Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet, viber, whatsapp, camera
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν θα ήθελα πάνω απο 5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι απαραίτητα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι σε σχέση απόδοσης-τιμής
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Καλό θα ήταν
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Σχετικά ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Καλησπέρα. Έχω το Sony Xperia Ζ1 Compact και ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που άρχιζε να κλείνει με την μπαταρία να λέει 50%. Το έψαξα στο internet και είδα ότι μια αναβάθμιση λογισμικού κατά πάσα το προκάλεσε και δεν φτιάχνεται ούτε με εγκατάσταση του λογισμικού από την αρχή,...επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, επαναφορά σε παλιότερη έκδοση Android, παρά μόνο με αλλαγή μπαταρίας που κάποιοι γράψανε ότι έφτιαξε. Για αλλαγή μπαταρίας πρέπει να σταλθεί Αθήνα και κοστίζει 50 μαζί με μεταφορικά και σύν 20 ακόμα εάν πρέπει να αλλαχθεί και κάποιο πλαστικό. Εφόσον με άλλα 100 παίρνεις και καινούργιο κινητό το ψάχνω.

Είδα κάποια που με ενδιαφέρουν πχ

Huawei P8-P9 Lite, Xiaomi Redmi Note 4 και το ακριβότερο Huawei Nova που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά ακριβότερο.

Ποιο προτείνεται εσείς? Καλό θα ήταν τώρα που το σκέφτομαι να έχει και αποσπώμενη μπαταρία. 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Καλό θα ήταν τώρα που το σκέφτομαι να έχει και αποσπώμενη μπαταρία. 

moto g5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό για την μπαταρία το είπα γιατί την έπαθα μια φορά.....

Σε γενικές γραμμές όμως μου αρέσει πολύ το τι προσφέρει το Huawei P9 Lite στα 180€ περίπου αν και λίγο μεγαλύτερη οθόνη απο τα γούστα μου.

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.

Έχω δει αρκετά reviews για το Huawei Nova και όντως λένε πολύ καλά λόγια. Σίγουρα αξίζει στην τιμή που είναι τώρα σε σχέση με την αρχική του όταν βγήκε. Παρολα αυτά θα πρέπει να ανεβώ κανά 40-50 σε σχέση με το P9 lite και το σκέφτομαι....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Payne83 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Εννοείς Lenovo Moto G5 (2GB/16GB) ή Lenovo Moto G5S Dual (32GB)?

Lenovo moto g5 3gb/16gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Payne83 είπε

Έχω δει αρκετά reviews για το Huawei Nova και όντως λένε πολύ καλά λόγια. Σίγουρα αξίζει στην τιμή που είναι τώρα σε σχέση με την αρχική του όταν βγήκε. Παρολα αυτά θα πρέπει να ανεβώ κανά 40-50 σε σχέση με το P9 lite και το σκέφτομαι....

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σαν υποστήριξη και εύρεση ανταλλακτικών πως είμαστε γενικά με τα Huawei? γιατί σκέφτομαι σε αυτά τα λεφτά και το Samsung Galaxy J5 2017 εκτός από το Huawei P9 Lite.

Στα 200 είμαι μεταξύ αυτών των δύο παραπάνω και αν θα ανεβώ ακόμα 50 περίπου τότε μάλλον το Huawei Nova ή το Lenovo Moto G5s Plus (που ξεφεύγει από μέγεθος βέβαια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...