katz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπερα, Εχω ενα θεμα εδω και λιγο καιρο με το hp laptop μου. Κανει επανεκκινησεις εντελως random και μου σπαει τα νευρα Δεν προσεξα αν εγινε μετα απο update. Εψαξα στο γοογλη και ξετσεκαρα το automatically restart αλλα παλι κανει επανεκκινησεις και δεν μου βγαζει μπλε οθονη για να ξερω αν εχει καποιο error Eπισης κατεβασα και το hp diagnostics για να τσεκαρω θεμα hardware αλλα βγηκε καθαρο.. Καμια ιδεα?
29gk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εαν εχεις windows 10 ή 8, πηγαινε στην αναζητηση διπλα στο σημαιακι του μενου και γραψε event. Θα σου εμφανισει την Προβολη συμβαντων. Ανοιξε την και δες τι εχει καταγραψει στην καρτελλα Αρχεια καταγραφης-Συστημα τις ωρες που κανει επανεκκινησεις.
katz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ωραιος Μου βγαζει στα critical Kernel-Power EventID 41 The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
29gk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σε πρωτη φαση δειχνει προβλημα τροφοδοσιας. Δεν αποκλειεται ομως να ειναι και θεμα δισκου, καποιου driver ή και θερμοκρασιας αλλα και μνημης. Τα παντα ολα δηλαδη, ανοιχτα. Η MS παντως δινει το παρακατω https://support.microsoft.com/en-us/help/2028504/windows-kernel-event-id-41-error-the-system-has-rebooted-without-clean ενω ο ΤΟΜ http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128570/fix-windows-error-event-kernel-power.html
katz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Και αυτα. EventData BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress 0 PowerButtonTimestamp 0 BootAppStatus 0 Checkpoint 0 ConnectedStandbyInProgress false SystemSleepTransitionsToOn 4 CsEntryScenarioInstanceId 0 BugcheckInfoFromEFI true CheckpointStatus 0 Γιατι τροφοδοσιας ομως? Το εχω και στην πριζα και στην μπαταρια ταυτοχρονα. Επισης μου εχει συμβει και μονο με την μπαταρια. Λες να βγαλω την μπαταρια και να το δοκιμασω ετσι?
29gk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμασε χωρις την μπαταρια μηπως τα εχει παιξει. Αν σου κανει τα ιδια, κατεβασε και τρεξε ενα τσεκ για μνημες και τσεκαρε και τον δισκο. Εαν και παλι εχεις τα ιδια δες και στην υποστηριξη της ΗΡ
nectons Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε επίσης εκτός από τα πολύ σωστά που σου πρότεινε ο φίλος 29gk να βγάλεις μια τις μνήμες και με μια κλασική γομολάστιχα να καθαρίσεις καλά τις επαφές τους. Το 50% τέτοιων περιπτώσεων λύνεται ανώδυνα με αυτό το τρικ.
theanob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Βρήκες τι έφταιγε τελικά; Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάνει όλα τα diagnostics σε hardware και δεν μου βγήκε πουθενά πρόβλημα. Έκανα και reset PC και ενώ δούεψε κανονικά για μια μέρα, μετά άρχισε πάλι το ίδιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα