Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης. Εδω και κατι μερες μου κανει κατι κουλα: Οταν βλεπω μια εικονα με μαυρο φοντο γυρω γυρω η οταν μπαινω σε site με dark theme και γενικα οταν στην οθονη βλεπω κατι που εχει αρκετο μαυρο χρωμα, η φωτεινοτητα της οθονης πεφτει πολυ χαμηλα. Μολις ανοιγω κατι πιο "φωτεινο" τοτε στρωνει. Εχει φτασει σε σημειο να γινεται και in game!

στο παρακατω βιντεο πχ απλα προσεξτε το ρολοι κατω δεξια οση ωρα ανοιγοκλεινω ενα λευκο παραθυρο

https://m.youtube.com/watch?v=k4FVaOtZuqo&feature=youtu.be

εχω κλεισει το adaptive brightness των Windows αλλα εξακολουθω να εχω το ιδιο σπαστικο προβλημα οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από κινητό και δεν βλέπω την υπογραφή σου,για να δω το μόνιτορ σου αλλά μήπως είναι ρυθμισμένο σε κάνα auto-tune? Το έπαθα όταν άλλαξα οθόνη σε dell και για κάποιες ώρες σαλταρα από τις αυξομειώσεις στη φωτεινότητα,, μέχρι να το βρω

Ps. Respect ο τίτλος στο yt

Επεξ/σία από nvnight
Προσθηκη
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nvnight είπε

Είμαι από κινητό και δεν βλέπω την υπογραφή σου,για να δω το μόνιτορ σου αλλά μήπως είναι ρυθμισμένο σε κάνα auto-tune? Το έπαθα όταν άλλαξα οθόνη σε dell και για κάποιες ώρες σαλταρα από τις αυξομειώσεις στη φωτεινότητα,, μέχρι να το βρω

Ps. Respect ο τίτλος στο yt

Μια παμπαλαια Samsung Syncmaster T260 που πρεπει κααααποια στιγμη να αλλαχτει....Δεν ειχα θεματα πριν παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...