noobogadgetakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.μπαινω κατευθειαν στο θεμα...σημερα το πρωι με το που ανοιξα τον υπολογιστη παρατηρησα κατι κουλο.οπως λοιπον ημου και κοιταζα στην επιφανεια εργασιας ξαφνικα μ πεταγοταν ενα παραθυρο μαυρο σε στυλ dos και εξαφανιζοταν..και αντε παλι τα ιδια καθε τρειαι λιγο..ακομα και τωρα που σας το γραφω αυτο πεταγεται ολη την ωρα αυτο το παραθυρο.. οαραθετω και φωτο γιοα να καταλαβετε...προσεξτε στην φωτογραφια κατω κατω στα εικονιδια που φαινονται ενεργα.
lek88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.μπαινω κατευθειαν στο θεμα...σημερα το πρωι με το που ανοιξα τον υπολογιστη παρατηρησα κατι κουλο.οπως λοιπον ημου και κοιταζα στην επιφανεια εργασιας ξαφνικα μ πεταγοταν ενα παραθυρο μαυρο σε στυλ dos και εξαφανιζοταν..και αντε παλι τα ιδια καθε τρειαι λιγο..ακομα και τωρα που σας το γραφω αυτο πεταγεται ολη την ωρα αυτο το παραθυρο.. οαραθετω και φωτο γιοα να καταλαβετε...προσεξτε στην φωτογραφια κατω κατω στα εικονιδια που φαινονται ενεργα. Αυτό στο κάνει μόνο όταν είσαι σε αυτό το site η γεννικα;
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πάντως καλό δεν πρέπει να είναι. Εμένα μου μοιάζει για μόλυνση. Τρέξε ένα adwcleaner να δεις αν βρει κάτι.
noobogadgetakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, micos000 είπε Πάντως καλό δεν πρέπει να είναι. Εμένα μου μοιάζει για μόλυνση. Τρέξε ένα adwcleaner να δεις αν βρει κάτι. ειναι καποιο δωρεαν προγραμμα αυτο που μπορω νασ το κατεβασω? 1 ώρα πριν, lek88 είπε Αυτό στο κάνει μόνο όταν είσαι σε αυτό το site η γεννικα; οχι..απλα ετυχε εκεινη την στιγμη να ειμαι στο mozilla..αυτο το κανει συνεχει οπου και αν ειμαι...απο την στιγμη που ανοιγω τον υπολογιστη και μετα.βασικα τωρα δεν το κανει καθολου...μολις τον ανοιγω ομως και για κανα μισαωρο ισς και παραπανω το κανει..
lesvos2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ειναι ιος κατεβασε τα εξης "AdwCleaner" and "Junkware removal tool" και καθαρισε το.
29gk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι σιγουρο πως προκειται για ιο. Σιγουρα βεβαια κατι ( πιθανοτατα ο εγκαταστατης του Office ) ανοιγει την γραμμη εντολων για να κανει μια εργασια. Δες το παρακατω link και ακολουθησε τις οδηγιες και πες μας το αποτελεσμα http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3426393/fix-hourly-cmd-window-pop-appearing.html Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από 29gk
noobogadgetakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα σε ολους...επιστρεφω στο θεμα λοιπον..μετα απο σαρωση που εκανα με το microsoft essential της microsoft αλλα και το adw cleaner δεν μ βρκερι κανεναν ιο..αλλα συνεχιζει και το κανει ομως αυτο...παιζει να θελει κατι αλλο?
noobogadgetakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, 29gk είπε Δεν ειναι σιγουρο πως προκειται για ιο. Σιγουρα βεβαια κατι ( πιθανοτατα ο εγκαταστατης του Office ) ανοιγει την γραμμη εντολων για να κανει μια εργασια. Δες το παρακατω link και ακολουθησε τις οδηγιες και πες μας το αποτελεσμα http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3426393/fix-hourly-cmd-window-pop-appearing.html προσπαθω να κανω οτι μου λεει στο λινκ αλλα δεν βλεπω στις διεργασιες πουθενα τον φακελο microsoft Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από noobogadgetakias
nectons Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 δώσε περισσότερες πληροφορίες. έκδοση windows αν έχεις όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις και την ώρα που στο κάνει πήγαινε και έλεγξε εκείνη την στιγμή τι τρέχει στο παρασκήνιο κάνοντας σορτάρισμα το cpu usage στην διαχείριση εργασιών. επίσης δες όλες τις τελευταίες εγκαταστάσεις που έκανες και πες μας τις τελευταίες 2-3 ...
29gk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Με δεξι κλικ στην εναρξη - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ και κοιτας στο ενεργες υπηρεσιες
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μολις πατησεις το αριστερο βελακι στο task scheduler library, γραφει πρωτο πρωτο.............. microsoft. Εκει μεσα εχει και το office.
kinhthra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 αν μπαίνεις σε safe mode σου εμφανίζει το ίδιο;
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σκετη η λεξη microsoft δεν υπαρχει πουθενα..βεβαια εγω μπορει να ειμαι και σε λαθος καρτελα..το μονο με microsoft ειναι η καμερα μ που μ δειχνει και κατι αλλο ασχετο με το office. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από noobogadgetakias
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Η Task Scheduler Library είναι η "βιβλιοθήκη χρονοδιαγράμματος εργασιών" και όχι η "διαχείριση εργασιών".
Pvrvdoxos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 δοκιμασε να κανεις ενα update το windows firewall + windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα