αυτό.

Ότι άλλο έχω πάρει ήταν <3$ και αν και όλα ήρθαν ανοιγμένα δε χρεώθηκα κάτι. Πραγματικά ο χρόνος αναμονής είναι τυχαίος νομίζω. ´Ενα καλωδιάκι το παρέλαβα σε 2μιση βδομάδες και το άλλο ίδιο που παρήγγειλα μαζί δεν έχει έρθει ακόμα (έχει περάσει ένας μήνας).

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Η αγορά ήταν από Gearbest Unregistered, μόνο tracking από Κίνα ως Ελλάδα που δίνει το Gearbest στα unregistered. 9$ κόστος. Μικρό πακετάκι (παλμικό οξύμετρο). 3 μήνες και κάτι αναμονή, χωρίς έξτρα στο τελωνείο.

Επίσης Mi band 2 Unregistered 17$ κόστοςανοίχτηκε αλλά χωρίς έξτρα χρεώσεις. Έκανε 2μιση μήνες και αυτό.

Ότι άλλο έχω πάρει ήταν <3$ και αν και όλα ήρθαν ανοιγμένα δε χρεώθηκα κάτι. Πραγματικά ο χρόνος αναμονής είναι τυχαίος νομίζω. ´Ενα καλωδιάκι το παρέλαβα σε 2μιση βδομάδες και το άλλο ίδιο που παρήγγειλα μαζί δεν έχει έρθει ακόμα (έχει περάσει ένας μήνας).

Σωραίος για το feedback.

Κρατάμε οτι τα unregistered ΜΠΟΡΕΙ να καθυστερήσουν και ανοιγονται και αρκετά απο αυτα για ελεγχο περιεχομενου (και προφανως τιμής). Το αν κάτι ειναι κάτω απο την ατέλεια δεν επιδρά ουσιαστικά στο άνοιγμα ή οχι του φακέλου. Εχω την υποψία οτι το βάρος ειναι πιο σημαντικό. Δηλαδη αν ειναι ενα φακελακι με δηλωμενη τιμή 0,40 μάλλον θα το περάσουν αερα. Αν ειναι φακελος 200-300+ γραμμαρίων αυξάνονται οι πιθανοτητες για σφάξιμο και ελεγχο.

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Πάντως εμένα πχ ήταν ένα καλωδιακι micro USB μέσα στο φάκελο μόνο και ήταν ανοιγμένο. Μάλιστα δεν είχαν κλείσει καλά τη σακούλα. Βάρος πάνω από 100γρ αποκλείεται. 

Δημοσ.

Σημερα ηρθαν 2 δεματακια στους 2.5 και 2 μηνες αντιστοιχα, unregistered απο ali. Δεν ειχαν ανοιχθει, βεβαια ηταν φακελοι που απλα δεν γινοταν να εχουν κατι αξιας μεσα.

Δημοσ.
Στις 22/01/2018 στις 9:39 ΜΜ, underground21 είπε

Σε ευχαριστώ αλλά δυστυχώς με αυτό το tracking number 5IUP0011397181  από Ιταλία δεν βγάζει αποτελέσματα...

Έχω παραλάβει ένα πακέτο από Ιταλια με παρόμοιο tracking number - δεν είναι trackable ή signature-required, είναι απλά ένα proof of delivery για τον πωλητή σε περίπτωση που κάτι συμβεί....

Δημοσ.

Απο τον Νοεμβριο παραγγελια,  δεμα απο Αγγλια και e-bay, και  πηρα τελικα refund.

Μιλαμε για δεμα -φακελο, οχι τιποτα που θα το σουφρωνανε.

Ασε δλδ που ο ταχυδρομος παντα χτυπαει το δικο μου θυροτηλεφωνο,

και  οταν εχω δεμα παντα μου το λεει.

Απο το 2007 εχω κανει 100 παραγγελιες απο ολο τον κοσμο

και δεν εχει χαθει απολυτως τιποτα. Πρωτη φορα συμβαινει αυτο.

(Ξερω, ξερω για ολα παντα υπαρχει η πρωτη φορα:))

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πραγματα απο τον αυγουστο τα παρελαβα μερικα δεκεμβρη. Γεροι να ειμαστε ολοι τωρα παραγγειλα καμια 5-6 πραγματα αντε και του χρονου παιδια

Επεξ/σία από MrJulius
Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση ακόμα

Έγινε μια μικρή βελτίωση (Μ ήρθαν δέματα σε λιγότερο από ένα μηνα από Κίνα απλά όχι συστημένα,) αλλά ακόμα υπάρχει πολύ μέλλον μέχρι να παει στα νορμάλ επίπεδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...